Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Fantastisk service og meget imødekommende medarbejdere. Dejlig overraskelse at begge dækskift var inkluderet i dæklejeprisen.

Besvarelse fra Rubberduck
Informativ, flexibel og præcis service, venlige medarbejdere og dygtig afvikling

Besvarelse fra Rubberduck
Burde være 10 stjerner - vi fik nemlig skifte dæk på 2 elbiler på samme formiddag - topprofessionel service fra Rubber Duck 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟

Besvarelse fra Rubberduck
Det fungerer bare. De skifter dæk mens jeg er på arbejde, og opbevarer mine dæk henover sæsonen.

Besvarelse fra Rubberduck
Jeg synes der er enormt hurtigt og god service hos rupper duck. Både kunde service og montøren var hurtig og effektiv. Jeg blev dog overrasket over at erfare, at det var monteret et brugt dæk på min bil. Jeg er måske naiv men til 1900 kroner havde jeg nok forventet et nyt dæk. Eller alternativt information om at de ville montere et brugt dæk, inden det blev gjort. En del af de 1900 kroner var muligvis aften tillæg, hvilket jeg synes er lidt underligt, da jeg kan se jeg overførte penge 15.48 hvilket næppe kan betegnes som aften. Ved bookning forklarede jeg også til kundeservice at det ikke behøvede at være dagens dato og de gerne måtte kommw den efterfølgende dag, da jeg gerne ville undgå aften tillæg. Det var dog ikke en mulighed da deres tider var booket, hvilket er fuldt forståeligt, det passer bare dårligt med den information man for på hjemmeside omkring tid og prid. Alt i alt kan Rupper Duck sagtens bruges i en nødsituation, men vil nok undersøge andre muligheder næste gang.
Jeg stod med en punktering og kunne ikke komme hjem. Den hjælp, jeg havde regnet med fra mit eget netværk, udeblev – og udsigten var at vente helt til efter påske.
Så kontaktede jeg Rubber Duck.
Kasper reagerede hurtigt på min nødmelding, og kort efter ankom han med alt det nødvendige udstyr. Han afmonterede dækket, lavede en permanent reparation, balancerede det – og fik mig på vejen igen.
Kæmpe ros og tak til Kasper! Super professionelt, effektivt og redder i nøden. Kan varmt anbefales!
Nemt at bestille på hjemmesiden. Kom som aftalt samt hurtig og godt arbejde.
God service og venlig personale og rimelige priser .
Fixet på 2 timer
Troede at vi måtte droppe en shopping tur til Sverige da vi opdagede bilen var punkteret!
Vores autohjælp havde lang kø da vi ringede, efter en hurtig søgning fandt jeg Rubberduck og de tog telefonen med det samme og ville komme så hurtigt som muligt da den virkelige servicemindet medarbejder lige ville runde lageret så han havde et nyt dæk med hvis bilen ikke kunne lappes.
Jeg er selv håndværker men var dog vildt overrasket over hvor meget der blev gjort ud af en lapning, der blev slebet indvend i dækket så det var helt jævnt, påført lim, lod det tørre lidt inden lappen blev trukket igennem og så blev der rullet hen over lappen fra alle sider derefter 2 x flydende gummi over lappen indvendig med meget tørretid, han ville være sikker på at reparationen blev helt perfekt!!
Samtidig snakkede han i telefon med andre kunder i nød så ingen ringede forgæves:-) Hjulet blev også afbalanceret, de har simpelthen alt udstyr i bilen så jeg skal ikke forbi et værksted efterfølgende...
Meget kompetent, behagelig og dygtig medarbejder.
10 stjerner her fra og 1000 tak for hjælpen!
God service, og personlige interaktioner i topklasse. Både med de faglige specialister, og den imødekommende kundeservice.