Roomformore.dk Anmeldelser

3,8

Har forgæves flere gange forsøgt at komme i kontakt med firmaet, både pr tlf og mail, men hører intet tilbage. Har et spørgsmål til en vare, som jeg er meget interesseret i, på firmaets hjemmeside,... Se mere

Købte Kay Bojesen’s 70 års jubilæums abe ‘Reworked’ i den mellemste udgave en god del billigere end nærmeste billige konkurrent. Bestilte en søndag aften og havde den tirsdag middag, i en tid hvor all... Se mere

Tid for ros!! Servicen hos Roomformore er fantastisk, femte ordre er nu bestilt og Jeg glæder mig til at modtage den. Jeg har kun oplevet hurtig respons samt hurtig levering. Følger Roomformore v... Se mere

Room for more er en fantastisk netbutik. Hjemmesiden er professionel sat op og let at overskue. Alt fungerer fra man går ind på hjemmesiden, ser på beskrivelser af produkter, bestiller og slut f... Se mere

1. Hjem og have

RoomForMore.dk: En moderne og spænende webshop, der forhandler alle de mest trendy brands fra Skandinavien. Servicen er i top og priserne er i bund. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi besvarer alle henvendelser med et smil. På gensyn hos RoomForMore.dk

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Hurtig levering, god service og gode priser

Hurtig levering, god service og gode priser! Var i kontakt med deres support for at få yderligere oplysninger vedr. et produkt - fik lynhurtigt et godt og høfligt svar. Havde aldrig hørt om firmaet før, fik det anbefalet og nu vil jeg anbefale det videre.

1. november 2020

Jeg vil helt klart anbefale roomformore…

Jeg vil helt klart anbefale roomformore til mine venner og bekendte! Hurtig levering, god service og gode priser på varerne. Jeg bestilte denne gang en plakat, og 3 dage senere var den ankommet. Kan kun give mine varmeste anbefalinger. 😊 og jeg vil helt sikkert handle ved jer igen.

23. september 2020

Tid til ros for Roomformore.

Jeg har kun oplevet hurtig respons samt hurtig levering.
Følger Roomformore via Facebook, inspirerende samt gode konkurrencer og kampagne tilbud 👏
Derfor kan jeg også trygt give mine varmeste anbefaling, for Roomformore.

23. september 2020

Halvanden måneds leveringstid!

Bestilte to lysestager 12. August og har idag 23. September stadig ikke modtaget varerne!!
Kan ikke ringe op til webshop, men har dog fået svar på mail.
Lovet 20 % og oplyst at lysestagerne skulle være leveret i starten af sidste uge..!
Ikke imponerende!
Vil absolut fraråde handel på denne hjemmeside!
(Gad vide om alle de grønne stjerner er fra venner og bekendte..??🤔)

Efter min anmeldelse her på Trustpilot, gik det lidt hurtigere med telefonforbindelse, eftersom I kontaktede mig - tak for det 😉
I har også svaret mig herinde, og til det har jeg følgende kommentarer:
I bør ikke benytte mit fulde navn her, hvilket jeg derfor må bede jer fjerne.
I bør skrive til profil-navnet og ikke benytte oplysninger fra min bestilling/fakturering hos jer. (Jfr. GDPR lovgivningen).
(Du som skriver, undertegner dig også blot som “Holdet bag Room for more”..)
Derudover er jeg egentlig mere interesseret i de bestilte varer, end en forklaring.
Og apropos forklaring - er den ikke ved at være lidt slidt - den med Corona?
Forståelse herfra både vedr. Corona og fjernlager ... men halvanden måned??!
Medmindre fjernlageret ligger på Mars og samtlige bude ligger smittede med Corona, har jeg lidt svært ved at købe ind i forklaringen.
Jeg bestiller jævnligt varer fra andre webshops, der snildt kan levere indenfor ganske få dage.
Det er helt ok at I ikke ønsker at kommentere på det med de grønne stjerner. Det er nu ikke en “påstand”, eller en “tarvelig beskyldning”....!
men et (undrende) spørgsmål...😉

God dag herfra.

E. Marie

22. september 2020
Roomformore.dk-logo

Besvarelse fra Roomformore.dk

Kære E. Marie

Det er naturligvis en rigtig uheldig situation med de forsinkede lysestager.

