Drup heeft een fantastische onderbouwing. Olivier weet goed waarover hij spreekt, en adviseert persoonlijk. Ik ben alvast trotse gebruiker en klant van Drup!
Se, hvad kunderne siger
De Relax is mijn favoriet. Ideaal als instant reset na een periode in overdrive of op drukke dagen. Release-signaal: geeuwen. Ik neem wel een kleinere dosering, anders krijg ik hoofdpijn. De... Se mere
On-ge-lofelijke producten! Veruit effectief en doeltreffend! De DRUP energie geeft al na eerste inname een opgewekt gevoel. Daarnaast werkt het ook motivatie bevorderend. De DRUP relax is ev... Se mere
Drup heeft een fantastische onderbouwing
Olivier is iemand die met liefde en…
Olivier is iemand die met liefde en oprechtheid kijkt naar gezondheid, en vanuit zijn eigen verhaal DRUP op de markt heeft gebracht. Deze druppels zijn gebaseerd op hoogwaardige en natuurlijke kruidenmiddelen, wat wat mij betreft super is.
Ik zou het langer moeten proberen om gegarandeerd te stellen dat het voor mij een groot verschil maakt, maar ik vertrouw dat het goeds doet!
Wat een fijne en boeiende…
Wat een fijne en boeiende uiteenzetting! Olivier bracht het verhaal heel helder en met zichtbaar enthousiasme, perfect afgestemd op het publiek. De wondere wereld van medicinale paddenstoelen kwam echt tot leven.
De uitleg over de producten was zo duidelijk dat ik meteen zin kreeg om ermee te starten. Intussen gebruik ik "Focus" en dat merk ik duidelijk in mijn werk: meer aandacht, meer focus, minder afleiding.
Heel blij dat ik hierbij aanwezig was — inspirerend, leerrijk en vooral gewoon leuk om te volgen.
Al jaren worstel ik met inslapen en…
Al jaren worstel ik met inslapen en doorslapen. Sinds ik Relax van Drup gebruik, val ik eindelijk moeiteloos in slaap en word ik elke ochtend uitgerust wakker. De Focus & Energie varianten helpen me op drukke dagen om geconcentreerd en productief te blijven. Voor mij zijn deze producten echt een game changer, ik kan ze iedereen aanraden die op zoek is naar betere slaap en meer energie
Ik gebruik regelmatig DRUP Relax en ik…
Ik gebruik regelmatig DRUP Relax en ik ondervind toch dat ik een pak rustiger slaap. Het is makkelijk in gebruik en de smaak valt heel goed mee.
Ik ben fan
Ik ben enorm tevreden over de producten van Drup! De kwaliteit is duidelijk merkbaar: pure natuurlijke ingrediënten, verworven op een holistische manier en geen onnodige toevoegingen en een fijne. De druppels zijn makkelijk in gebruik en doen precies wat ze beloven. Ook de service verdient een compliment: snelle levering en duidelijke informatie. Drup is voor mij een betrouwbare keuze want het is wetenschappelijk onderbouwd en traceerbaar. Ik blijf het zeker gebruiken en zou het van harte aanbevelen aan anderen.
DRUP is super gemakkelijk om te…
DRUP is super gemakkelijk om te gebruiken en je voelt echt heel snel het verschil! De smaken zijn ook heel aangenaam. Ik persoonlijk gebruik RELAX het vaakst en ben er zeer tevreden van! :-)
Ik gebruik de RELAX drugs nu sinds een…
Ik gebruik de RELAX drugs nu sinds een aantal maanden en ze dragen inderdaad bij tot een verbeterde nachtrust. Ik heb geen bijwerkingen ervaren. Geen wazig hoofd, en ook geen blijvend slaperig gevoel overdag.
Drup Relax is top!
Ik gebruik nu 2 maand de Drup Relax en merk een positief verschil qua slaapresultaat. Ik ben fan!
