RubinMC

Gram na tym serwerze dopiero kilka dni, ale już zauważyłam, że nie zmienię go na inny. Gramy na nim z bratem i jest bardzo ciekawie. Na początku myślałam, że to kolejny nudny serwer na jakim będę gr... Se mere

Ten server jest nie dość ze superowy to jest mega! bardzo fajne tryby ,miła administracja naprawdę miło się gra ,najlepsze jest to że na tym serverze nie ma ograniczeń! /warp survival /warp nether... Se mere

serwer jest świetny: skrzynie (case) z fajnymi itemkami, kasa na serwerze za którą można się handlować, system kopania (drop ze stone) czyli nie trzeba kopać rud, bo wypadają rudy z kamienia :D lecz... Se mere

Serwer jest przyjemny gracze mili praktycznie nikt nie zabija bez powodu jak potrzebujesz pomocy to ci pomogą. Zawsze jak jestem na serwerze jest przynajmniej 1 mod. A najbardziej podoba mi się w nim... Se mere

1. Spiltjeneste
  2. også i
  3. Kasino
  4. Spilbutik
  5. Spilletjeneste

RubinMC.pl - Serwer Minecraft 1.12.2 - CSGO | CaseOpening | Survival | MobArena | Działki | Hide And Seek

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

mój nick to czaki1324 i mam malutki…

mój nick to czaki1324 i mam malutki problem bo nie potrafię craftować enchantowanego jabłka

25. marts 2021
RubinMC-logo

Besvarelse fra RubinMC

Na wersji 1.12.2 nie ma opcji craftowania enchantowanego jabłka.

Można to przeczytać na stronie: https://minecraftpc.fandom.com/
"The crafting recipe of the enchanted golden apple was removed in the 1.9 update."

Nick - HatiJestem

RubinMC Jest kozacki Ponieważ - Na start jest darmowy VIP na godzinę! Jest dużo trybów w tym ,,Chowany". Ocena 10/10 Serwer dopracowany, mało graczy ale ogarniętych!

14. marts 2021

opinia rubinmc

serwer bardzo fajny dużo możliwości mili gracze i admini JEDNYM SŁOWEM polecam zostane tam na dłużej i już zaprosiłem 2 znajomych super serwer.
opinia od gracza rybeq

12. marts 2021

Idealny serwer

Ten serwer jest wspaniały najlepsi są gracze i administracje trafilo się pare nie milych osób ale większość jest miła, na warp survival są piękne budowle oraz nie ma greefów! Podoba mi się ten serwer jest dużo możliwości. Nick: amksyt

12. marts 2021

Ten server jest nie dość ze superowy to…

Ten server jest nie dość ze superowy to jest mega!
bardzo fajne tryby ,miła administracja naprawdę miło się gra ,najlepsze jest to że na tym serverze nie ma ograniczeń! /warp survival /warp nether /warp end /warp parkour /warp buildbattle /warp działki /warp csgo ! /warp FarmaMob po prostu wow ,naprawde polecam na nim grać bo warto.

Opinia od gracza: MissingName

11. marts 2021