Vi har afsluttet vores tur i Peterskirken i Rom for et par uger siden, som vi bookede gennem Rombilletter.dk. Desværre levede oplevelsen ikke op til det, vi oprindeligt havde booket og betal... Se mere

Vi købte via RomBilletter.dk til Collosseum 2 stk voksne med spring-køen over. Dette betyder, at man har en reservation, som, skal byttes ved ankomst til de egentlige billetter. Reservationskøen d. 2... Se mere

Sjældent har jeg følt mig så snydt. Vi købte Nedenstående: Begivenhed: Colosseum med spring-køen-over Ankomst dato: ONS, 15 AUG 2018 Kategori: Colosseum skip the line ticket Antal: 2 Á Pris: 24... Se mere

Spring-køen-over-billetter til Colosseum og Forum Romanum inkl. Palatinerhøjen. Vi opgav Colosseum, da der var meget lang kø for at få de forudsendte billetter/vouchere ombyttet med indgangsbilletter.... Se mere

1. Billetformidler

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

RomBilletter.dk er stedet for dig, der ønsker billetter til attraktioner, oplevelser eller sightseeing i Rom. Her kan du nemt og hurtigt købe billetter til sightseeing i Rom, billetter til en guidet tur i Vatikanet & Peterskirken, opleve Colosseum og Forum Romanum, nyde Rom om natten eller se Rom fra en segway. Eller hvad med en bustur til Pompei eller gå på opdagelse på Roms smukke pladser med en lokal guide?

1,2

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Romtur

Dejligt at springe kø over, dejligt med guider rundt omkring, da hober lidt forvirrende med mange mennesker, helt igennem en positiv oplevelse.

27. august 2017

Nemt og godt

Vi mødtes 30 min før turen startede lige ved siden af Vatikanet. Folk var søde og der var styr på det. Vi fik en guidet tur på 2,5 time gennem det essentielle på vatikan museerne, katakomberne og Peterskirken.
Vi gik direkte forbi den lange kø ind til Vatikanet og Security tjekket gik hurtigt. Vores guide var rigtig god og meget engageret, hun snakkede perfekt engelsk og sørgede for at alle var med. Man får en god fortælling om de ting der bliver vist så man ved hvad man ser på, og freskoen i det Sixtinske Kapel bliver nøje gennemgået inden man starter turen. Hvis du er historie interesseret og gerne vil se det essentielle på museet, så er denne tur perfekt.

24. august 2017

Forfærdelig oplevelse og meget dårlig …

Forfærdelig oplevelse og meget dårlig service og information. Vi får information om at vi kan hente billetter på et kontor i Rom, der har åben hver dag mellem 8.30 og 16. Men det har de bare ikke. Brugte en halv dag for at finde kontoret om onsdagen for at få vores billetter, fordi vi havde planlagte at besøge Colloseum onsdag og vi havde tid til Vatikanet torsdag.Vi mødte op til et lukket kontor!!!!! Der stod i informationen fra Rom Billetter, at vi skulle bare hente billetter senest en halv time før vores tid til Vatikanet. Der manglede information om at vi kun kunne hente billetter på selve dagen for vores besøg på Vatikanet. Vi måtte derfor stå meget tidlig op fredag for at nå en hurtig tur i Colluseum inden afrejsen tilbage til Danmark. Så begge oplevelser blev meget dårlig. Også fordi det er umuligt at få noget som helst ud af Vartikan besøget. Vi bevægede os som en sild i en tønde pga de mange mennesker. Vi blev skubbet frem og det tog så lang tid at komme igennem menneske mængden på Vartikan museet, at vi ikke nåede Peterskirken. Derudover kunne vi konstatere at billetten til Vatikanet koster 16 EU og Colluseum 14 EU - altså ca. 225,00 for begge (Det stod trykt på billetterne. Vi betalte gennem Rom Billetter kr. 549,00 - altså mere en dobbelt så meget. Vi ringede til Rom Billet kontoret da vi stod foran et lukket kontor i Rom - og fik ingen hjælp/ nye informationer og til sidst en meget sur medarbejder i telefonen.
Det er simpelt hent så dårlig en service og en overpris så stor, at jeg på det kraftigste vil tilråde alle andre om ikke at bruge Rom Billetter. DER ER INGEN SERVICE OVERHOVEDET. Vi kunne købe billetter (spring over køen) direkte på kontoret i Rom - til under den halve pris. En rigtig meget ØV/ØV oplevelse.

20. august 2017
RomBilletter.dk-logo

Besvarelse fra RomBilletter.dk

Hej Kjeld

Jeg er meget ked af at høre om jeres meget uheldige oplevelse med vores leverandør.
Jeg har undersøgt det nærmere og der var helligdag i italien om tirsdagen og vi har fået bekræftet fra vores leverandør, at de også valgte at holde lukket om onsdagen, som det åbenbart er meget normalt at gøre i Italien i forlængelse af en helligdag. Vi havde bare ikke fået denne besked og derfor var der ingen til at hjælpe jer, da i dukkede op om onsdagen.

