Virksomheden har svaret
Samsung Service (Nordic EASC AB) utför reparationer av vitvaror, luftvärmepumpar och TV-apparater i hemmet. Företaget arbetar endast med Samsung-produkter, både inom och utanför garantitiden och har gjort detta sedan 2008. Vid produktfrågor eller felanmälan inom garanti, vänligen kontakta Samsungs egna Support på telefonnummer: 0771-400 300. Efter att kontakten upprättats med supporten och felet ej kan lösas via telefon, kommer ert ärende att skickas vidare till Samsung Service (Nordic EASC AB).
Sverige
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
DETTA ÄR TILL SAMSUNG SUPPORT ! INGET ANNAT BOLAG !!! Vill ge SAMSUNG SUPPORT 100 ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ för att dom är så skickliga. Och tålmodiga. När jag håller på att spricka av frustration över en ny mobil! Att dom förklarar och är kunniga! Betyder så mycket för mig! Och vilken fin service! Ni är underbara! Hur skulle jag klara mig utan er?
Stort tack att ni finns!!
Mariann

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Min TV slutade fungera och jag gjorde en felanmälan. För att en tekniker skulle kunna ge ett prisförslag – utan att ens undersöka TV:n fysiskt – behövde jag först betala 199 kr.
Efter betalningen fick jag besked om att man tror att det är panelen som behöver bytas. Samtidigt informerades jag om att om det inte är panelen som är felet, så skulle jag behöva betala ytterligare 2 200 kr för en undersökning.
Jag upplevde detta som en otydlig och oskälig kostnadsmodell. Det kändes som att jag betalade för en uppskattning utan faktisk felsökning, och att den slutliga kostnaden riskerade att bli betydligt högre än vad som först framgick.
Med tanke på att företaget representerar Samsung förväntade jag mig en mer transparent och professionell hantering. Jag anser att kostnadsstrukturen bör ses över för att undvika att kunder betalar för något som inte leder till en konkret lösning.
Jag rekommenderar att man noggrant sätter sig in i villkoren innan man betalar för en förundersökning.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Snabb service,kontakten med tidsbokningen va mycket trevlig,liksom reparatörern.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Skrämmande dålig upplevelse som närmast kan liknas vid ett bedrägeri.
Har en 3 år gammal tvättmaskin med 10 års "garanti".
Får kostnadsförslag för reparation på drygt 10 tusen kronor, trots att maskinen kostar under 7 tusen ny.

Inget händer
Måste vara den sämsta suport i
Hela världen
Så dålig Samsung kan slänga sig i väggen
Varning köp ingen Samsung produkt varning varning

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Sämsta kundservice i historien, ringer angiven telefonnummer till Samsung kundtjänst. En trevlig dam från USA svarar i luren kan dock inte hjälpa och hänvisar till en QR som bara skickar dig vidare. Förklara mitt problem med nyinköpt torktumlare (läckage i köldmedium). Enligt experten skulle jag bara starta om torktumlaren och återställa till fabriksinställning. Vet ej om återställning hjälper mot läckage. Ringer jag en svensk kundtjänst förväntar jag att tala svenska

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Jag har försökt två gånger att få Samsung att felsöka min TV. Jag har ett problem med IoT-modulen. Jag gjorde en självdiagnos som visade att det fanns ett fel. Jag har skickat bilder där det syns att det finns fel. Men i livechatten upptäckte en kvinnlig tekniker via fjärhantering att det inte fanns något fel trots att bilderna jag skickade visar att det var ett fel. Tiden var bokad för att teknikern skulle komma och åtgärda felet, men jag fick ett SMS-meddelande om att om teknikern inte fastställer felet skulle jag betala 1250 kr eller 2200 kr för teknikerns ankomst, vilket jag naturligtvis tackade nej till. TV:n köptes för 5 månader sedan, den har garanti och jag vill inte att Samsung ska utpressa mig till att betala den enorma summan. Jag skulle hellre ha sönder min TV än att betala för något som är felaktigt.
Aldrig mer Samsung!

