Gram na tym serwerze dopiero kilka dni, ale już zauważyłam, że nie zmienię go na inny. Gramy na nim z bratem i jest bardzo ciekawie. Na początku myślałam, że to kolejny nudny serwer na jakim będę gr... Se mere
RubinMC
Ten server jest nie dość ze superowy to jest mega! bardzo fajne tryby ,miła administracja naprawdę miło się gra ,najlepsze jest to że na tym serverze nie ma ograniczeń! /warp survival /warp nether... Se mere
serwer jest świetny: skrzynie (case) z fajnymi itemkami, kasa na serwerze za którą można się handlować, system kopania (drop ze stone) czyli nie trzeba kopać rud, bo wypadają rudy z kamienia :D lecz... Se mere
Serwer jest przyjemny gracze mili praktycznie nikt nie zabija bez powodu jak potrzebujesz pomocy to ci pomogą. Zawsze jak jestem na serwerze jest przynajmniej 1 mod. A najbardziej podoba mi się w nim... Se mere
RubinMC.pl - Serwer Minecraft 1.12.2 - CSGO | CaseOpening | Survival | MobArena | Działki | Hide And Seek
Bardzo fajny serwer
Bardzo fajna atmosfera, mili gracze, fajnie wykonany pod względem wyglądu, dobrze zrobione warpy, oprócz ostatniego laga serwera (06.12) wszystko działa bez zarzutu (nastik26)
cudo serv <3
mega server! zawsze każdy sobie pomaga :) można jak sie zgracie załozyć swoje miasto z innymi graczami, miła administracja <3 ogólnie spoko klimaccik i eventy są super! ~ CARITAS
Bardzo polecam serwer z powodu milej…
Bardzo polecam serwer z powodu milej atmosfery
nick - Gestapo
więcej trybów np. sky wars
super serwer przydałoby się więcej graczy bo np. build battle, hiden seek jest tylko co jakiś czas
EjberX
Super jest super bardzo!
Opinia
Gra jest bardzo fajna i sympatyczna. Jest doskonała na uspokojenie się.
Fajna gierka polecam duzo minigierek.
Dendik69
Serwer przyjemny, miła atmosfera, ludzie ogarnięci oraz przyjaźnie nastawieni. Doświadczenie kadry na poziomie wyższym
Bardzo fajny serwer
Bardzo fajny serwer. Długo szukałam działającego serwera z działkami zrobionymi na płaskim terenie, bo teraz to inni robią działki na survivalu. Dlatego jestem bardzo zadowolona. :D nick: Sapucha
fajny server :)
swietny server bardzo sie duzo od niego…
swietny server bardzo sie duzo od niego sie nauczyłem i to jest server na którym gram od zawsze i mój nick na serverze to Majkel2009
bardzo fajny serwer Polska_Panda
bardzo fajny serwer Polska_Panda
polecam jak najbardziej.
Opinia dr_Wiader
Fajny serwer z nietypowym trybem ogólnej gry który łączy srvival kopalnie sklepi i nne miejsca w jednoa le na innych warpach
bardzo fajny serwer yyoki__
bardzo fajny server
najlepszy server minecraft lubie na nim grać nikt nieprzeklina niema hackeruw
muj nick Patrykproxd
gra bardzo super ponieważ jest dużo…
gra bardzo super ponieważ jest dużo rużnych i fajnych gier
Najlepszy serwer survival
Fajny serwer. Gram od niedawna. Mój nick:PolskiGociu
Najwspanialszy serwer RubinMC
Według mnie ten serwer jest najwspanialszy ponieważ, administracja często gra na serwie, i odpowiada na pytania. Chciałem dodać jeszcze że, ja może nie pisze jakoś dużo, ale zawsze jest fajna atmosfera jak czytam co się dzieje na czacie.
WyBoi (nick w minecraft)