Rosenkilde EL ApS Anmeldelser 3

2,8

1. Elektriker

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Google Maps https://www.google.dk/maps/place/Rosenkilde+EL+ApS/@55.6991246,12.5060038,17z/data=!4m7!3m6!1s0x465253d3250c7f57:0x5c4d46bb7ad3b7e4!8m2!3d55.6991246!4d12.5081925!9m1!1b1 Krak.dk http://www.krak.dk/f/rosenkilde-el-aps:66208869/2700-br%C3%B8nsh%C3%B8j?search_word=rosenkilde+el#reviews

2,8

Middel

Andre kiggede også på

Ualmindelig dårlig elektriker.

I forbindelse med salg af andelslejlighed rekvireredes Ulrik til at udføre et el-check. Det skulle jeg ikke have gjort. Han genererede i den grad sit eget arbejde, og fremsendte et tilbud med løsningforslag, der medførte nedbrydning af lofter og vægge, opsætning af unødvendige komponenter, inddragelse af yderligere håndværkere m.m. Han kan ikke holde aftaler m.h.t. mødetidspunkter og aflevering af tilbud, bliver fornærmet og uforskammet over henvendelser vedr. samme, og kommer med ligegyldige bortforklaringer. Det påkrævede arbejde blev udført af en konkurrerende virksomhed til 2/3 af prisen uden inddragelse af yderligere håndværkshjælp. Ulrik og Rosenkilde El kan under ingen omstændigheder anbefales.
Faktura Nr: 1588.
FakturaNr. findes i anmeldelsen, hvorfor denne kan betragtes som værende legal og gyldig !

11. juni 2015
Rosenkilde EL ApS-logo

Besvarelse fra Rosenkilde EL ApS

For at kunne tage denne bedømmelse / kritik alvorligt bedes du oplyse en af følgende ting, så vi kan besvare denne bedømmelse.

Bare en af følgende ting
• Korrekte fulde navn
• Daværende fulde adresse
• Ordre nummer
• Faktura nummer
• Rapport nummer
• Blanket nummer

Ellers må vi anmode TrustPilot A/S, om at fjerne denne bedømmelse.

Vendte aldrig tilbage med tilbud!

Jeg fik Ulrik ud for at give tilbud på el-arbejde til et nyt køkken.

Han dukker op 3 timer for sent og snakker i telefon halvdelen af tiden han er hos mig.

Han vendte aldrig tilbage med et tilbud som lovet.

18. marts 2013
Rosenkilde EL ApS-logo

Besvarelse fra Rosenkilde EL ApS

Det er korrekt, at Nicolai aldrig modtog et tilbud på sin opgave.

Da jeg var på vej ud af døre fortalte han mig, at vi var flere elinstallatører, der bød på opgaven, og at han valgte den billigste. Vi var på daværende tidspunkt tidspresset grundet meget arbejde og valgte derfor ikke at tage opgaven grundet nedenstående forklaring.

Vores udgangs punkt, er ikke at være billigst, men bedst i kvalitet og løsning (det færdige produkt). Nogle gange er det løsningsmetoden der gør os billigst, men det er ikke prisen vi fokusere mest på. Vi fokusere mest på, at levere et produkt kunden ikke tænker over efterfølgende. Hvad mener jeg dog med det. Kunden tænker kun over produktet hvis der er noget galt med det eller hvis det ikke lever op til bruget eller forventningerne. Vi vil altså hellere have en glad og tilfreds kunde og ikke en der kun går efter prisen, for vores erfaring viser at de altid ender med at tænke over produktet negativt.

Dette ses også tydeligt i Nicolai’s bedømmelse af den elinstallatør, der endte med, at udførte arbejdet.

Veludført elarbejde

Vi brugte Ulrik fra Rosenkilde El, da vi skulle have trukket strøm til opvaskemaskine tværs gennem vores lejlighed fra el-tavle i entre til køkken. Ulrik udførte opgaven, så den både fungerer og er pæn.

Ulrik gennemgik også vores lejlighed for ulovlig el. Han fandt en del ulovlige elinstallationer, som efterfølgende er blevet udbedret.

Ulrik laver elarbejdet grundigt og pænt og kommer til den aftalte tid.

22. februar 2012