Se, hvad kunderne siger
Zamówiona pompka Lezyne przyszła uszkodzona i sądząc po stanie opakowania wiele już przeszła . Reklamacja została uznana nowa pompka jest bez zarzutu . Zwróciłem się o zwrot kosztu przesyłki bo to n... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Rowerowy sklep internetowy RowerTour z Bydgoszczy oferuje akcesoria znanych marek: Shimano, Suntour, Schwalbe, Ortlieb, Kryptonite i Sidi.
Kontaktoplysninger
Storbritannien
- rowertour.com
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Po 14 dniach od zwrotu nadal brak…
Po 14 dniach od zwrotu nadal brak zwrotu środków. Odpowiedziformy na czas, ale bez pokrycia w rzeczywistości. Są inni lepiej działający
Nie polecam. Prawdopodobnie jakiś wątpliwy dropshipping. Podczas zakupu przedmiotu, informacja że wysyłka do 3-4 dni robocze. Po 5 dniach wysłałem zapytanie i dostałem informację, że jeszcze 2 dni robocze (gdybym się nie odezwał to oczywiście mogę tylko zgadywać). Po kolejnych dwóch dniach roboczych zero odezwu na maila.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
ZDECYDOWANIE ODRADZAM.
Paczka szła ponad 2 tygodnie, przez co nie mogłem zabrać butów na zaplanowany wyjazd. Pani Ewelina Nowińska zapewniała, że zamówienie dotrze „w 2 dni” – oczywiście była to nieprawda.
Sklep sprzedaje towar, którego nie ma na magazynie, a klientów wprowadza w błąd co do terminów dostawy. Po 12 dniach mail „2–3 dni”, a paczka idzie kolejne 4–5 dni.
Na koniec odmawiają przyjęcia zwrotu, mimo że opóźnienie leżało wyłącznie po ich stronie. Brak uczciwości i szacunku do klienta. Nie polecam.
Cenię sklep za dostępność…
Cenię sklep za dostępność specjalistycznych narzędzi i zestawów serwisowych. I zawsze na czas 🙂
W sklepie Rowertour robiłem zakupy…
W sklepie Rowertour robiłem zakupy wielokrotnie. Wysyłka na czas co jest dziś już standardem. To co ich wyróżnia do dostęp do wielu nawet egzotycznych części niedostępnych w innych sklepach. Jak czegoś nie miali na stronie to po napisaniu maila ściągnęli specjalnie dla mnie. Polecam
Super jakość i obsluga
Nie wiedziałem, że sklep rowertour jeszcze istnieje! Robiłem tam zakupy z 10lat temu. Żyją i mają świetną ofertę i obsługę. Dwa dni temu zakup a dziś już cieszę się nowymi zabawkami od Shimano i Schwalbe. Bardzo polecam.
Profeska
Jestem zadowolony z zakupów w tym sklepie. Dobre cena, srawna wysyłka i towar w 100% zgodny z opisem.
Szybko i sprawnie, bez najmniejszych zastrzeżeń. Mega duży wybór produktów w jednym sklepie, spokojnie można polecić
Kupowałem pierwszy raz w tym sklepie
Kupowałem pierwszy raz w tym sklepie, wszystko odbyło się bez problemów. Wysyłka na czas. Dobrze zabezpieczona. Mogę polecić!
Zakupione dętki były wysłane juz tego…
Zakupione dętki były wysłane juz tego samego dnia. Bardzo szybka wysyłka. Polecam
Szybka wysyłka
Zrobiłem spore zakupy. Przesyłka dotarła szybko i bezpiecznie. Polecam!
Szybka dostawa
Zamówiłam w piątek, ku mojemu zaskoczeniu paczka była do odbioru już w sobotę. Dpd pickup. Polecam
Fachowa pomoc
Fachowa pomoc, ekspresowe obsłużenie mojego zamówienia.
Wrócę napewno 🙃
Polecam serdecznie wszystkim ten sklep! Pełen profesjonalizm i terminową wysyłka! Zakupione opony najwyższej jakości👌🏼 wrócę jeszcze nie raz
Najlepszy sklep
W rowertour kupiłam ostatnio akcesoria do roweru (lampki, torba do gravela). Świetna jakość a do tego cena rewelacyjna. Obsługa na najwyższym poziomie. Szybka dostawa i solidnie zapakowany towar. Jestem zadowolona, bardzo.
już kilka razy zamawiałem w rowertour i…
już kilka razy zamawiałem w rowertour i jak do tej pory nie mam zastrzeżeń
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.