Roland Helpt Reparatie Service Anmeldelser

4,8

Een onderneming moet resultaat maken anders is ‘t bedrijf failliet. Maar er is ook nog zoiets als leven en laten leven en dat principe heeft deze ondernemer hoog in het vaandel staan. Betaalbaar en ke... Se mere

Desktop met Windows 10 liep zeer traag. Eind van de middag bij Ronald gebracht. Gelijk naar gekeken en diagnose gesteld. Volgende ochtend al klaar en helemaal up-to-date gemaakt: overgezet naar Wind... Se mere

Roland heeft onze 8 jaar oude Jura koffiezetapparaat gered van total los verklaring. Hij heeft het apparaat nagekeken en de printplaat gerepareerd. Was voor een schijntje vergeleken bij Jura . Was vlo... Se mere

1. Computerservice
  2. Elektroværksted

Roland Helpt Reparatie Service is meer dan 20 jaar uw lokale PCDokter van Rotterdam, Schiedam, Vlaardingen en Capelle aan den IJssel. Een afspraak maken? Bel of App naar 010-7371144

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Mijn tomtom go 5000 super snelle reparatie.

Mijn tomtom go 5000 aangemeld op de site voor reparatie. Na zelf een batterij te vervangen werkt mijn touch screen niet meer. Ik kon gelijk langs gaan en binnen no time had de navigatiedokter mijn tomtom weer aan de praat. Super snel en vakkundig. Mijn mening. De enige die zo eerlijk, snel en vakkundig is. Een absolute aanrader.

Martin Green

22. oktober 2021

Geweldige service

Na geprobeerd te hebben zelf de accu van mijn TomTom te vervangen toch de TomTom opgestuurd. Ronald heeft een vervangend scherm geplaatst en zonder kosten weer geretourneerd. Wat een service.
Geen enkele twijfel om een volgende keer de reparatie meteen door Ronald te laten doen. Een echte navigatiedokter met perfecte service.

21. september 2021

Reparatie PC verliep vlekkeloos

Super goed geholpen, probleem direct vastgesteld en vervolgens verholpen voor een eerlijke prijs! Kundig personeel met ervaring in en passie voor alle computer-gerelateerde zaken.

25. juni 2021

Echte vakman

Echte vakman
Doet zijn werk. Goed zeer tevreden
2x tomtoms acuus laten vervangen
Bij ronald ben je op de goede adres
Mvg oner

18. juni 2021

Snelle reactie van Roland en ook de…

Snelle reactie van Roland en ook de reparatie van m'n TomTom was snel en goed. Blij dat ik zijn website vond.(veel beter dan de slechte service van TomTom zelf!) Ik ga hem aan iedereen met problemen betreffende het navigatiesysteem aanbevelen.

1. september 2020

snel & correct

De TT opgestuurd met omschrijving van het defect en snel weer gerepareerd ( nieuwe accu ) retour
Roland zou evt ook kunnen overwegen sommige TT modellen te verbeteren : mijn START 52 bv heeft een mechanisch zeer zwakke USB aansluiting

30. august 2020

Mijn laptop kreeg kortsluiting

Mijn laptop kreeg kortsluiting, naar Roland gebracht. Een dag later kreeg ik te horen hoe lang het zou duren en wat het mogelijk zou kosten. In totaal, incl het weekend, vier dagen geduurd. Goede tips gekregen.
Aanrader!

21. juli 2020

Volledig virusvrij gemaakt

Tijdens deze Corona crisis heeft Roland onze 3 laptops weer volledig virusvrij gemaakt, opgeschoond en voorzien van een goede antivirus. Ik kan mijn kinderen weer met een gerust hard op internet laten surfen. Een afspraak maken was makkelijk via WhatsApp.
De reparatieduur was ook kort, namelijk één dag. Roland Bedankt

2. april 2020

Professionele ICT'er en reparateur.

Dit bedrijf speelde het klaar om mijn oude TomTom weer tot leven te wekken. En voor een heel redelijke prijs. Moest mijn defecte apparaat opsturen naar Capelle aan den IJssel en een weekje later kreeg ik hem gerepareerd terug. Dankjewel Roland!

PS Goed om te weten trouwens dat je ook pc's en laptops repareert. Regelmatig heb ik problemen daarmee en een professionele IT'er zoals jij komt dan zeker van pas. Duimpje omhoog voor deze ervaren alleskunner.

16. februar 2020