Rollneat Anmeldelser

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Tager man 102 anmeldelser, de fleste anmeldere var nogenlunde tilfredse med deres overordnede oplevelse. Mange gæster fortæller, at de bliver taget rigtig godt imod af det smilende personale, som skaber en hyggelig stemning på stedet. Derudover oplever forbrugerne ofte, at de modtager store, mættende og velsmagende portioner, som er lavet med friske råvarer. Nogle anmeldere var ikke glade for kvaliteten af maden og oplevede mindre gode ting. En del personer bemærkede desuden, at kødet i visse tilfælde kunne virke tørt, og at varme retter desværre blev serveret kolde. Derudover nævner flere besøgende, at brødet i nogle situationer føltes slattent eller tørt.

Det, folk taler mest om

Quality

Kunder noterer konsekvent tvetydige oplevelser med kvaliteten af maden. På den ene side roser mange... Se mere

Product

Kunder havde tvetydig oplevelser med product, idet nogle forbrugere roste den velsmagende og friske mad med... Se mere

Service

Brugere beskriver positive interaktioner med service og fremhæver det smilende og servicemindede personale.... Se mere

Staff

Kunder deler positive meninger om personalet og fremhæver generelt den smilende, venlige og imødekommende... Se mere

Location

Mennesker rapporterer tvetydige oplevelser med beliggenheden, hvor nogle anmeldere fremhæver praktiske... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Til start, smagen fejler ikke noget og prisen kan man leve med, kebaben kunne dog godt være varmere eller bare varmt. Fik en durum med kebab, brødet er så tyndt at det falder fra hinanden når man p... Se mere

I forbindelse med opladning af min elbil på Clever ladestation i Odense faldt jeg over denne fine restaurant, hvor jeg bestilte en durum kebab med pommes. Det var ikke nogen særlig god oplevelse... Se mere

Jeg bestilte et tyrkisk brød med hummus hos Rollneat i Maribo, og wow… brødet var helt slattent og næsten smurt ind i chili – så stærkt, at jeg næsten måtte ringe efter brandvæsnet! Hummusen var nærme... Se mere

Middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

3,2

I ligger f.eks i Maribo overfor M.C…

I ligger f.eks i Maribo overfor M.C Donald. Har lige spist på en tom restaurant.
Jeres parkeringsplads er totalt tom, mens McD er totalt fyldt.
Jeg fatter ikke at i ikke laver bare et eneste super tilbud, eller frokost tilbud...Priserne er i den dyre ende, desværre.
Come on, giv noget baghjul til McD!

14. august 2026

Vi besøgte Rol neat i Rødekro

Vi besøgte Rol neat i Rødekro, mens vi var på besøg hos familie i Padborg. Vi havde glædet os til at spise tyrkisk mad, men desværre blev oplevelsen en stor skuffelse.

Det meste af maden var kold. Pitabrødet var hårdt, tyndt og knækkede, da man forsøgte at spise det. Det virkede slet ikke frisk. Chilien havde en mærkelig lugt og smag, som ødelagde resten af måltidet.

Pommes frites var meget overfriterede, og der var sorte rester fra frituren på dem. Kyllingekebaben i bowlen var meget smattet og havde en mærkelig lugt. Durumen var den bedste del af maden, men chilien trak desværre hele oplevelsen ned. Der var kun en lille klat hummus på tallerkenen, og tzatzikien var meget tynd og virkede ikke frisk.

Servicen levede heller ikke op til forventningerne. Stemningen fra køkkenet virkede uprofessionel, og personalets interne samtaler og tone gjorde ikke oplevelsen behagelig.

Alt i alt var det en meget skuffende oplevelse. Ud fra vores besøg kan vi desværre ikke anbefale stedet, og vi kommer ikke tilbage.

Yazık!

4. august 2026

Kæmpe skuffelse fra Rolln eat i Rødekro.

Kæmpe skuffelse fra Rolln eat i Rødekro.

Vi bestilte 1 pita og en durumbrød

Pita brødet var helt hård, det var som om jeg prøvede og spise noget sten, salaten inden i var helt slatten og brunt, hvilket var virkeligt klamt, kødet var fyldt med olie og smagte af gammelt, jeg sagde at den skulle være uden rødkål, men istedet for valgte de at proppe rødkål i pita brødet.