Vi oplyser på hjemmesiden om, at varerne er på fjernlager. At leveringstiden har taget en del længere tid end forventet er naturligvis meget beklageligt.

Som oplyst på mail og telefon så skyldes forsinkelsen leveringsproblemer for producenten grundet Covid-19.

Vi gør altid vores bedste for at levere varerne så hurtigt vi kan, og har bestemt ingen interesse i at forsinke leveringen. Desværre befinder vi os i en tid lige nu, der er lidt atypisk.

Vi er dog glade for, at du stadig ønskede din ordre leveret - og har taget imod vores kompensation på 20%.

At påstå, at alle vores gode anmeldelser er fra venner og bekendte vil jeg undlade at kommentere yderligere på - det synes vi blot er en tavelige beskyldning. Vi sender månedligt mere end 2.000 ordrer ud, og det er heldigvis uhyre sjældent, at vi oplever sager som disse.

Vi ønsker dig en god dag, og håber du bliver glad for dine lysestager.

Mvh.

Holdet bag RoomForMore.dk

------

Til opdateringen:

Til orientering skrev vi kun dit fornavn - og ingen andre oplysninger om dig. Men dette er nu redigeret til dig brugernavn.

I forhold til Corona: De fleste producenter får produceret deres varer i Asien, det samme gør sig gældende for det brand, som du bestilte fra.

Som vi fortalt på mail og i telefonen, så oplyste producenten os indledningsvis, at varerne ville være klar d. x/x, hvilket vi gav videre til dig. Denne dato blev så rykket grundet Corona-relaterede forsinkelser. Corona har desværre stadig en stor påvirkning i dag. Der sker mange forsinkelser, og fabrikker mm. lukker helt eller delvist ned. Vi er da kede af, hvis du ikke tror på dette - men det er desværre realiteten for rigtig mange brancher.

Alle varer som vi har på lager (mange, mange tusinde) leveres indenfor 1-3 hverdage. De varer, der ikke er på lager er - ligesom det bestilte - markeret som værende på fjernlager. Og ja, ventetiden plejer at være meget kortere - dog ikke i dette tilfælde. Men vi gør altid alt hvad vi kan, og rykker ugentlig producenten for en leveringsdato.

Vi er kede af, at du føler, at behandlingen har været så dårlig - men vi kan garantere, at vi kan og gør alt hvad vi kan.

Vi ønsker dig en god dag, og håber du bliver glad for dine lysestager.

Mvh.

Holdet bag RoomForMore.dk

Fine varer og god service!

Superfin og hurtig service. Købte Kaj Bojesen abe og Meraki produkter, som kom på 2. dagen. Fine varer og hjælpsom sælger, som man roligt kan ringe til, hvis der er noget man er i tvivl om. Handler gerne her igen :o)

17. september 2020

Ordre ej modtaget efter næsten 1 månede.

Jeg bestilte 2 knagerækker d. 10. august, som endnu ikke er modtaget, selvom de står som på lager (og stadig gør) samt at der står 1-3 dages levering. D. 21. august skriver jeg så til dem for at høre hvad er op og ned. d. 25. august, 4 dage efter, får jeg svar på at der er forsinkelser fra deres leverandør grundet fragtproblemer - men giver ikke nogen dato på hvornår jeg kan forvente den.

Jeg har sidst skrevet til dem d. 31. august for at høre hvornår de forventer at få dem hjem og endnu ikke fået et svar.

Jeg tvivler lidt på de anmeldelser herinde, efter den behandling jeg lige pt får.

2. september 2020

Gevinst Cobra lysestager

Har vundet de smukkeste Cobrastager, og på trods af, at jeg ikke havde opdaget jeg, havde vundet, viste roomformore format til at afleverer gevinsten til min. Et firma jeg absolut vil handle med fremover, ikke kun fordi at jeg vandt, men af tillid.

21. februar 2020

Hurtig levering. Meget hjælpsomme
Ved spørgsmål. Jeg er meget tilfreds. Det er ikke sidste gang jeg handler hos dem.

12. januar 2020

Super god kundeservice

Oplever super hurtig og god respons på mine spørgsmål, hvilket gjorde jeg købte mine ting igennem roomformore.
Efter ordreafgivelse gik der ingen tid før de var leveret.
Handler klart ved roomformore næste gang jeg mangler noget til hjemmet.

12. januar 2020