Klinikmild Anmeldelser 107

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 54 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne fremhæver ofte personalets professionalisme, venlighed og evne til at skabe tryghed. Mange sætter pris på den grundige vejledning og det personlige engagement, der sikrer, at man føler sig godt taget imod og forstået. Anmelderne er yderst tilfredse med den leverede service, som beskrives som både kompetent og omhyggelig. Resultaterne af behandlingerne roses for at være naturlige og af høj kvalitet, og mange kunder udtrykker stor tillid til personalets faglige dygtighed.

Det, folk taler mest om

Staff

Kunder havde positive oplevelser med personalet. Forbrugere roser personalets professionalisme, venlighed og... Se mere

Service

Anmeldere fremhæver positive aspekter af service. Kunder rapporterer en utrolig flot og personlig service,... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Man er i absolut bedste hænder hos Camilla fra Klinik Mild. Hvis du vil ha en behandler, som sætter en ære i et smukt og naturligt resultatet og som samtidig er virkelig teknisk dygtig, så book tid ho... Se mere

Camilla er meget professionel og svarer altid venligt og grundigt på selv de mindste spørgsmål. Jeg sætter stor pris på, at hun ærligt fortæller, når en behandling ikke er nødvendig eller sandsynli... Se mere

Jeg har haft fornøjelsen af at være kunde hos Camilla i Klinik Mild gennem længere tid, og hver eneste gang har det været en fantastisk oplevelse. Camilla er utrolig dygtig, varm og altid smilende,... Se mere

Jeg har haft Camilla som behandler gennem en årrække. Det er ikke nogen tilfældighed! For her får du stor kompetence og høj faglighed. Camilla er meget dedikeret til sit arbejde og de gode resultate... Se mere

Ved Klinik Mild tilbydes du ekspertbehandling med Filler, Botox og SkinPen samt specialbehandlinger som ikke-kirurgisk næsekorrektion med filler og svedbehandling med botox.

4,9

Altid en fornøjelse

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

10. april 2026

Jeg har nu gennem godt 3 år lagt mit…

Jeg har nu gennem godt 3 år lagt mit ansigt og tillid i Camilla’s kyndige hænder. Jeg er 100 % tryg, da hun har en sikker hånd, har estetikken på plads og ikke går på kompromis. Camilla “overbehandler” ikke. Desuden er hun som menneske empatisk og lyttende.
Klinik Mild og personalet går mine bedste og mest varmt følte anbefalinger.
Er du tvivl ? Så tvivl ikke. Klink Mild kan du trygt opsøge.

1. april 2026

Jeg har haft Camilla som behandler…

Camilla er meget dedikeret til sit arbejde og de gode resultater.
Jeg føler mig fuldstændig tryg i Camillas hænder. Klinikken har min største anbefaling.

5. marts 2026

Jeg er ny kunde hos Camilla i klinik…

Jeg er ny kunde hos Camilla i klinik Mild og har i dag fået lavet botox og filler.
Hun er yderst professionelt og super venlig.
Jeg har gået et andet sted i 18 år og ønskede at prøve et nyt sted, og jeg havde fået anbefalet Camilla.
Det var jeg glad for.
Tak for en god behandling og et super flot resultat. Jeg kommer helt sikkert igen. 🤗

16. februar 2026

Hvis man ønsker yderst professionelt…

Hvis man ønsker yderst professionelt behandling så skal man uden tvivl gå til Camilla. Ikke nok er hun utrolig sød og venlig, men hun giver sig tid og vejleder til mindste detalje. Det betyder at man går derfra med følelsen af at være tryk og hørt. Hun giver en utrolig flot service og hun er først tilfreds når kunden er det. Jeg kan i den grad anbefale Camilla 🙏❤️

12. februar 2026

I de BEDSTE hænder!

Man bliver mødt af Camilla med det varmeste smil, fra start til slut! Hun er så fantastisk til både at behandle, lytte informere & rådgive! Det er virkelig bare et sted man har lyst til at komme tilbage til ALTID!
Jeg er ikke god til nåle & alligevel hos Camilla er jeg helt tryg, tilpas & rolig!
Hun, med hendes Klinik Mild er bare en sand perle 🍃🪷🫶🏼

15. januar 2026

Kan kun give Camilla mine bedste…

Kan kun give Camilla mine bedste anbefalinger. Hun er både super dygtig og super sød og behagelig. Hun tager sig altid god tid til at lytte til ens ønsker. Man føler sig tryg som kunde i klinik Mild.

11. december 2025

100 % top i orden

Der er så god service , er så tilfreds med det jeg har fået lavet. Det er 2 gang jeg er der og bestemt ikke sidste☺️
Så søde man er altid glad når man går der fra ❤️❤️

6. december 2025

Meget tilfreds

Camilla er utrolig dygtig og man føler sig i de allerbedste og tryggeste hænder fra start til slut. Kæmpe anbefaling herfra!
❤️ Meget tilfreds

2. december 2025

Trygt, professionelt og ærligt

Jeg sætter stor pris på, at hun ærligt fortæller, når en behandling ikke er nødvendig eller sandsynligvis ikke vil give det ønskede resultat. Det giver stor tryghed og tillid.

Det er en klinik, jeg varmt kan anbefale til alle.

7. november 2025

Professional.

Jeg har lige fået microneedling hos Camilla. Camilla har de bedste hænder, man kan ønske sig. Hun er så rolig, at man bliver helt rolig. Hun er meget professionel, sød, og servicen kan ikke findes bedre. Jeg forlader hendes klinik meget glad og tilfreds.

21. november 2025