Saelgbil Anmeldelser 129

1,1

Man ved næsten ikke hvor man skal starte. Snyder med anmeldelserne.. Anvender trustpilots grønne/hvide stjerner! Ingen CVR-nr. på hjemmesiden (Det er lovpligtigt) og Ingen telefonnr, ingen ad... Se mere

Du bør vide

1,1

Dårlig

Utroværdig vurderinger

Forstår ikke at de tror alle os bilejere er helt uvidende om bil markedet. Når jeg lige er budt 165000 kr ubeset for min bil. Prøver så at få vurdering fra Sælgbil.dk, da de påstår at de byder bedre end andre steder, budet kom promte og lød på 110000 kr, syntes det er meget kritisabelt og man er så utroværdig i en vurdering, synd for de som kontakter dem ud fra deres annoncering og derefter hoppe på deres pænt sagt latterlige bud

25. maj 2026

Jeg har HELDIGVIS ikke brugt…

Jeg har HELDIGVIS ikke brugt Saelgbil.dk til noget, men det er da klart, at de, hvis de skal sælge en dansk indregistreret bil til udlandet - med det danske afgiftsystem - jo ikke kan tilbyde en pris for bilen, der kan være bedre end den pris, de vil kunne få i f.eks. Tyskland, hvor bilafgifterne hvis overhovedet eksisterer er betydeligt lavere end i Danmark.
Derfor er det totalt misvisende - for ikke at sige ulovligt - at lave markedsføring på den måde.
Alt tyder på, at den eneste positive anmeldelse, der er på Trustpilot på dette firma, er en, de selv har skrevet. Så til alle, der vil sælge bil her: LAD VÆRE for himlens skyld.

19. april 2026

Svindel og humbug

Man ved næsten ikke hvor man skal starte.

Snyder med anmeldelserne.. Anvender trustpilots grønne/hvide stjerner!

Ingen CVR-nr. på hjemmesiden (Det er lovpligtigt) og
Ingen telefonnr, ingen adresse - der er kun en email-adresse. Hold dig lang væk

2. marts 2026

Ubehalelig Kunderservie

Ubehalelig Kunderservie. Fortæller dig hvor meget du tar fejl i forhold til pris på din bil, at du ikke er forhandler, så din bil er meget mindre værd. Kan ikke finde ud af at forstå et nej. Efter sammentalen sender de beskeder med anonncer på biler for at vise dig du tar fejl, meget træls oplevelse.

27. februar 2026

Helt uacceptabel vurdering

Håbløs vurdering.

I skambyder jo bilerne, og jeg vil da lige benytte lejligheden til at advare folk mod at handle igennem saelgbil dk
Få jer et seriøst både 2. og 3. bud inden du sælger bilen til underpris hos saelgbil dk

Ut. Har fået tilbudt 80.000 kr for min bil (Dokumentation kan fremvises) den forhandler som jeg har købt en anden bil hos, har tilbudt 165.000 kr. Han opfordrede mig dog til selv lige at tjekke markedet i forhold til om jeg måske kunne få lidt mere.

Da jeg snakker med en af jeres indkøbere, fortæller han da også at det er en forkert pris jeg har fået oplyst, han vil godt kunne hæve prisen med 20-30.000 kr.

Tak men nej tak.

Hilsen en meget forundret potentiel kunee

4. januar 2026

Useriøs utroværdig opkøber 😖👎

Endnu et ex på en virksomhed der lover guld og grønne skove på deres website - men sandheden er en helt anden.

Min Tucson står på tjek bil . 135.000 til 155.000 kr.

En forhandlet bød 139.000.

Sælg bil tilbød 110.000 - 115.000 !!!

Jeg sagde selvfølgelig nej tak og skrev at de var useriøse !

Svar på sms fra indehaveren af sælg bil:

Hvis bilen var mere værd end hans bud så havde den jo nok været solgt.

Ugen efter nyt bud fra en forhandler kr. 135.000

Min oplevelse og alle øvrige anmeldelser taler jo deres eget sprog - at her er en opkøber som er
100%

- utroværdig
- amatør
- skambyder alle sælgere

Sælg bil burde forbydes at drive virksomhed !

Der burde være mulighed for at give 0 * og allerhelst minus *

Jeg vil anbefale alle at “køre” laaangt uden om dette totalt utroværdige firm

9. november 2025

Hold nu op en amatør forretning man🤣

Hold nu op en amatør forretning man🤣
Er den drevet af børnehavebørn? Aldrig har jeg set skambud så store… fair nok man ikke får den ventede pris, da der skal tjenes lidt i den anden ende også, men et bud på halvdelen af markedsværdien er sku at tage piz på folk….

14. november 2025

Useriøst firma

Bad om en overslag på en Peugeot 508SW fra 2021 synes i september med knap km 44.000 kørt. Fik en pris på kr. 100.000 - ca kr. 80.000-100.000 under, hvad de står til på diverse bilsider. Godt klar over, at man ikke får disse priser - men 50% under er useriøst.

10. november 2025

Helt til grin

Helt til grin! Ville sælge min VW polo 1,5 tsi 150hk dsg. Havde forinden blevet budt 140.000 af Semler. Tænkte at sælgbil ville give godt på baggrund af reklamer.
Bliver budt 115.000 og fortalt at det er en meget god pris. Dertil fortæller jeg mit bud fra semler og sælger bliver nærmest sur….. Hold jer væk fra dem!

1. oktober 2025

Er dette din virksomhed?