Roomformore.dk Anmeldelser 127

3,8

Har forgæves flere gange forsøgt at komme i kontakt med firmaet, både pr tlf og mail, men hører intet tilbage. Har et spørgsmål til en vare, som jeg er meget interesseret i, på firmaets hjemmeside,... Se mere

Tid for ros!! Servicen hos Roomformore er fantastisk, femte ordre er nu bestilt og Jeg glæder mig til at modtage den. Jeg har kun oplevet hurtig respons samt hurtig levering. Følger Roomformore v... Se mere

Room for more er en fantastisk netbutik. Hjemmesiden er professionel sat op og let at overskue. Alt fungerer fra man går ind på hjemmesiden, ser på beskrivelser af produkter, bestiller og slut f... Se mere

1. Hjem og have

RoomForMore.dk: En moderne og spænende webshop, der forhandler alle de mest trendy brands fra Skandinavien. Servicen er i top og priserne er i bund. Du er altid velkommen til at kontakte os, og vi besvarer alle henvendelser med et smil. På gensyn hos RoomForMore.dk

3,8

God

Service på sjældent højt niveau

Jeg har købt to skamler hos room4more som en gave. Levering til tiden var derfor afgørende for mig. Jeg ringede til room4more og talte med Camilla, der lovede at skamlerne ville kunne være fremme til tiden, inden jeg bestilte dem på hjemmesiden. Room4more/Camilla holdt mig løbende opdateret på leverancen, og det viste sig til sidst at skamlerne måtte sendes direkte fra leverandøren til min adresse for at de kunne nå frem i tide. Alt det praktiske sørgede room4more/Camilla for. Det er simpelthen sjældent jeg oplever service på et sådant niveau fra en web butik så de 5 stjerner er velfortjente. Jeg kan kun opfordre andre til at prøve den samme serviceoplevelse

28. oktober 2021

Middel karakter

Middel karakter.
"Room for more" har en hurtig levering, men de har en mere bøvlet returservice, hvilket gør dem mindre konkurrencedygtige. Kunden selv skal finde et transportfirme, hvilket gør det mere omstændigt og dyrere at sende en vare retur end hos konkurrenterne.

Opdatering: En returlabel ville lette processen for kunderne og være billigere - ligesom det er muligt hos de fleste konkurrenter!

23. oktober 2021
Roomformore.dk-logo

Besvarelse fra Roomformore.dk

Hej Lisbeth

Tak for din anmeldelse. :)

Vi beklager, at du syntes at det er bøvlet at returnere en vare. At returnere en vare kræver, at du sender den retur med eksempelvis GLS eller PostNord - eller kommer forbi med den på vores adresse. Jeg ved ikke helt, hvordan returneringsprocessen skulle kunne gøres anderledes.

Mvh.

Thomas
Roomformore.dk

Købte en jubilæumsabe mellem. Fik den i løbet af ingen tid. Har handlet der før. Altid hurtig levering 👍🏻👍🏻👍🏻

21. oktober 2021

De bedste af de bedste!

Købte Kay Bojesen’s 70 års jubilæums abe ‘Reworked’ i den mellemste udgave en god del billigere end nærmeste billige konkurrent. Bestilte en søndag aften og havde den tirsdag middag, i en tid hvor alle butikkerne fra Kop og Kande, Inspiration, Salling, Imerco osv. på nettet havde den eftertragtede lille fyr udsolgt. Så jeg er fantastisk glad for den service Room for More er I stand til at yde. Deres hjemmeside er I øvrigt både flot og behehagelig, fyldt med de bedste interiør fra dansk design ting på markedet og dejligt nem at bruge. Jeg vil HELT sikkert benytte Room for More igen!

19. oktober 2021

Syntes det er ret ærgerligt at de ikke…

Syntes det er ret ærgerligt at de ikke er mere tydelige i deres kommunikation.. jeg har købt 3 sæt knager og ved leveringstiden står blot som restordre august… er det start august jeg kan forvente at modtage mine varer eller er det sidst i august… jeg står og mangler dem og håbet derfor snart at høre noget… Det er jo ikke ligefrem nogle billige knager

23. juli 2021
Roomformore.dk-logo

Besvarelse fra Roomformore.dk

Tak for din anmeldelse :)

Vi er dog ikke helt klar over, hvad vi har gjort forkert. Vi har tydeligt skrevet (og det har du også selv læst, skriver du), at der er tale om en vare, der er i restordre, og at leveringen sker i august.

Som forklaret i mailkorrespondancen afhænger den eksakte leveringsdato af, hvornår varerne kommer fra producenten. I disse covid19 tider, hvor tingene ikke kører helt så smidigt som tidligere, så er det desværre ikke muligt at give en præcis leveringsdato, hvilket også er årsagen til, at vi har skrevet "august".

Vedr. prisen er vi faktisk de billigste på nettet på dette produkt - og produktet i sig selv er faktisk også i den billige ende sammenlignet med mange andre brands. :)

Mvh.

Thomas
Roomformore.dk

Jeg har oplevet en super service fra Roomformore.dk, da jeg havde et problem med, at der var farveforskel på nogle låg til en vandkaraffel. De sørgede for at sende mig en ny uden beregning, hvilket afstedkom en masse bøvl for dem og udgifter til porto m.v. Jeg kommer helt sikkert tilbage og handler.

5. maj 2021

Roomformore.dk kan varmt anbefales

Roomformore.dk kan varmt anbefales. Der var fejl på er produkt (ikke Roomformores fejl) som de håndterede meget professionelt. Hurtig tilbagemelding og klar med løsning.
Roomformore.dk har kunde fokus og service på 100%.
ANBEFALING her fra - enkelt og trykt!
Mvh
Lasse P

10. april 2021

Room for more leverer varen

Room for more leverer varen, til tiden og med super god service. Jeg fik gratis fragt og endda gratis afhentning af vognmand da jeg fortrød farven på det spejlet de havde leveret.
Undervejs har de svaret kvikt på mine mails og kun gjort det trygt at være kunde fra start til slut.
At varerne fra deres shop ovenikøbet er skønne, blir kun til en dyr hobby. Med fornøjelse.
Kan kun anbefales.
Tak for super service.

29. marts 2021

Room for More - god pris og fantastisk kundeservice

Room for More lavede en rigtig god samlet pris, da jeg skulle bestille 5 Menu Pov vaser og stager. De sørgede for hurtig levering, som jeg havde bedt om.
Kommunikationen med deres kundeservice var fantastisk. Efter købet fik jeg en mail, hvor de spurgte ind til, om jeg fik leveret de købte varer tids nok, og om alt var som det skulle være.

Jeg kan bestemt anbefale Room for More, hvis man vil gøre en god handel, og hvis man lægger vægt på god kundeservice.

27. januar 2021