Rug Expertise Shop Anmeldelser 138

3,8

Er ging iets goed fout met mijn bestelling en dit werd niet goed opgepakt, niet fijn dus. Gelukkig zag de office manager de mailwisseling en greep zij in en werd ik 's avonds door haar gebeld dat he... Se mere

Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig. Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug geno... Se mere

De oorzaak van mijn lage rugklachten (si gewricht blokkade) werd snel ontdekt door de fysiotherapeut. Ik ben meteen doorverwezen naar een manueel therapeut die me snel heeft geholpen. Mijn rugklachten... Se mere

1. Selvbetjent apparat til sundhedstest

De Rug expertise shop is ontstaan om structureel rug, voet en nek klachten aan te pakken. Niet de pijn verlichten, maar de oorzaak verhelpen. De Rug Expertise Shop is onderdeel van het gerenommeerde, landelijke Rug Expertise Centrum.

3,8

God

Bed kunder om at skrive en anmeldelse

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Top behandeling

Top, na jaren sukkelen met mijn rug en meerdere fysiotherapeuten gehad ben ik nog twee keer erg goed geholpen en op het goeie weg met mijn rug goede vooruitzichten met nog wat therapie te gaan eindelijk na jaren bij

27. marts 2026

Slechte retourservice

Al eerder een review geplaatst over mijn retour.
4/12 is mijn retour bij de Rug expertise shop ontvangen, tot op heden nog geen geld terug gehad.
Al heel vaak gemaild, wordt gewoon niet op gereageerd. Ja, 1 keer op 17/12 dat het vanwege de feestdagen langer duurt om geld terug te storten.
Het is inmiddels 16/2, twee maanden later.

16. februar 2026

Hoop is het onvermijdelijke van Teleurstelling

1 kussens kan ik wel mee leven maar die rare model kussen gaat echt nergenst over veel te dun. Ik heb brede schouders ik kan niet op mijn zij slapen met die rare kussen is veel te dun. Op mijn rug kan ik beter zonder kussens slapen dan met die rara kussens. Ik had gehoopt dat het mij zou helpen. Hoop is het onvermijdelijke van teleurstelling.

18. januar 2026

Teleurgesteld!

Via de zooltjes heb ik 2 jaar geleden kennis gemaakt met het Comfort kussen. Na jarenlang "verkeerde" kussens was ik ontzettend blij met dit kussen. Het was aan vervanging toe, dus op Black Friday de 1+1 actie besteld.Ik kreeg echter 2 verschillende kussens gestuurd (komen ook niet op de website voor) met de mededeling: door grote vraag niet meer in voorraad, maar ik stuur u 2 duurdere kussens toe. Lijkt supervriendelijk, maar DIE WIL IK NIET! 3 telefoongesprekken verwijzen naar het sturen van een email. Antwoord: je mag ze schenken aan bv Het Leger des Heils, stuur bewijs op en ze geven het geld terug.
Heb ik de fout gemaakt? Moet ik hun werk opknappen? Klantvriendelijk zou zijn: wij nemen ze terug en u krijgt het echte comfortkussen wanneer ze weer in voorraad zijn en wij nemen de retourkosten voor onze rekening. Dus erg teleurgesteld!!

28. november 2025

Slechte retourservice

Zooltjes besteld, maar helaas zaten deze niet prettig.
Binnen 30 dagen mag geretourneerd staat aangegeven, moet je t eerst aanmelden. Dit gedaan, kreeg als reactie dat zooltjes niet worden terug genomen, maar dat ik ze in kan leveren bij het Leger des Heils en met bewijs ik het geld terug krijg. Aangegeven dat ik ze gewoon wil retourneren, meerder mails gestuurd, geen reactie. Zooltjes ruim een week geleden geretourneerd, nog geen reactie.

15. december 2025

Mijn geld terug a.u.b.

Ik heb mijn bestelling op verzoek van Philip niet retour gestuurd naar de Rug expertise shop, maar gedoneerd aan het Leger des Heils.
Maar mijn geld heb ik na 2 weken nog steeds niet terug.

2. oktober 2025

Fijne producten

Snel en makkelijk besteld en geleverd! En producten zijn gewoon goed, voelt heel fijn schoon, fris en nieuws paar zooltjes!

8. september 2025

Nadat er bij 2 afspraken niemand kwam…

Nadat er bij 2 afspraken niemand kwam opdagen heb ik met jullie gebeld. Mij werd toen verteld dat er wat thuisproblemen waren en dat ik spoedig zou worden terug gebeld. Ik denk dat dit al een jaar geleden is en ik moet nog steeds gebeld worden. Dus namens mij een dikke 1 ster!

8. august 2024

Voor de 2e keer inlegzolen gekocht.

Voor de tweede maal inlegzolen besteld. Ik heb er erg veel baat bij. De bestelling is eenvoudig te plaatsen. Helaas liet de bezorging heel lang op zich wachten. Post.nl gaf 2x aan dat de bezorging uitgesteld werd……maar daar kan het Rug Expertise Centrum niets aan doen!

15. juni 2025