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Dålig upplevelse. Vi hade inte skadat vår tv. Men service personen sa att vi orsakat skadan.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Jag köpte en samsung skärm som en dag fick en stor vertikal linje på sig och blev oanvändbar. Samsung skulle först skicka ut en tekniker men det vart väldigt mycket fram och tillbaka för att få något gjort, Man behövde uppdatera skärmen innan man fick en tekniker, men saknade verktyg eller så fungerade inte uppdateringen etc... Tillslut skulle jag flytta och fick lägga det åt sidan.
När jag senare skulle plocka upp ärendet igen säger samsung att garantitiden har gått ut och dem kommer ta betalt för eventuella reparationer.
Det känns väldigt oseriöst och jag sitter nu med en skitdyr skärm som ser ut att bli elektronikskrot.
Vår tvättmaskin tömde inte på vatten så hörde av mig till Samsung och bad om ett pris. Fick ett fast pris som var otroligt bra. Perfekt service.
Joakim vill jag verkligen tacka för sitt först och främst tekniskt kunnande , genuint teknisk kunnig , sakligt och metodisk tog han mig igenom momenten för att få igång och få problemen på min TV löst . Helt fantastisk person , rätt herre på rätt plats .
Bra jobbat Samsung service tackar för hjälpen jag har fått Och tack snälla Joakim du är en stjärna hälsningar Lillebil ifrån Skåne
Trumman i tvättmaskinen gick sönder under en tvättning. Anmälde till Samsung att trumman har lossnat varpå en kille från Samsung ringer upp och ber mig beskriva felet, han ber också om bilder. Vilket jag skickar honom. Han ringer sedan upp igen och bekräftar att trumman är sönder och att han ska göra en service anmälan på ärendet.
Blir sedan kontakt och får info om att de kan laga maskinen till ett fast pris på 2990kr vilket jag accepterar.
Dagen efter kommer en servicetekniker hem till oss och uttrycker ”Trumman har ju gått sönder? Det kan inte jag laga till fast pris det kostar mellan 7-9000kr” Då vi inte accepterade det krävde han och tog betalt 1300kr för service besöket.
Den absolut värsta service jag någonsin har upplevt.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Efter 1 år (november -24) tog Samsungs tvättmaskin inte in sköljmedel. Seviceteknikern påstod att vi använt fel sköljmedel (Coops) och krävde en direkt Swish betalning. När han gått tog iaf tvättmaskinen inte in sköljmedel och nästa tekniker hittade orsaken. Sköljmedelsfacket måsta innehålla minst 3 dl sköljmedel. Ingenting i manualen. Efter första teknikerns besök dök Co upp på displayen som inte funnits där under hela första året. Ingen kunde förklara vad det betydde. Först sade de att vi är gamla och ser dåligt och tror att det står Co istället för 60. Sedan påstod de att vattnet i maskinen blivit för varmt så den fyller på med kallvatten. Co står där när maskinen är tom! Tredje förklaringen var att det betyder Cotton - med motiveringen att Samsungs produkter först och främst är till för den amerikanska marknaden. Aldrig mer en produkt från Samsung!

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Torktumlare från samsung. Dålig lukt i maskinen. De ber då om skickad bild på värmeväxlare. Jag skickar in, och De påstår då via mail att jag "missköt maskinen" . Garanti därför gäller inte.
Tydligen ska det rengöras minst varje vecka enligt supporten (som jag sedan pratar med i telefon), i instruktionsbok står det en gång i månaden (vilket jag också gjort) - men det vill hon i telefonen inte bemöta/kommentera. De skulle istället skicka kostnadsförslag på "auktoriserad samsung reparatör".
SMS kom idag om att de vill ha 199kr för att skicka "prisuppskattning". Hahaha... kanske funkar i Korea att behandla sina kunder så.
Aldrig mera Samsung för min del. Banditer!

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Köpte en ugn som verkligen inte håller vad Samsung utlovar. Reklamerar till deras kundservice gång på gång, flertal reparationer och de vill fortfarande inte ta ansvar. Det är den värsta kundservice man kan tänka sig, vet inte vad de svarar och förhalar reklamationen för att slippa ta ansvar. Istället blir man erbjuden en rabattkod på deras hemsida som man aldrig någonsin vill handla från igen.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Blåser folk på pengar säger det ingår gratis hörlurar när du köper en telefon och skickar trasiga hörlurar. När man pratar med kundtjänst säger dem man ska reklamera hos operatören. Ändå är det de som skickar dem äckliga hörlurarna. Du ligger dem i papperskorgen och kommer aldrig köpa en samsung produkt igen.

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Extremt dålig & otrevlig kundservice. Skickas fram och tillbaka. Utlovar saker, som inte stämmer. Blir aldrig fler köp från Samsung

Besvarelse fra SamsungService.se - TV & Vitvarureparationer
Allt som har med samsungservice, felanmälan är så dålig och personalen har ingen koll på vad de svarar. Köp annat märke. Köpte kyl/ frys som strulade. Allt från felanmälan, service på plats var så dålig och på det fick man betala på plats med kort eller swich. Hur är det med faktura? Aldrig mer Samsung kyl/frys.
Jag har köpt samsung tv för ca 6 månader sen blivit lite fel skärmen fungerar inte bild försvann tekniksfel på tv kontakt jag kundservice och de skickade en servicetekniker kommar efter två veckor klockan var 17:00 och han jätte bråttom vill gå hem när han ser tv sa bara starta och titta han på skärmen fungerar inte ta bild på hans mobilen och sa att den inte tekniksfel det gäller inte garanti tyvärr du måste betala 1100 att jag kommer har den tar bara två minuter undersökning görade ingenting han otrevlig kan inte teknik ingen utbildning tror han har på tv samsung så behöver inte att första jobba som servicetekniker .
Otrevlig dom manskör.😡😡😡😡
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.