Pas på denne mand han udnytter folk på…
Pas på denne mand han udnytter folk på det groveste
Pas på denne mand han udnytter folk på det groveste
Direktør og ejer Thomas Rafn udnytter folk på Facebook med lån til hele 75% i rente om måneden. Det er ikke alene usmagelig, det er også åger, som er ulovligt.
Vil aldrig nogensinde støtte et firma som drives af sådan en mand.
Jeg modtog en gave fra sæbeboblen.dk i julegave til min datter. Der gik ikke andet end et par uger, før produktet holdt op med at virke. Jeg skriver til kundeservice for at reklamere over produktet, men hører ikke noget. Jeg skriver senere til kundeservice igen og har stadig intet hørt.
Nu har jeg prøvet at få kontakt til jer i 3 uger, både via kontaktformularen og via mail.
Hvilket er ret frustrerende når jeg har en gave til min søn, vi gerne vil returnere.
God service og hurtig levering
Vi fik dem allerede dagen efter vi bestille vores gatling guns
Vores børn elsker at lege med dem.
Og de kan skyde SÅ mange sæbebobler på en gang.

Besvarelse fra Saebeboblen
Min datter er kæmpe fan!
Vi har netop bestil nogle pistoler fra siden og de blev allerede leveret dagen efter.
De er rigtig sjove at lege med og alle pengene værd. Kæmpe anbefaling her fra 💦💧👏🏻

Besvarelse fra Saebeboblen
God service, hurtig levering. Dejligt der følger sæbevand med.
De er simpelhen så sjove og vores børnebørn vil elske dem.

Besvarelse fra Saebeboblen
Fedt med sjovt legetøj, der kan lave masser af bobler. Vi elsker det! I min familie bliver vi aldrig for gamle til sæbebobler. :D

Besvarelse fra Saebeboblen
Hurtig levering og dejligt man får gratis sæbebobler med.
Maskinerne er super sjove, og børnene elsker dem😍