Fantastisk service og den nemmeste måde at få hjulskiftene klaret rettidigt uden at spilde din egen tid. Tidsbestilling er simpelt og effektivt. Jeg valgte at tage en hjemmearbejdsdag, og så dukkede R... Se mere

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser
Med Rubberduck kommer mekanikeren til dig og skifter mellem sommer- og vinterdæk, hvor og når det passer dig bedst.
Jernholmen 56, 1. sal, 2650, Hvidovre, Danmark
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Af hjemmesiden fremgår "hvor du er" "over hele landet"! Det er så ikke tilfældet hvis du ikke lige bor i nærheden af Aarhus eller på Sjælland.
Dårlig hjemmeside - deres service kan jeg så ikke udtale mig om.

Besvarelse fra Rubberduck
Rubberduck lavede en skade på den leasingbil, vi skulle hente dagen efter. De kontaktede hverken os eller leasingfirmaet om, at de havde lavet skaden (som leaingfirmaet så opdagede og orienterede os om dagen efter), og vi har fortsat ikke hørt et ord fra Rubberduck. Til gengæld er vi uden bil, da den er på værksted, formentlig i et par uger før vi kan få den udleveret. En skade kan ske, men ikke at give besked om det er virkelig dårlig stil.

Besvarelse fra Rubberduck
Kort efter jeg havde fået påsat vinterdæk af Rubberduck skulle jeg uventet skifte til en anden bil og skulle derfor have dækkene af igen og have en anden størrelse dæk. Rubberduck var meget fleksible og lod mig overføre aftalen om vinterdæk til den nye bil så jeg ikke skulle betale ekstra for det.
Derudover kom de til tiden da dækkene skulle skiftes og deres medarbejdere var meget venlige og servicemindede.
Rgitig god løsning til leasingbil.
Servicen var super professionel – det tog endda meget kortere tid end forventet.
Kan varmt anbefale det til alle, der ønsker en nem og problemfri løsning på dækskift.
Rigtig god oplevelse. Jeg købte dæk og fik dem sat på eksisterende fælge af Rubberduck. Det er første gang jeg skulle købe vinterdæk til en elbil, og jeg fik god sparring ved valg af dæk. På selve dagen for skift af dæk, løb jeg ind i problemer med “kalenderen”, og Rubberduck udviste stor fleksibilitet og hjalp mig.
Jeg har brugt Rubberduck i mange år og har altid været yderst tilfreds. Servicen er både god og professionel, og de sørger altid for, at arbejdet bliver gjort ordentligt. Det bedste er, at de skifter dæk på din hjemmeadresse eller hvor end du opholder dig – det gør det super nemt og bekvemt! Et firma, der virkelig sætter kunderne i fokus. Kan varmt anbefales til alle, der har brug for pålidelig dækservice!
Det er super nemt og dem der kommer ud er super flinke og hjælpsomme
Super service og god behandling.
Kan klart anbefales :-)
Super oplevelse. Kom til tiden, klarede opgaven hurtigt og de var super venlige :)
Super kompetent, ringede og spurgte om han måtte komme før tid, meget imødekommende. Hurtig skift og jeg kunne komme videre.
God service til aftalt tid; der kom en virkelig flink medarbejder.
Dækskift var uproblematisk. Jeg har dog fået ødelagt min p-skive og fået en digital p-skive, som ikke fungerer. Ham som skiftede dæk, undlod at fortælle om det, da han afleverede nøglen.
Jeg har skrevet til kundeservice angående problemet. I et autosvar har jeg fået at vide, at jeg kan forvente svar indenfor 48 timer (længere tid i weekenden). Nu er der gået 8 dage og jeg har stadig intet hørt.
Opdatering 08-12-24: Jeg er nu blevet kontaktet af Rubberduck kundeservice, som har hjulpet tilfredsstillende med at løse problemet. Jeg har ændret den oprindelige bedømmelse fra 2 til 3 stjerner.