Robotrent Anmeldelser 161

TrustScore 3.5 ud af 5

3,6

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk och enkel när man väl kommit på hur man gör, saknade dock manualen på svenska vilket försvårade igångsättande. Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde... Se mere

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Jag fick problem med min Robotdamsugare och kontaktade Robotrent. Jag skickade en video på hur problemet yttrade sig på produkten, och att Tuja appen försvunnit, jag kollade min telefon på Power fö... Se mere

Kontaktoplysninger

1 stjerne

Har besvaret 93 % af deres negative anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Den är smidig och lätt att sköta

Den är smidig och lätt att sköta. Ingen bruksanvisning på svenska. När kanterna runt fönstret är lite avfasade och inte spikraka då vill den gärna ramla ned, då förstår den inte att det är en kant. Blir lite flammigt, tar lång tid, och man behöver tvätta fler än 1gång per fönster. Använd endast vatten

15. april 2026

Hej Yvonne,

Tack för att du delar med dig av din upplevelse!

Vad roligt att höra att du upplever roboten som smidig och lätt att sköta.

Vi beklagar att bruksanvisning på svenska saknades. Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice så hjälper vi dig gärna vidare med detta.

På fönster där kanterna är avfasade eller inte helt tydliga kan roboten ibland ha svårare att känna av kanten korrekt. Vid flammigt resultat eller om fönstret är smutsigare kan det även behövas mer än en omgång för bästa resultat.

Vi rekommenderar även att du häller i en liten skvätt diskmedel tillsammans med vatten i tanken för att förbättra rengöringsresultatet.

Det blev fina fönster är nöjd

Det blev fina fönster är nöjd

13. april 2026

Hej Jim,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra att du är nöjd och att fönstren blev fina - det glädjer oss

Är 74 år

Jag kan inte få upp manualen på svenska, är osäker på de olika knapparna på trycken.
Hade varit väldigt glad om ni kunde skicka manualen i pappersform.

11. april 2026

Hej Lisbeth,

Tack för att du delar med dig!

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice med ditt ordernummer så hjälper vi dig vidare så smidigt som möjligt

Helt underbart rena fönster

Helt underbart rena fönster
Inga värkande axlar eller armar

10. april 2026

Hej Annelie,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad härligt att höra – rena fönster utan ansträngning är precis vad vi vill uppnå

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Fantastisk och enkel när man väl kommit…

Har stora altanfönster och där ville roboten gå ut på listerna viket gjorde att den stannade och jag fick flytta och sätta igång den igen.

11. april 2026

Hej Mona,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att du upplever roboten som fantastisk och enkel när man väl kommit igång

Vi beklagar att den svenska manualen saknades, den ska alltid ingå. Du är varmt välkommen att kontakta oss så skickar vi över den direkt till dig.

När det gäller altanfönster kan roboten ibland ha svårt att tolka kanter/lister, särskilt om de är ojämna eller sticker ut. I dessa fall rekommenderar vi att köra roboten manuellt i de partierna så undviker man att den stannar/tappar fäste.

Den motsvarade förväntningarna

9. april 2026

Hej Bo,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad kul att höra att produkten motsvarade dina förväntningar - det glädjer oss verkligen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Lätt att använda fönsterna blev ok

Lätt att använda fönsterna blev ok ! Lite efterputs i hörnen.Negativt: Ljudet , för liten vattenbehållare.

8. april 2026

Hej Anita,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att fönstren ändå blev bra och att roboten var lätt att använda.

Vi förstår samtidigt dina synpunkter kring ljudnivån, vattenbehållaren och att det ibland kan behövas lite efter puts i hörnen. Hörn kan vara svåra att komma åt helt perfekt, men vi tar självklart med oss din feedback vidare.

Värt att nämna är också att vattentanken skiljer sig mellan våra modeller, där vissa har en betydligt större tank.

Tveka inte att kontakta vår kundservice vid frågor eller funderingar

Med vänlig hälsning

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Har inte provat er robot men det blir…

Har inte provat er robot men det blir nog bra.

8. april 2026

Hej Patrik,

Tack för ditt omdöme!

Vi hoppas verkligen att du blir nöjd när du väl testar din nya robot

Tveka inte att höra av dig om du har några frågor eller vill ha tips längs vägen

Tar tyvärr för lång tid

Tar tyvärr för lång tid, högt ljud samt inte nöjd med resultatet.

7. april 2026

Hej Joakim,

Tack för att du delar med dig!

Våra robotar har olika ljudnivåer beroende på modell, vilket du kan läsa mer om under produktspecifikationerna. Den jobbar inte jättesnabbt, men är en väldigt smidig lösning om man inte har tid eller möjlighet att putsa fönstren själv.

Vi beklagar verkligen din upplevelse och hjälper dig gärna med tips för att nå bästa möjliga resultat – hör bara av dig så kikar vi på det tillsammans.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fungerar bra,men ger för lite vätska på…

Fungerar bra,men ger för lite vätska på automatik.Bäst om man sprutar på extra innan själv.

6. april 2026

Hej Kjell,

Tack för ditt fina omdöme!