Durumen var knækket over, og var helt tør, durumen var kommet til det punkt hvor man ikke engang kunne holde den i hånden fordi den var knækket over det hele. Og kødet var det samme som i pitaen hvor det var proppet med olie og smagte af gammelt

3. august 2026

Roll’n Eat Maribo

Roll’n Eat Maribo
Super lækker mad, smagte virkelig godt. Smilende og serviceminded personale, god musik og god lyd i restauranten. Restaurant og toiletter var rene og pæne.
Beliggenheden er fantastisk, masser af super chargere til EL biler, lige ved siden af
Vi kommer tilbage.

4. august 2026

Købte deres kebabret og ubetinget den…

Købte deres kebabret og ubetinget den dårligste jeg nogensinde har fået. Total smagsløst en lille skål hvide ris og meget lidt kebab, ingen brød ingen humus og ligner slet ikke billedet. Smager af ingen ting. Kan kun anbefale at rollandeat prøver at besøge København så de ved hvordan kebab kan smage.

31. juli 2026

Absolut den værste restaurant på…

Absolut den værste restaurant på Sjælland, efterfulgt af Grill House i Ringsted.

Virkelig dårlig kundebetjening og service. Det er for vildt at man kan være så nærig med tzaziki når man allerede har betalt for en stor ret på 2 spyd, til 149kr, og man så får en lille babyklat serveret på tallerkenen. Når man så spørger om mere, skal man betale yderligere 7kr for endnu en lille babyklat. Der var ikke tilstrækkeligt til at nyde hverken Sine ris eller spyd, fordi at tzatzikien udløb så hurtigt. Der skulle i hvert fald 4-5 af disse babyklatter til, for at det ikke skulle blive et tørt måltid!

Virkelig grim måde at køre forretning på. Man ender med en tør ret når tzatzikien er brugt op efter blot det ene stykke brød man får. Simpelthen uhørt.

Jeg anbefaler MUMA. Absolut det bedste spisested på hele Sjælland. Der er FRI tilbehør, såsom brød og sovs og grønt. Vil altid spise hos MUMA!

19. juli 2026

Et udemærket sted at få mad fra

Et udemærket sted at få mad fra, de dage hvor mængden er fin sammenlignet med prisen og man self. Får en pose med med mindre man iblandt tillæggene vil kaste 4 kroner yderligere efter en pose af papir 👍 så længe den blot er af papir kunne den sagtens være en del af ordren nu, hvor priserne ligger hvor de gør. Så var den sidste stjerne også røget med 😁

13. juli 2026

Maribo 👍

Maribo er er et pænt, rent spisested med virkelig sødt personale. Vi har spist der 5 gange og maden var smagte godt alle gangene, og vi kommer helt sikkert igen 😉👍. Mange tak for at komme ud med min taske, inden vi kørte fra den.

2. juli 2026

Mad i folie

Maden er virkelig upåklagelig og servicen er helt i top.
Kunne der mon findes et miljøvenligt alternativ til alt den aluminiumsfolie, der bliver brugt til wraps!?

21. juni 2026

Smagsløst og gummi agtigt kød

Smagsløst og gummi agtigt kød. Havde bestilt kebab boks og den var virkelig skuffende (især på kødfronten). Kødet var mega gummi agtigt og smagte ikke af noget. Virkelig dårlig oplevelse og bestemt ikke et besøg værd igen

20. juni 2026

Jeg har kun godt at sige om min første…

Jeg har kun godt at sige om min første oplevelse hos Roll 'n Eat. Jeg har absolut ikke noget imod at vente 5 eller 10 minutter på at få min mad, når den er nylavet og så lækker som det her var.
Jeg købte en durumrulle med kylling menu. Alt var frisk og sprød med masser af smag. Selv pomfritterne var sprøde og lækre, med kun lidt salt Men til gengæld masser af smag. Og hvor er det dog dejligt at man kan vælge remoulade i stedet for salatmayonnaise til sine pomfritter.

6. juni 2026

God mad

Har nu spist flere gange i Odense og har ikke kunne sætte en finger på noget og det smager pragtfuldt.
Det kan varmt anbefales !
Har fået flere forskellige retter
Deres service fungerer også udmærket
Personalet gør ikke meget væsen af sig, men høflige

6. maj 2026