Med hensyn til prisen, så ved jeg ikke hvad man får for de 225kr. du nævner. Jeg ved kun at de billetter vi køber hos vores leverandør har en netto pris på 410kr. og vi sælger dem for 549kr. Det vil sige vi tjener 139kr. pr. billet, hvilket jeg synes er rimeligt.

Vi er selvfølgelig ikke interesseret i at tjene på din bestilling, da i havde en uheldig oplevelse på baggrund af manglende kommunikation fra vores leverandør. jeg refunderer derfor vores fortjeneste tilbage til dit kreditkort, hvilket samlet er 1.112kr.

Hvis du har spørgsmål eller ønsker yderligere uddybning er du velkommen til at kontakte vores helpdesk på 70145377 eller helpdesk@ticmate.com

Camilla/RomBilletter

Katakomber er ikke som forventet i …

Katakomber er ikke som forventet i grotter med gravsteder. I stedet ses sarkofager med tidligere paver og andre højagtede personer. Vores guide havde en fantastisk viden. Hans engelsk var letforståelig. Han fik involveret deltagerne. Men ham som guide kan man kun anbefale turen.

12. august 2017

Vores guidede tur i Vatikanet fungerede …

Vores guidede tur i Vatikanet fungerede fint og kørte præcis efter planen. Guiden var meget engageret og god til at fortælle. Samtidig var alle instruktioner meget præcise så der ikke kunne opstå misforståelser, hvilket er vigtigt på så stort et sted og med så mange mennesker.

26. juli 2017

Det var dejligt at kunne springe køen …

Det var dejligt at kunne springe køen over. Vi havde dog nogle problemer, da vi ikke havde mulighed for at printe billetterne ud inden afrejse. Det var først da vi stod foran colloseum at vi fandt ud af at det ikke var nødvendigt med billetter i papirform, da de kunne scanne barcoderne direkte på telefonen. Det kunne ligeledes have været rart hvis man på forhånd vidste hvor man skulle gå hen og i hvilken kø man skulle stille sig. Dette tror jeg kan spare rigtig mange folk for unødig ventetid. Det er et virvar af folk og der er mange hjælpere som kommer med mange forskellige svar på hvor man skal gå hen.

24. juli 2017

Da jeg skulle afhente vores billetter …

Da jeg skulle afhente vores billetter på det lokale kontor, var det som det eneste turistkontor lukket allerede kl. 15.00. Da jeg ringede til Rombilletter.dk's telefon kom jeg i kontakt med en dame på deres kontor i New York:-( der informerede om, at hun ikke kunne hjælpe, men at jeg dagen efter kunne ringe i det danske kontors åbningstid. Et firma, som jeg ALDRIG vil anvende igen

23. juli 2017
RomBilletter.dk-logo

Besvarelse fra RomBilletter.dk

Hej Lars-Kristian

Tak for anmeldelse og jeg beklager den forvirring det har skabt. På din voucher står der at billetterne skal hentes 30 min. før turens start, så jeg kan ikke lige umiddelbart vide hvad der er sket. Jeg har ikke hørt om vores agent har lukket 14:30 før. De lukker normalt ved 17:00 tiden. Vi har rettet vores informationer til så det bliver endnu mere tydeligt fremover. Du er velkommen til at kontakte vores helpdesk på 70 14 53 77 eller helpdesk@ticmate.com for yderligere information.

Camilla/RomBilletter

Nemt og hurtigt

Besøgte både Vatikanet og Colosseum i Rom.
Havde bestilt spring over billetter hjemmefra og det kan varmt anbefales.

Det var især tydeligt ved Colosseum, hvor der var rigtig mange mennesker i kø og vi gik ind i spring over køen og passerede den lange kø af mennesker.

Ved Vatikanet havde vi taget en morgentur og også her kom vi nemt ind. Selv om man kun har spring over og ikke en guider tur bliver man guidet fra kontoret og hele vejen ind i Museet.

God service og det kan helt klart anbefales.

23. juli 2017

Tror ikke jeg vil købe billetter …

Tror ikke jeg vil købe billetter hjemmefra igen. Der eneste plus var at vi som lovet sprang køen over til Vatikanet. Men så stopper al service også her. Laaaange køre til Peter kirken og coloserum. Og blev kastet rundt især ved Coloserum.
Skiltningen er dårlig i Rom. Især når man som os har billetter hjemmefra.

20. juli 2017

At købe billetter

At købe billetter over nettet var super nemt - men fuldstændig overflødigt. De tilbydes over alt! Havde købt 72 timer, fik det ikke brugt (min fejl). Så næste gang venter jeg, til jeg er på destinationen. Der oplyses, at bussen holder ved flere af de store seværdigheder - man skal dog påregne at gå temmelig langt fra holdepladsen og til seværdigheden - uden oplysning om i hvilken retning. Min personlige erfaring er, at det er nemmere, hurtigere, behageligere at tage metroen/busser.

13. juli 2017