Rollneat-Slagelse Der er lang vente tid, når man beder om ekstra dressing er der ihvertfald ikke ekstra dressing i. Pænt skuffende oplevelse, især pga den lange vente tid
Lokation
Skift lokationIdagårdsvej, 4200 Slagelse, DK
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Rollneat-Slagelse
Rollneat-Slagelse
Fik madforgiftning efter besøg hos Roll…
Fik madforgiftning efter besøg hos Roll n eat i Slagelse d21/1
(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad…
(RollNEat Slagelse) Jeg var ellers glad for deres hjemmelavede kebab kød som de selv marinerede, men nu er de begyndt at bruge færdige ruller ligesom alle andre kebab steder i Slagelse. Meget skuffende. Så vil man hellere have en burger.
Roll and eat i Slagelse
Køb ikke deres ret med bulgur, især til gravide – det er uforsvarligt og ufleksibelt
Vi bestilte mad til en gravid, men bulguren lugtede dårligt og var klisteret. Da vi bad om en ny portion uden kontakt med den dårlige bulgur, kunne de ikke hjælpe og gav bare samme kød og brød i nyt sølvpapir.
150 kr spildt, en sulten gravid og ingen løsning, selvom det var vigtigt for hendes sikkerhed. Hvis du er gravid – KØB IKKE her, de tager ikke hensyn til madens kvalitet eller sikkerhed.
Har været stor Kebab fan i 30 år
Har været stor Kebab fan i 30 år, siden Celal stod i Slagelse på Schweizerpladsen tilbage i 90´erne. Der må være enorm forskel på de forskellige Rollneat i hhv Næstved, Odense og andre steder. Den i Slagelse har jeg oplevet 5 gange de sidste 2 år. Har fundet den så god at jeg 2 gange er kørt hele vejen fra Frederiksberg (Hvor jeg af og til spiser Killer Kebab) til Slagelse kebaben (som egt er shawarma med mest skært kød uden sener og fedt, i modsætning til hakket kød). Jeg synes det er en af de bedste af sin slags med tyrkisk krydring (mild), mørt kød og god stegeskorpe. Vælger selv kun iceberg, dressing, lidt chili og kød - for mere rendyrket smag. Jeg anbefaler den på det aller bedste og forstår ikke de dårlige oplevelser?
SUPER SUPER lækker kebab
SUPER SUPER lækker kebab. Ved ikke hvad de gør i Slagelse, men for pokker, de er jo lysår foran de øvrige butikker. Nu har jeg spist på denne restaurant 4 gange og er ALDRIG blevet skuffet. Det eneste jeg savner, er at de ansatte var bare lidt bedre til Dansk, så man har en helt klar opfattelse af at de 100% har forstået hvad man siger når der bestilles. Men de er som jeg forventer det når jeg kommer på en restaurant for at spise, imødekommende og man føler sig velkommen, hvilket de godt kunne lære noget af i Odense og Næstved
Absolut ikke pengene værd
Absolut ikke pengene værd, kødet var smagsløst og har intet med Sharwarma at gøre, dybt skuffet. Personalet i Slagelse virkede fuldstændigt ligeglade med om de ydede en service eller ej. Den overordene oplevelse rangerer langt under den lokale kebab pusher der findes på ethvert hjørne, absolut ikke anbefalesværdigt.
Du er ikke garanteret rigtige råvarer, de reklamere med.
Hvordan kan man lave en menu om fra tid til anden som man lyster, uden at gøre en kunde opmærksom på forandringer?
Når jeg køber en Durum forventer jeg den er lavet med iceberg salat, kød og dressing. At man så tilføjer rødkål, agurk, tomater eller lignende, fra tid til anden, er jo ikke ok. Så skal i da advare en kunde herom. Jeg blev da godt nok skuffet over at det skete igen her forleden, og ingen af ungerne ville spise det. Det er efterhånden blevet for dyrt at skulle gamble med hvad man får af mad. Har ellers tidligere givet en god anmeldelse, men tror ikke at jeg kommer mere. Har også kontaktet jer på jeres kundeservice, men ikke engang der er i interesserede i feedback. Har i fået nye ejere ?
Email fra Roll N Eat forklare at deres rødkål variant er på menukortet (trods for jeg og andre ikke har set det) da den eftersigende skulle være populær. Men at man sagtens kan bede om at få en normal med iceberg.
Hvorfor er det så at man ikke oplyser kunden om det skal være en normal eller den nye variant? Så er folk klar over forandringen ! Ringe service
Jeg har aldrig oplevet at nogle kan…
Jeg har aldrig oplevet at nogle kan være så fatsvage. Man kan knap nok forstå hvad de siger igennem højtalerne i Slagelse. De putter forskellige ting i hver gang. Nogle gange skal man be om uden rødkål osv. Andre gange er der slet ikke en del af kebabben. Jeg er dybt chokeret over at man ikke kan have et fast menukort som fast food restaurant som kunder kan bruge til noget for en gangs skyld