Royaal Financiële Diensten B.V. Anmeldelser 808

4,8

We zijn ontzettend goed geholpen met persoonlijk en duidelijk contact. Na ieder gesprek ontvingen we netjes een bevestiging per mail, wat veel vertrouwen gaf. De medewerkers waren uiterst vriendel... Se mere

Geweldig geholpen door het hele traject heen. Bij elke vraag zijn ze mee denkend je wordt goed op de hoogte gehouden waar je bent in het proces en elke keer als er iets moet gebeuren krijg je netjes e... Se mere

Vanaf het eerste telefoongesprek top geholpen! Ze denken mee en reageren ook snel op mail of Whatsapp. Tristan, Job en alle andere medewerkers goed gedaan!

Supper team zijn jullie ik ben geholpen door maya en kimberlie die hebbe alles op alles gezet om de financiering rond te kunne krijgen ik bedank maya en kimberlie onwijs voor hun in zet dank jullie... Se mere

1. Billeasing
  2. Bilforsikringsselskab
  3. Billån og -finansiering
  4. Økonomisk rådgiver

Royaallease is intermediair in particuliere en zakelijke lease- financieringsproducten zoals huurkoop, persoonlijke lening, private lease, financial lease, operationele lease en autoverzekeringen. Wij werken met 15 verschillende banken en leasemaatschappijen samen waardoor we voor u de beste oplossing tegen de gunstigste voorwaarden kunnen vinden. Royaallease wikkelt de gehele aanvraag voor u af van advies tot uitbetaling.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Goed service,vriendelijk…

Goed service,vriendelijk medewerker,snelle deal gegaan en hopelijk in de toekomst krijgen ik nog meer lening bij jullie

10. april 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Dat hopen wij natuurlijk ook. Bedankt!

Super snel geregeld

Super snel geregeld, binnen 6 dagen was alles rond. Fijne en persoonlijke service!

9. april 2026

Super! bedankt

Alles super snel geregeld

Alles super snel geregeld! En ze denken goed met je mee. Top service!

8. april 2026

Top, bedankt!

Vanaf het eerste telefoongesprek top…

Tristan, Job en alle andere medewerkers goed gedaan!

15. april 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Names Tristan & Job heel erg bedankt voor de mooie woorden en de fijne samenwerking!

Super vriendelijk geholpen

Super vriendelijk geholpen, duidelijk geïnformeerd en altijd tijd om vragen te beantwoorden! Vooral Maya heeft het geduld van een engel😂

13. april 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Names engel Maya hartelijk dank!

We zijn ontzettend goed geholpen

We zijn ontzettend goed geholpen met persoonlijk en duidelijk contact.
De medewerkers waren uiterst vriendelijk, betrokken en zeer behulpzaam.
Echt een fijne ervaring — absoluut een aanrader voor iedereen die financiering zoekt!

14. oktober 2025

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Hele mooie woorden, worden we vrolijk van! Bedankt voor de fijne samenwerking.

Klasse!

Binnen een week mijn auto kunnen regelen, topservice en ben op de hoogte gehouden van elke stap. Klasse!

13. april 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Bedankt voor de mooie woorden, ook vanuit onze kant een hele positieve ervaring!

Toppertjes!

Top! Complimenten voor Job, toppertje! Leuke en gezellige man, helpt je goed en je weet snel waar je aan toe bent en het is allemaal snel geregeld! Super tevreden. Dikke aanrader :)

10. april 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Namens topper Job bedankt!

Secuurder werk leveren

De aanvraag was duidelijk net zoals de stukken die aangeleverd moeten worden. Jammere van het geheel was dat de medewerker niet goed de aangeleverde bekijkt en dan nogmaals iets opvraagt wat al gegeven is. Dit zorgde voor vertraging van 3 dagen wat niet nodig was geweest. Verder is het goed gegaan.

31. marts 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

We hebben elkaar direct na de review mogen spreken op een positieve manier, nogmaals bedankt voor de feedback. En als beloofd, tot de volgende keer! :)

Een goede en fijne ervaring gehad met…

Een goede en fijne ervaring gehad met royaal lease. Wij hebben zelf contact gehad met Job, een fijne meedenkende positieve werknemer.

31. marts 2026

Besvarelse fra Royaal Financiële Diensten B.V.

Namens Job bedankt voor deze positieve woorden, altijd gewaardeerd!