Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig. Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug geno... Se mere
Top, na jaren sukkelen met mijn rug en meerdere fysiotherapeuten gehad ben ik nog twee keer erg goed geholpen en op het goeie weg met mijn rug goede vooruitzichten met nog wat therapie te gaan eindeli... Se mere
De oorzaak van mijn lage rugklachten (si gewricht blokkade) werd snel ontdekt door de fysiotherapeut. Ik ben meteen doorverwezen naar een manueel therapeut die me snel heeft geholpen. Mijn rugklachten... Se mere
De Rug expertise shop is ontstaan om structureel rug, voet en nek klachten aan te pakken. Niet de pijn verlichten, maar de oorzaak verhelpen. De Rug Expertise Shop is onderdeel van het gerenommeerde, landelijke Rug Expertise Centrum.
nobelweg 14, 4462 GK, goes, Holland
- 085 1305474
- info@rugexpertiseshop.nl
- rugexpertiseshop.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
De bestelprocedure is simpel en snel en…
De bestelprocedure is simpel en snel en wordt iedere keer op tijd bezorgd.
Zo als altijd goede service en goede…
Zo als altijd goede service en goede kwaliteit en lekker snel geleverd
Ik heb het orthopedisch kussen besteld…
Ik heb het orthopedisch kussen besteld maar had gehoopt dat het me meer ondersteuning zou geven.
Het is vrij dun en is bedoeld voor smalle mensen denk ik .
Ik heb een dikker kussen nodig omdat ik een grote persoon ben en ik had gehoopt dat het mij meer steun zou geven .
Nu heb ik de indruk dat mijn hoofd schuin naar achteren ligt. En mijn nek en schouderpijn lijkt daardoor erger te worden ..
Jammer, had er meer van verwacht
Jammer
Snelle levering
Snelle levering, goede communicatie, goed product ( therapeutisch kussen) geen nekklachten meer😊
Snel verstuurd
Therapeutisch kussen is een aanrader!
Snelle levering zelfs net voor de kerst.
Bij de bestelling zat ook nog een kerstkaart wat heel attent was.
Het therapeutisch kussen ligt heel fijn. Zowel op de rug, zij als buik. Eindelijk weer een keer met minder pijn wakker geworden en heerlijk doorgeslapen.
Echt een aanrader voor mensen met whiplash/nekklachten.
Snelle levering en goede communicatie
Snelle levering en goede communicatie.
Helaas ga ik het kussen terugsturen omdat het voor mij te hoog en te hard is.
Misschien een mogelijkheid om daar over na te denken. Als rugslaper is het kussen fantastisch en als zijslaper voor mij niet prettig door de hardheid. Krijg zere oren.
Succes.
Zeer vakkundige behandeling en fijne…
Zeer vakkundige behandeling en fijne sfeer!
Jaren geleden een whiplash opgelopen en…
Jaren geleden een whiplash opgelopen en heb van tijd tot tijd behoorlijk last ervan. Heb jaren lang gezocht naar een goede ondersteunende nekkussen en uiteindelijk heb ik deze gevonden rug expertise. Ik kan de groep van professionals niet genoeg bedanken voor het fantastische nekkussen die ik heb aangeschaft via hun shop. Een zeer goede en stevig nek ondersteuning, waarbij ik goede ondersteuning krijg en lekker in slaap val na verloop van tijd. Ik hoef niet te zoeken naar de juiste lighouding. Eenmaal je hoofd in die kussen, duur het niet lang meer voor ik een goede nachtrust heb met weinig tot helemaal geen pijn. Voor mij is dit de beste keuze en product die ik heb kunnen aanschaffen, terwijl ik in het verleden zelfs duurdere kussens heb aangeschaft, maar niet geholpen hebben. Top product en zeer goede kwaliteit. Een dikke 10 voor jullie. Keep up the good work.
Website met veel informatie
Website met veel informatie zodat je het juiste hoofdkussen kan kiezen. Ik heb voor het therapeutisch kussen gekozen en ook al heb ik er nog maar 3 nachten op heb geslapen, voelt het goed aan.
Rugexpertise shop is top.
Rugexpertise shop is top.
In de praktijk al gevraagd welk kussen het beste bij mij past.
Deskundig en goed advies aangepast op de persoon.
Zeer tevreden over.
Er ging iets goed fout met mijn…
Er ging iets goed fout met mijn bestelling en dit werd niet goed opgepakt, niet fijn dus. Gelukkig zag de office manager de mailwisseling en greep zij in en werd ik 's avonds door haar gebeld dat het opgelost zou worden.
Ik had 2 paar zooltjes besteld en was blij verrast toen ik er 3 thuisbezorgd kreeg. Daarom ondanks de negatieve ervaring en dankzij de manier waarop dit uiteindelijk werd opgepakt met de royale oplossing, toch 5 sterren!
Service is goed
De firma is goed te bereiken, nette service en beantwoorden snel en vakkundig