Forstår ikke at de tror alle os bilejere er helt uvidende om bil markedet. Når jeg lige er budt 165000 kr ubeset for min bil. Prøver så at få vurdering fra Sælgbil.dk, da de påstår at de byder bedre e... Se mere
Jeg har HELDIGVIS ikke brugt Saelgbil.dk til noget, men det er da klart, at de, hvis de skal sælge en dansk indregistreret bil til udlandet - med det danske afgiftsystem - jo ikke kan tilbyde en pr... Se mere
Ubehalelig Kunderservie. Fortæller dig hvor meget du tar fejl i forhold til pris på din bil, at du ikke er forhandler, så din bil er meget mindre værd. Kan ikke finde ud af at forstå et nej. Efter sam... Se mere
Man ved næsten ikke hvor man skal starte. Snyder med anmeldelserne.. Anvender trustpilots grønne/hvide stjerner! Ingen CVR-nr. på hjemmesiden (Det er lovpligtigt) og Ingen telefonnr, ingen ad... Se mere
Total useriøst bud de kommer…
Total useriøst bud de kommer med,55000kr under hvad Bjarne Nielsen bød på min Nissan Qashgai fra 2018 91000km.
Total idioter
Total idioter - jeg har bed to gang om at få tilbud på køb af bil - ikke en eneste gang har jeg hørt fra dem. STAY AWAY!
HOLD JER VÆK
HOLD JER VÆK !
Skambyder totalt - hold jer væk, spild af alles tid..
Derudover taler de ubehøvlet til deres kunder..
Latterlig virksomhed.
Latterlig virksomhed.. byder 90.000- 100.000 under hvad forhandler ville tilbyde.
Vw Arteon R-Line 2.0 - 150.000 km og med ekstra udstyr da den er importeret.
130.000.. hvis den er i kosmetisk flot stand.
Lad være med at bruge dem.
Total svindelvirksomhed
Total svindelvirksomhed. Blev budt 80.000 mindre, end ved forhandler. Hold jer langt væk.
Spild af tid.
Spild af tid.
Jeg giver mit bud og de skriver de er langt fra 😅 KUN
Total latterligt
Latterlig attitude
Latterlig nedladende attitude og elendige tilbud..
Se de andre anmeldelser og hold dig fra dem...
Mest uprofessionele og svigagtig firma
Mest uprofessionele og svigagtig firma! Føj for den da! Underbyder, lader folk hænge i tlf i 40+ minutter for så derefter og snakke ubehøvlet og ned til folk! Skambyder og er i det hele taget helt til grin.
Reklamer med løgn og latin
Reklamer med løgn og latin. Spørg lige nogle forhandlere inden du sælger fordi de giver absolut dårligste tilbud. De snyder dig
Useriøs firma
Useriøs firma. Ligger 30-40% under priserne hos en almindelig forhandler ved ren salg.
Useriøst firma
Useriøst firma, har fået bud fra carmark, solgt.dk der var 30.000kr højere end sælgbil ville give, hold jer væk
Urealistisk lavt skambud.
Bestilte en vurdering på nettet .
Bestilte en vurdering på nettet.
de data de bad om ,skrev jeg ind .
ønsket pris , skrev jeg et højt bud, da jeg ikke er bilforhandler. men kan se hvad de står til .
fik en sms .
" Hej jens vi er desværre langt fra (pris) for din (bil data) Mvh Mads"
det er en god vurdering . har ikke fået en pris. kun at mit ønske var for højt
sikke et Fort firma
Skambud - hold jer væk
Vildledende markedsføring fra uprofessionel virksomhed.
På de sociale medier reklamerer virksomheden for deres høje salgspriser mm.
Jeg har forsøgt med to biler.
Den ene bil havde en værdi på DKK 380.000, hvor jeg fik et tilbud på DKK 250.000.
Anden gang forsøgte jeg med min anden bil, som har en værdi på omkring DKK 85.000, hvor jeg fik et tilbud på 35.000.
Venligst spar jer selv for den tid i bruger på at indtaste oplysninger om jeres biler.
Ringeste kundeservice til dato
Ringeste kundeservice til dato. Uhøffelig og flabet - samt total skambud.
Fuldstændig urealistisk skambud.
Fuldstændig urealistisk skambud.
Sælger en rx-8 der alene ved eksport returnere mellem 78-85k i afgift
De byder 60.000.
Og kalder det en høj pris ......
Spild af tid
Skambud af dimensioner
Jeg skrev til Sælgbil.dk for hører hvad di ville give for vores Mazda CX-5, fordi jeg havde set et opslag på facebook.
Aldrig før havde jeg set et så flot skambud. Sælgbil.dk mente at den kunne koste 200.000, men de 5 andre firmaer mener at rigtige pris er 255.000 til 290.000.
Pas på, fordi Sælgbil.dk skambyder jeres biler.
Dybt useriøst skambud
Dybt useriøst skambud på ca. 170.000 under hvad en tilsvarende bil står til salg for på Bilbasen. Iøvrigt ligeledes en dybt uprofessionel medarbejder der ringer/skriver ud.
Kan slet ikke anbefales.
Den dårligste forretning man kan bruge
Den dårligste forretning man kan bruge. Lad være med at bruge tiden. Hvis man skriver noget blokere de bare en på Facebook de byder langt langt under hvad normale forhandlere byder
Spar tiden og søg en anden forhandler