Se, hvad kunderne siger
Virksomheden har svaret
Contact met klantenservice: "we kunnen geen garantie geven op de werking op ieders huid", dus de reacties hier om het probleem op te lossen zal hoogstwaarschijnlijk een kortingscode zijn. Na 3 maande... Se mere
Ik was in het begin erg bang om deze zelfbruiner te proberen, omdat ik in het verleden al zoveel slechte ervaringen heb gehad: oranje tinten, vieze geur, strepen en vlekken… Maar dit product is echt... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
The two young, female entrepeneurs Chiara & Sophie founded ROQUEBRUN Tan in 2019. The creation of this luxury self-tanning brand stemmed from the fact that there were no good self-tanners for sensitive skin on the market and too little knowledge about sun damaged skin. With different formulas in self-tanners for the face and self-tanners for the body, ROQUEBRUN began to become a major player in the skincare routine for many. ROQUEBRUN offers not only high quality self-tanners, but also all self-tanning accessories and other selftan essentials such as self-tanning mitts. All of the same high quality.
Kontaktoplysninger
eerste lindendwarsstraat 7A, 1015LE, Amsterdam, Holland
- info@roquebrun-tan.com
- roquebrun-tan.com
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 uge
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Ik heb zeker al slechtere zelfbruiners…
Ik heb zeker al slechtere zelfbruiners gekend, maar ik raad dit product echt af. Ik bestelde de light mousse en de gradual tan body lotion. Mooie producten, prachtig verpakt, snel geleverd. Alleen… heeft dit echt een oranje ondertoon. De tan is inderdaad wel vlekkeloos, en smeert goed uit. Ik heb een hele bleke huid met rode ondertoon. Als ik je één tip kan geven; check de producten van IBZ Sunless van Glow. Ik ben er verliefd op, heel erg groot verschil met de producten van roquebrun, prachtige teint en absoluut geen oranje ondertoon.
Oranje en vlekkerig!
Na jarenlang Marc Inbane te gebruiken was ik nieuwsgierig naar dit merk en met name de serums. Ik ben voor de dark serums gegaan voor zowel het lichaam als gezicht. Het serum voor het gezicht doet vrijwel niets. Het enige wat ik krijg zijn vlekken rond mijn haarlijn omdat het serum daar wel goed lijkt te pakken.
Het serum voor het lichaam is echt een ramp… Ik ben voor het eerst oranje genoemd en krijg dit product NIET zonder vlekken op mijn lichaam. Doordat het een transparant serum is zie je niet of je eventueel plekken mist. Als het eenmaal vervaagd ben je nog verder van huis… Enorm gevlekt en krijg het er niet afgescrubt. Je loopt minimaal 4/5 dagen nog voor schut… Het blijft ook maar 2 dagen echt egaal (voor zover je het egaal krijgt) voor het begint te vlekken.
Voor deze prijzen vind ik het een enorm teleurstellend product… Ik blijf bij Marc Inbane!

Besvarelse fra ROQUEBRUN.
Doet werkelijk waar geen fluit.
Doet werkelijk waar geen fluit... dit weekend dan toch maar iedereen verblinden met mijn witte lijf in Noordwijk.

Besvarelse fra ROQUEBRUN.
Ik gebruik reeds lange tijd…
Ik gebruik reeds lange tijd verschillende producten van Roquebrun en vind deze geweldig. Ik heb laatst contact gehad met de klantenservice in verband met een foutje. Dit werd onmiddellijk rechtgezet, ik werd enorm snel en vriendelijk verder geholpen en kan Roquebrun alleen maar aanraden.