Gisteren 7 november 2025 bij BIOtaste…
Gisteren 7 november 2025 bij BIOtaste tijdens de opendeurdag maakte ik kennis met de producten van DRUP. Na een aangenaam gesprek met Olivier besloot ik om de relax druppels mee te nemen. Ik slaap al geruime tijd heel slecht en onregelmatig. Ik gebruikte de druppels en heb deze nacht super goed geslapen.
Dikke duim voor DRUP RELAX!
De Relax is mijn favoriet.
De Relax is mijn favoriet.
Ideaal als instant reset na een periode in overdrive of op drukke dagen.
Release-signaal: geeuwen.
Ik neem wel een kleinere dosering, anders krijg ik hoofdpijn.
De Immuniteit is ook top.
De Focus & Energie merk ik snel in m’n systeem: iets té intens voor mij. Feeling like a Duracell bunny.🔋✨
Blij om te horen dat het alcoholpercentage is aangepast!
DRUP Relax - eigen ervaring
Ik heb zelf de 'Relax' uitgeprobeerd en voelde eigenlijk meteen al resultaat. De kwaliteit van dit supplement is bijzonder hoog! Ik ben fan!
energie druppels
Ik gebruik nu een tijdje de focusdruppels van Drup en ik moet eerlijk zeggen, ik ben onder de indruk. Ik heb altijd een beetje van die typische ADHD-trekjes waardoor mijn focus snel alle kanten opschiet. Nu ik middenin het digitale nomadleven zit en veel online werk moet verzetten, merkte ik hoe belangrijk het is om mijn concentratie vast te houden.
Sinds ik deze druppels gebruik, voel ik echt verschil. Mijn hoofd is rustiger, ik kan me veel langer achter elkaar concentreren en ik dwaal niet meer zo snel af. Wat ik ook heel fijn vind, is dat het een volledig natuurlijk product is. Geen opgejaagd gevoel, geen gekke bijwerkingen gewoon een zachte, duidelijke boost voor mijn focus.
Voor mij zijn deze druppels een echte gamechanger geworden in mijn dagelijkse routine. Ze helpen me om productiever te zijn en met meer rust aan mijn doelen te werken.
Ik heb de immuniteit drups bijna…
Ik heb de immuniteit drups bijna opgebruikt en ben best wel onder de indruk. Door deze dagelijks aan mijn routine toe te voegen heb ik het gevoel dat ik sneller uit mijn waas ben van het slapen, meer energie heb in de ochtend en beter verweerd ben tegen bacteriën. Zeker nu het koude weer om de hoek staat ben ik benieuwd hoe goed ik me ga voelen.
Ik voel verschil en smaak is goed…
Ik voel verschil en smaak is goed doenbaar
Fijne druppels
Ik ben erg tevreden over de Relax drops. Ik neem deze nu al een maand lang in en heb het gevoel dat ik dieper slaap. Aanrader!
Kwaliteit voor je gezondheid
Olivier de bedenker van de producten wil echt iets op de markt brengen dat kwalitatief en probleemoplossend werkt.
Hij staat ook open voor constructieve feedback en doet daar nog iets mee.
Dat is knap.
Ik ben heel tevreden van de Drup…
Ik ben heel tevreden van de Drup producten. Zelf gebruik ik Relax, opmerkelijk betere, lees diepere, slaap. Overdag als het druk is, ondervind je vlug het effect.
Mijn zoon zit momenteel in een drukke werkperiode en gebruikt Energie overdag en Relax voor het slapengaan. Hij is verbluft van het positieve effect. Een aanrader de Drup producten!
Ik ben heel tevreden met Relax
Ik ben heel tevreden met Relax, ik voel een merkbaar verschil als ik het gebruik. Ik ben zelf therapeute en zal het zeker aan klanten aanraden. Ik heb de andere producten niet genoeg geprobeerd om mijn feedback daarop te geven. Gemak van gebruik is ook een mooie plus-punt ! Zeer tevreden dus :)
Læs mere om andre typer anmeldelser.