Safe Ears Anmeldelser 24

1,7

Har købt et par formstøbte hørepropper! jeg var skeptisk efter jeg havde læste anmeldser på nettet. Derfor bedte jeg om at få betalingen delt op, dette var intet problem. PROPPERNE KOM TIL TIDEN... Se mere

1. Uddannelse og undervisning

Webshop med mange forskellige typer høreværn. Ørepropper til blandt andet musik, søvn, svømning, rejse og børn. Safe Ears forhandler også formstøbte ørepropper.

1,7

Dårlig

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Andre kiggede også på

Har ikke modtaget de koncertørepropper…

Har ikke modtaget de koncertørepropper jeg bestilte med koncertbilletterne fra Ticketmaster. Har både ringet flere gange og skrevet mail, men får ikke svar. Det er svindel og plattenslageri. Ticketmaster vil ikke tage ansvar for noget, selvom de samarbejder med et svindelfirma. Det er i den grad også ansvarfralæggelse fra Ticketmasters side.

25. april 2026

Svindel-ears

Jeg bestilte ørepropper hos safe-ears via Ticketmaster omkring d. 31 juli modtog aldrig en kvittering via mail og har aldrig modtaget ørepropperne. Vi skriver d.d 13 september. Jeg har skrevet en mail 2 gange og også skrevet på instagram og endda fået og vide de ville svare tilbage dagen efter på mailen, men ingen svar. Synes det er SÅ ringe og forstår slet ikke Ticketmaster vil samarbejde med sådan et svindelfirma!

13. september 2025

Udeblevne koncertørepropper

Har efter otte måneder endnu ikke modtaget mine koncertørepropper bestilt gennem Ticketmaster fra Safe Ears. I første omgang lød undskyldningen på at det var PostNord der ikke havde leveret som de skulle. Men da Safe Ears stadig ikke sender ørepropperne afsted, mails ikke bliver besvaret og telefoner ikke bliver taget, så er man klar over at der er noget helt galt. Firmaet lader til at være et enmandsforetagende der bliver kørt med venstre hånd, lidt på må og få. Personen bag er tilsyneladende ikke belastet af nogen højere moral. Det må derfor stærkt fremrådes at man lægger bestillinger gennem Ticketmaster. Det er fuldstændig nytteløst. Det kan kun anbefales hvis man mangler formålsløse udfordringer i tilværelsen, og har penge man alligevel skal have smidt væk. Det er svært at forestille sig at Ticketmaster kan opretholde nogen form for aftale med Safe Ears hvad angår fremtidige koncert events.

11. august 2025

Total useriøst foretagende

Jeg bestilte et sæt ørepropper ifm billetkøb via Ticketmaster og gik ud fra at de havde styr på deres samarbejdspartnere.
Varen er aldrig blevet leveret på trods af adskillige henvendelser via mail og telefon ( telefon aldrig svaret )
Ticketmaster afviser at have noget med det at gøre....det er totalt ringe af både Safe-ears og Ticketmaster !

15. august 2024

Snyd og bedrag

Snyd og bedrag. Bestil aldrig ørepropper hos dem via Tickedmaster. De leverer ikke varen. De tager ikke telefonen og svarer ikke mails. Har bestil ørepropper for 2 måneders siden. Mistet 245 kr. Virkelig dårligt firma.

11. august 2024

Fantastisk service

Fantastisk service. Da min ordre var lidt forsinket fik jeg et ekstra par propper med som kompensation og der var god imødekommende service hele vejen.

12. december 2023

Køb ikke ørepropper safe-ears.dk

Køb ikke ørepropper via Ticketmaster.dk, når I køber koncertbilletter. Det er ren fup! I modtager aldrig ørepropperne. Har skrevet til safe-ears - De undskylder sig med at det er p.g.a. PostNord. Så påstod de at de havde aftalt med Ticketmaster at jeg kunne hente ørepropper på Ticketmasters kontor inden koncerten. Den aftalte kendte de ikke hos Ticketmaster. Nu reagere de ikke på henvendelser. Det er ren bondefangeri.

17. november 2023

Glad for mine ørepropper

Jeg prøvede mange gange at bestille ørepropper på hjemmesiden, men den virkede ikke i flere måneder. Sendte mail og ringede, men fik ikke svar på mail og telefonen var på vent i det uendelige.

Jeg har endelig fået bestilt nogle ørepropper og er rigtig glade for dem, har før bestilt hos dem.
Jeg har altid fået de varer jeg har bestilt.

22. maj 2023

Jeg kommer 100% igen!

Jeg valgte her i år endelig at få mig et par in-ears til min lange rejser. Og jeg må bare sige jeg ikke forstår de dårlige anmeldelser her på Trust pilot. Da jeg tog kontakt til Safe Ears blev jeg mødt med en glad og imødekommende stemme. Var ude og få støbt til mine øre og på ingen tid var de ankommet.
Kanon service og meget imødekommende mennesker.

Jeg kommer 100% igen!

2. marts 2023

Ingen kontakt, intet produkt modtaget

Jeg bestilte ørepropper gennem ticketmaster, som blev sendt til forkert adresse. Jeg blev bedt om at sende den rigtige adresse, for at få dem leveret, hvilket jeg gjorde med det samme.
Det er nu over 6 måneder siden og jeg har forsøgt utallige gange at skrive mails of komme igennem via telefon, men har intet hørt fra dem. Jeg har virkelig spildt mange timer på at vente i telefonen uden at den blev taget!
Er det lovligt at drive virksomhed på den måde?

2. november 2022

ADVARSEL

ADVARSEL - Køb ikke ørepropper via Ticketmaster.dk, når I køber koncertbilletter. Det er ren fup! I modtager aldrig ørepropperne og Ticketmaster.dk er ligeglade om I får dem eller ej. Har skrevet til safe-ears og Ticketmaster.dk - ingen respons. Har hængt i telefonkø i 60 min. hos safe-ears unden nogen kontakt overhovedet. Det er svindel!

6. september 2022

HOLD JER LANGT VÆK…!

HOLD JER LANGT VÆK…!

Du får ikke din vare, men til gengæld skal du betale din vare straks du bestiller. Der er en fin kommunikation, frem til der er betalt, derefter svar Magnus ikke mere…

Øv en træks oplevelse.!

25. august 2022

Elendig service

Elendig service. Efter at havde sidet på vent i 11 minutter valgte de at lægge på efter at have bedt mig om at vente. Men kl 16 lukkede de bare linien.

8. marts 2022

Formstøbte ørepropper, til tiden.

PROPPERNE KOM TIL TIDEN, og der var god kontakt med Magnus fra safe ears.
Propperne virker som rigtig god kvalitet, jeg glæder mig til at prøve dem til koncert.

Lidt kontruktiv kritik: Giv kunden lidt flere info omkring hvad der bliver gjort under støbningen.

11. november 2021

Fup firma

Fup firma. Svarer ikke på henvendelser på mail vedr. returnering af varer. Hvis du ringer, siger han, at han vil sende en mail med info, men man hører ingenting. Kast ikke jeres penge den vej.

14. oktober 2021

Ikke modtaget varen

Bestilte ørepropper til koncert, men har ikke modtaget dem. Har forsøgt mig med mail samt opkald til safe-ears, men de svarer mig ikke. Meget ærgerligt oplevelse - særligt når man som studerende prioriterer sine penge på få bestemte ting, men det viser sig bare at være spild af pengene… Kan desværre ikke anbefale at købe noget gennem dem.

30. juli 2021