Duur zonder resultaat
Na 3 maanden gebruik; Ontzettend duur product, serum laat vlekken achter en mist light doet bijna helemaal niks en gaat onwijs snel op omdat je veel nodig hebt wil je enigzins verschil zien. De body lotion is wel prima maar heel erg vet waardoor je altijd lichtere plekken krijgt waar je huid contact heeft gemaakt met een stof (je bed of ondergoed). Veel self tans geprobeerd maar dit is geen goede optie voor mij
De face mist in light aangeschaft, werking teleurstellend
De face mist in light aangeschaft. Ondanks de duidelijke stappen volgens voorschrift, geef de mist geen resultaat. Ook na herhaling op de 2e dag geen verandering in de mooie tint die volgens de filmpjes zou moeten ontstaan. Terwijl de body mousse in light prachtig is. Mail naar bedrijf gezonden waarom de mist niet zijn werkt goed doet. Erg jammer, want dan is het een dure aanschaf, die gelijk in het asvat kan. Erg jammer.

Besvarelse fra ROQUEBRUN.
Chapeau voor de klantenservice!
Ik ben al jarenlang een cheerleader en tevreden klant.
Helaas merkte ik laatst dat ik niet meer bruin werd van de tan mist?! Na wat mailcontact bleek het al snel aan de batch te liggen. Voor ik het wist lag er een nieuw product + extra’s op de mat. Echt chapeau voor de klantenservice!
Inmiddels alweer veel complimenten gekregen over m’n “natuurlijke” tan. 🤏🏽🤏🏽
You go girls! Keep glowing & growing

Vlekkerig en oranje
Ik wilde echt positief zijn en kunnen zeggen dat ik mijn favoriete self tan heb gevonden maar dat is alles behalve de waarheid. Ik heb al vaker self tanner gebruikt dus het is niks nieuws, maar het maakt niet uit wat ik doe ik blijf vlekken hebben. Terwijl er duidelijk op de website staat vermeld geen strepen en vlekken achter te laten. Dat is dus niet waar. Ook slaat de self tanner oranje uit, wat dus voor een heel onnatuurlijk effect zorgt. Voor de prijs vind ik het zeker niet waard voor je geld. Ik heb de producten nu zo een twee maanden in gebruik en ervaar het keer op keer weer met de body mouse en het face serum. Met het face serum ervaar ik iets minder vlekken, maar wel vaak plekken waar het product niet goed pakt en dus wit blijft en het product heet wen hele oranje ondertoon. Kortom een ontzettend duur product dat niet dat wat het belooft.

Geloof niet alles op TikTok
Weer een reden waarom je niet alles op TikTok moet geloven… Helaas erg teleurgesteld in deze tanning mousse. Ik heb precies gedaan wat werd aangeraden: 24 uur van tevoren scrubben, goed smeren en royaal aangebracht in rondjes met een tanning glove. Toch kreeg ik enorme strepen!
Gelukkig heb ik alleen mijn benen gedaan en niet meteen de face tan gekocht. Door de light versie en de hogere prijs had ik juist verwacht dat het een goed product zou zijn, maar helaas viel het flink tegen.

Besvarelse fra ROQUEBRUN.
Slechte service en onredelijke prijs en kwaliteit verhouding
Ik gebruik al jaren zelfbruiners en weet goed hoe ik mijn huid moet voorbereiden (24 uur van tevoren scrubben en hydrateren). Ondanks deze voorbereiding gaf dit product een onnatuurlijke oranje kleur en een erg vlekkerig resultaat. Daarnaast begon het al na twee dagen af te geven op mijn kleding.
Wat ik nog vervelender vind, is dat het product na een week nauwelijks egaal te verwijderen was. Zelfs met een exfoliator en een tan eraser bleven er duidelijke vlekken zichtbaar. Mijn huid heeft hier bovendien negatief op gereageerd, wat ik niet eerder heb meegemaakt met andere zelfbruiners.
Gezien de prijs had ik een veel betere kwaliteit verwacht. Voor mij voldoet dit product absoluut niet aan de verwachtingen die worden geschetst.
Daarnaast heb ik contact opgenomen met de klantenservice, maar tot nu toe nog geen reactie ontvangen, wat de ervaring extra teleurstellend maakt.
Ik raad dit product op basis van mijn ervaring niet aan.

