RS DETAILING Anmeldelser

3,8

Jag kan börja säga att produkterna var grymma. Nackdelarna var att paketet hade passerat den lovade leveranstiden och fick ej veta något. Men jag mailade och fick reda på vad som hänt. När j... Se mere

För bakgrund se mitt tidigare omdöme. Jag anser detta vara under all kritik! Det är nu den 18/4 och fortfarande inga svar på mina kontaktförsök. Jag har denna veckan bett att få mina pengar tillbaka s... Se mere

alltid lika bra servis och lika bra produkter och utökning som alltid man får den hjälpen man behöver om man undrar nått tack värdens bästa ricky

Toppen service, professionella och ett riktigt bra bemötande! Marknadens bästa produkter till ett grymt pris! De vet vad de gör helt enkelt!

1. Bilrengøring

RS är den självklara bilvårdsbutiken för dig som vill ha effektiva, roliga & prisvärda bilvårdsprodukter. Utöver vårat eget medel erbjuder vi produkter från bl.a GörDetMedRW, Arcticlean, Labocosmetica etc. på en & samma sida. Kundservice av världsklass, roligt content, otroliga produkter, härliga kunder. Ja, RS har allt! Varmt välkommen att handla hos oss!

God

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bara bra

Bra priser, snabb frakt, aldrig varit några problem med en beställning.

13. juli 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Nico!😃 Tusen tack för din fina feedback! Varmt välkommen åter!🥰 Ha det gott!😀

Snabb o bra service

6. november 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej!😊 Tusen tack! Vi uppskattar det något enormt!🥰 Varmt välkommen åter!😃 Ha det gott!😊

Super bra kundservice!

Super bra kundservice! Älskar det stora utbudet av olika produker! Ser fram emot RS egna medel! :)

29. oktober 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Pontus!😀 Tack för den fina feedbacken! Kul att du är nöjd!🥰 RS egna medel kommer hålla maximal standard, den saken är säker!😎

Bra kommunikation

Bra kommunikation, lite dåligt tejpat men sakerna kom fram :) bara ++++++

20. oktober 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Mattias!😃 Attans, sällan det händer! Det fixar vi omedelbart!🥰 Tack för dina ++++++!💪 Ha det riktigt fint!😃

Toppen service

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Sultan!😀 Vad kul att du tyckte om upplevelsen hos oss på RS så pass mycket, det glädjer oss stort!🥰 Nöjda och belåtna kunder är vad vi älskar!😀👍

Otroligt snabb leveranstid!

Otroligt snabb leveranstid! Blev överraskad. Fint med godis också, bra service!

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Noel!😃 Vad kul att du är nöjd!🥰 Snabb leverans, godis & bra service låter som något i vår smak!😎 Ha det riktigt fint nu & varmt välkommen åter!😀👍

Riktigt bra produkter och underbar…

Riktigt bra produkter och underbar kundservice!

19. oktober 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Albin!😊 Vad kul att du är nöjd med våra produkter och vår kundservice! 😃Vi försöker alltid se till att den av världsklass!🥰 Ha det fint!

Bra bilvård

Det är ett väldigt smidigt ställe och köpa bilvård väldigt bra kundservice och bra bemötande.

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Johan!😃 Tack för dina fina ord om oss! Det glädjer mig och oss massor att du är nöjd!🥰 Tveka inte på att höra av dig om du undrar något!😊👍

Riktigt grymma produkter för pris pris…

Riktigt grymma produkter för pris pris även paket pris. Saknar dock att det inte går att betala med klarna

22. oktober 2023

Besvarelse fra RS DETAILING

Hej, Mohammed!😃 Tusen tack, det är superroligt att du gillar RS!🥰 Klarna strulade lite och vi behövde en snabb lösning! Vi ska nog återgå till klarna snart ska du se!👍 Ha det superfint sålänge!😃