ROQUEBRUN. Anmeldelser

3,9

Ik heb zeker al slechtere zelfbruiners gekend, maar ik raad dit product echt af. Ik bestelde de light mousse en de gradual tan body lotion. Mooie producten, prachtig verpakt, snel geleverd. Alleen… he... Se mere

Ik gebruik reeds lange tijd verschillende producten van Roquebrun en vind deze geweldig. Ik heb laatst contact gehad met de klantenservice in verband met een foutje. Dit werd onmiddellijk rechtgezet,... Se mere

Contact met klantenservice: "we kunnen geen garantie geven op de werking op ieders huid", dus de reacties hier om het probleem op te lossen zal hoogstwaarschijnlijk een kortingscode zijn. Na 3 maande... Se mere

Ik was in het begin erg bang om deze zelfbruiner te proberen, omdat ik in het verleden al zoveel slechte ervaringen heb gehad: oranje tinten, vieze geur, strepen en vlekken… Maar dit product is echt... Se mere

1. Kosmetikbutik

The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.

God

Svarer typisk inden for 1 uge

47 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Ik ben helemaal fan van Roquebrun

Ik ben helemaal fan van Roquebrun! Het product (light) body serum is supermakkelijk aan te brengen en geeft een natuurlijke kleur zonder strepen of vlekken. Wat ik vooral fijn vind, is dat het serum niet plakkerig aanvoelt en snel droogt. Echt een aanrader voor iedereen die op zoek is naar een goede selftan! 💙

24. november 2024

Mega fijne producten

Super fijne producten, mooi egaal op de huid en geen oranje tint. Producten hebben niet afgegeven op wit beddengoed en geen vieze geur!
Ook leuke meiden met regelmatig leuke tiktok lives en acties!

16. oktober 2024

boven verwachting goed

Lang gezocht naar een goede zelfbruiner veel verschillende gebruikt, maar deze topt alles. Super mooie kleur ik kan niet meer zonder ❤️❤️❤️❤️❤️❤️
En echt je geld waard!

12. september 2024

Heb een set aangeschaft en ziet er…

Heb een set aangeschaft en ziet er perfect uit, straalt echt wat uit. Handschoen en scrubhandschoen zijn perfect. Werkt echt mooi en kleur is perfect. Enige puntjes zijn dat mijn voeten erg vlekkerig worden ondanks de bodylotion die ik had aangebracht. En bij zweten toch de geur wel naar boven komt.

21. september 2024

Tanning foam - fijn maar snel op

Ik heb de tanning foam genomen en terwijl het product echt een super mooi en egaal effect geeft, waar ik enorm van onder de indruk sta, vind ik het wel ontzettend duur. Na 4x gebruiken ben ik al door de helft van de fles heen, dus daar schrik ik best wel van. Voor dit prijskaartje had ik verwacht dat het veel langer meegaat. Verder heeft het product vrijwel geen geur en geeft het ook niet af aan mijn lakens wat heel prettig is. Ook trekt het ontzettend snel in, wat ergens fijn is maar je dus wel met gepaste snelheid moet smeren wil je weten waar je bent gebleven.

23. september 2024

Prachtig natuurlijke bruin

Prachtig natuurlijke bruin. Iedereen vind me altijd erg bleek (vanwege hoge SPF dagelijks) maar sinds ik Roquebrun gebruik krijg ik regelmatig complimentjes op mijn kleurtje <3

10. september 2024

Super fijne zelfbruiner waar ik…

Super fijne zelfbruiner waar ik eindelijk geen vlekken van krijg of oranje van wordt! Werk met alleen maar meiden die allemaal ook heel tevreden waren over dit merk na jaren zoeken naar de perfecte pray tan!

1. september 2024

De Self Tan Dark Drops van Van Roque…

De Self Tan Dark Drops van Van Roque Brown zijn een absolute must-have voor iedereen die op zoek is naar een goeie zelfbruiner. Een aanrader voor een stralende teint, het hele jaar door! Ik ben er echt heel enthousiast over.

9. maj 2024

Ik was altijd sceptisch over Self-Tan

Ik was altijd sceptisch over Self-Tan. Those days are over! Dit product gebruik ik nu wekelijks (en mijn vriend ook). Waar eerst angst was voor een ‘nep’ effect, is het transparante serum super makkelijk in gebruik en geeft het niet af op kleding of m’n bed.

Ik gebruik het in de zomer om mijn tan dieper te maken en in de winter voor een gezondere uitstraling in het koude Nederland.

Once you go Roquebrun, you never go back 👌🏽

10. september 2024

Super blij met deze selftanner

Super blij met deze selftanner.
Na jaren lang te zoeken heb ik dan eindelijk mijn favoriet gevonden, geen vieze geurtjes en absoluut geen vieze bruine vlekken in mijn bed!! Zo extreem blij mee, echt het geld waard!

Fijn product

Fijn product. Ik heb de dark mouse. Heb al veel tanning producten geprobeerd. Moest bij deze wennen dat je niet goed ziet waar je al geweest bent. Verder was de eerste keer super. Mooie kleur. Maar de 2e en 3e keer viel het resultaat een beetje tegen. Ik weet niet hoe dit kan. Al met al is het zeker een mooi product. Ook de tanningband voor rug is super.

31. august 2024