Oranje en vlekkerig
Ik gebruik al jaren zelfbruiners, zeker rond deze periode dat het weer tijd wordt voor wat zomersere kleding en ik zelf nog weinig kleur heb opgedaan. Na het lezen van zoveel positieve reviews was ik toch ook wel een keer benieuwd naar Roquebrun, maar ik kan me helaas niet vinden in alle positieve reviews. Mijn vriend lacht me uit zo oranje dat ik ben en ik vind hem ondanks gebruik conform omschrijving juist wel vlekkerig en streperig. Product brengt wel fijn aan, is geurloos, geeft niet af en plakt niet ten opzichte van vrijwel alle andere self tan producten op de markt. Ik ben zeker niet van plan die product nog een keer te gebruiken.

Gratis pakket gekregen
Ik kreeg een pakketje opgestuurd, omdat ik vaker bij Roquebrun een bestelling plaats. Een ontzettend attent gebaar van dit merk! Er zaten te gekke producten in, die ik ook gelijk heb uitgetest. Ik ben zeer te spreken over de kwaliteit van Roquebrun, het is makkelijk aan te brengen en de tan blijft hele lange tijd mooi zitten!

Het valt heel erg tegen
Het valt heel erg tegen! Ik had hoge verwachtingen… alle stappen gevolgd die op de verpakking staan. Zowel ik als mijn partner vinden het teleurstellend.

Besvarelse fra ROQUEBRUN.
In de adventkalender zaten 2 flesjes…
In de adventkalender zaten 2 flesjes face serum van Roquebrun, het donkere flesje was onder de helft gevuld, en het doorschijnende flesje was helemaal leeg.Kan niet anders zeggen dan 1 ster , zal het niet gauw kopen, geen idee of dit produkt zichzelf oplost, ik had het pas deze week voor het eerst geopend

Tevreden klant
Super klantenservice en snelle verzending. Ben heel tevreden van de producten. Tan blijft lang zitten.
Hele fijne producten en altijd erg…
Hele fijne producten en altijd erg klantvriendelijk!
Zelfs voor een hele lichte huid heel fijn
Ik ben erg wit van mezelf en wilde altijd al eens zelfbruiner gebruiken. Ik ben roquebrun via TikTok tegengekomen en was zo benieuwd. In het begin moest ik even wennen. Het is doorzichtig en ik moest even inkomen in het gebruik er van. Maar al snel was ik gewend. Ik gebruik het nu al jaren en ben erg enthousiast. Ik heb geen vlekken maar ben egaal bruin. Zelfs in de winter gebruik ik hun nieuwe nachtcrème en heb ik een lekker kleurtje. Ik ben fan!
Ik ben écht verliefd op de producten…
Ik ben écht verliefd op de producten van Roquebrun Tan! 😍 Vanaf het eerste gebruik zie en voel je meteen verschil. De formule smeert super makkelijk uit, plakt niet en geeft een prachtige, natuurlijke glow zonder oranje ondertoon. Gewoon een perfecte, zongekuste teint!
Wat mij vooral verraste is hoe egaal het resultaat is: geen strepen, geen vlekken, alleen maar een mooie, stralende kleur.
Roquebrun Tan is echt mijn go-to voor een flawless tan het hele jaar door. Absolute aanrader! ✨💙
Fan van Roquebrun
Meerdere bestelling bij Roquebrun geplaatst, altijd de volgende dag geleverd gekregen en heb met vragen een super service ervaren. De producten zijn geweldig! Ben vooral erg fan van de Gradual tan body lotion, super makkelijk te gebruiken en je krijgt er een mooie tan van. Roquebrun is zeker een aanrader!!
Al jaren fan van Roquebrun!
Ik gebruik al jaren de producten van Roquebrun met heel veel plezier. Het is makkelijk aan te brengen, de kleur is erg natuurlijk en het blijft zeker een week zitten. Voor mijn gezicht gebruik ik de faceserum dark en voor mijn lichaam het serum in de kleur light. Ik kan niet meer zonder!
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.