Så härligt att höra att ni tycker roboten fungerar bra,

Ett tips är att använda robotens manuella sprayfunktion – då kan du själv styra mängden vätska direkt via roboten istället för att spraya innan. Det minskar även risken att underlaget blir för blött, vilket annars kan påverka fästet.

Tveka inte på att höra av dig om du har funderingar eller vill ha fler tips kring din robot

Bra o snabb service

Bra o snabb service. 😁

3. april 2026

Hej Susann,

Tack för ditt fina omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både service och leverans - det glädjer oss verkligen

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Fungera mycket bra men saknar…

Fungera mycket bra men saknar instruktion på svenska!

Hej Mats,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att Roboten fungerar bra. Det ingår en svensk digital manual vid köp av robotar hos oss, vi beklagar verkligen ifall ni inte fått den skickad till er ännu.

Du är varmt välkommen att kontakta oss så skickar vi en digital manual på svenska samt hjälper dig vid behov.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans. Dåligt att det inte finns svensk manual.

Hej Brittmarie,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att leveransen gick snabbt. Det ingår en svensk digital manual vid köp av robotar hos oss, vi beklagar verkligen ifall ni inte fått den skickad till er ännu.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Robotdammsugaren fungerar jättebra men…

Robotdammsugaren fungerar jättebra men däremot så var det lite svårt med instruktioner för användning av appen för att styra den

Hej Anneli,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med robotdammsugaren

Vi förstår att appen kan upplevas som lite svår i början. Du får gärna kontakta oss så guidar vi dig steg för steg så att du kommer igång smidigt

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Har varit i kontakt med dom flera…

Har varit i kontakt med dom flera gånger om att jag inte är nöjd med den. Dom skriver bara prova de och de. Det står i annonsen att det är 30 dagars öppet köp. Men dom verkar dra på det

17. marts 2026

Hej Rose.Marie,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen er upplevelse. När en kund meddelar att man inte är nöjd vill vi självklart hjälpa till och säkerställa att roboten används korrekt för att uppnå bästa möjliga resultat.

Ni har givetvis rätt att nyttja ert öppna köp inom 30 dagar. Om ni inte har mottagit en retursedel får ni gärna återkoppla till oss med ert ordernummer, så hjälper vi er vidare så snart som möjligt.

Dålig kundservice. Vägrar hjälpa

Jag har beställt två robot dammsugare hos dem här och de är två olika robotar och en av dem har ett öga och mop för att tvätta golv och auto tömning och allt och den funkar inte längre… eller den tömmer sig inte och vi har försökt ha kontakt med dem och dem krånglar och håller på och vägrar att ta tillbaka skiten fast de är garanti kvar på den… och såklart inget nummer till dem… och deras kundservice verkar inte vara där någon gång och svarar när dem vill eller så… sjukt dålig service men hyfsad dammsugare…

Hej Oliver,

Tack för att du delar med dig!

Vi beklagar verkligen att du upplever problem – både med produkten och hanteringen av ärendet.

Vid reklamationer behöver vi tydliga underlag på vad felet är. I vissa fall kan vi även behöva komplettera med bilder för att få en helhetsbild och snabbare kunna bedöma problemet samt vid behov skicka ut rätt reservdel.

Om ditt ärende inte har blivit hanterat får du gärna återkoppla till oss igen med ditt ordernummer, så kikar vi vidare och ser till att hitta en lösning.

Vi besvarar alla mejl i turordning och strävar efter att återkomma med svar inom 1–2 arbetsdagar. För närvarande erbjuder vi enbart mejl- och chattsupport.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Trodde den skulle ta bättre

16. marts 2026

Tack för att du delar med dig!

Vi är ledsna att produkten inte riktigt levde upp till dina förväntningar.

Resultatet kan variera lite beroende på underlag, smutsnivå och hur den används, men du är varmt välkommen att kontakta oss så kikar vi gärna vidare på detta tillsammans.

Bedømt til 4 ud af 5 stjerner

Snabb leverans på bra produkt

16. marts 2026

Hej Micke,

Tack för ditt omdöme!

Vad roligt att höra att du är nöjd med både leveransen och produkten - det glädjer oss

Vi önskar dig varmt välkommen tillbaka i framtiden

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Den var superbra bara ett fel

Den var superbra bara ett fel. Den funkar inte utvändigt mina fönster är kittade och den släpper vakuumet när den kommer på det. Det borde säljaren berätta för kunden.

11. marts 2026

Hej Maud,

Tack för ditt omdöme och för att du delar med dig av din upplevelse! Vad roligt att höra att du i övrigt är nöjd.

Vi beklagar samtidigt att roboten inte fungerade som önskat på utsidan av dina kittade fönster. På äldre eller ojämna fönsterytor kan vakuumfästet tyvärr påverkas, och vi tar verkligen med oss din synpunkt kring att detta behöver kommuniceras tydligare.

De flesta av våra fönsterrobotar är utrustade med gyroskop samt kant-/ramdetektering för att fungera bättre på kittade fönster. Om er modell saknar detta kan den ha svårare att uppfatta den lilla kanten, vilket i vissa fall kan göra att den tappar fästet.

Du är varmt välkommen att kontakta vår kundservice om du vill att vi kikar vidare på din situation och hjälper dig vidare.

Dette er Trustpilot

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.