Er meget glad for min vinduesrobot, nu kan jeg pudse det vindue jeg ellers ikke kan nå. Jeg er begyndt også at pudse de andre vinduer med robotten, da det bliver lige så godt som jeg selv kan gøre d... Se mere

Opdatering. Varen er nu kommet, og alt er OK. Derfor går bedømmelsen fra 2 til 4 stjerner. Hvis Dite havde leveret så hurtigt som lovet og ikke bedt om en bedømmelse, før varen var sendt - så va... Se mere

Når man bruger en ny netbutik første gang er man vel altid nervøs for om det er en reel site eller ej, og når man så bliver mødt med en meget lang behandlingstid og pengene trækkes før end man har f... Se mere

Jeg har nu forsøgt i en uge at komme i kontakt med Dite, jeg vil returnere mit, ellers udmærket produkt, for at købe en større model, men det er umuligt at komme i kontakt med via e-mail.

1. Hjem og have

Dite.nu är en etablerad aktör inom robtot-branschen. Vi erbjuder de senaste innovationerna inom robotdammsugare, robotgräsklippare och fönsterputsrobotar. Genom att välja de bästa tillverkarna kan vi garantera den högsta kvalité, den senaste tekniken samt pålitlig drift, service och support på våra produkter. Dite var bland de första att presentera robotdammsugare och robotgräsklippare, sedan dess har Dite introducerat ett flertal nya modeller till tusentals nöjda kunder.

3,5

Middel

1 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

Svindel

Jeg oplever det som et svindel foretagende!
Et udueligt produkt (vinduesrobot) og efterfølgende ufattelig dårlig kundeservice der sker intet! Trods 44 mails frem og tilbage.
Det kunne være super interessant at høre, hvor længe andres produkt har virket!
Uanset er vores robot returneret til Reperation men siden total tavshed så nu står vi uden maskine og uden kontakt!
HOLD JER VÆK!!!

2. december 2025

Et helt igennem ubrugeligt produkt!

Et helt igennem ubrugeligt produkt!
Købte vinduespudse robot i Januar 25! Spray funktion fungerede aldrig og den har været helt uduelig til at navigere på ruden selv med remoten - Til sidst stod den bare i et hjørne og kom ikke ud af stedet!
Fik endelig efter flere forsøg fat i kundeservice, som var villige til at sende en retur seddel det er nu adskillige måneder og videoer og 45 emails siden. Jeg får bare at vide at de ikke kan finde ordren 🙄
selv efter at alle ordre og service numre er videre givet #499820195SF (oprindelig ordre)
Hvis i vender tilbage, og får rettet op på sagen, ændrer jeg dette review!
Men indtil det sker står Èn stjerne ved magt

12. januar 2025

Mærkeligt firma

Ved ikke hvordan varen er, for efter snart en måned har jeg ikke modtaget den endnu.
—————-
Efter “dialog” med virksomheden, så ved jeg slet ikke, om de har nogen vare at sælge og jeg har bedt om at få de penge retur, som de har trukket for mere end tre uger siden.

26. februar 2025

Hej Kresten!

Beklagar verkligen att ni har fått vänta så länge utan att få din beställning. Tyvärr verkar det som att just den modellen som ni har beställt tagit slut i lagret, jag har bett supporten att höra av sig till dig med en uppdatering om hur vi löser det här.

Jag är verkligen ledsen för strulet och hoppas vi kan fixa det så snart som möjligt.

Ha en fortsatt trevlig dag!
Adam/ Dite Support

Hold dig langt væk fra at købe noget i…

Hold dig langt væk fra at købe noget i det firma. Levering af robot vindues vasker gik egentligt okay. Iflg. hjemmesiden oplyses det at der er fuld returret indenfor 100 dage hvis ikke produktet lever op til forventningerne. Jeg bor 8 meter fra Storebælt og havgus kan den desværre ikke klare så jeg skrev til dem at jeg ville returnere den og fik besked på at jeg ville få pengene retur når de havde modtaget den. Jeg sendte den med Post Nord for 292 kr. og ca 14 dage efter kom den retur med oplysning om, at de havde afvist at modtage den. Siden har jeg skrevet adskillige beskeder til dem, men får intet svar.
Endeligt lykkedes det mig at få en retur label fra dem og sendte den primo juni og her 2 mdr. og adskillige henvendelser efter, ingen penge retur😡

31. juli 2024

Jeg har for tre uger siden bestilt en…

Jeg har for tre uger siden bestilt en robotvinduesvasker. Med leveringstid på 5-7 dage. Kundeservice har lovet den ville komme i denne uge… men jeg har ikke set skyggen af forsendelsesinfo. Pengene er trukket fra min konto for 3 uger siden, men efter 3 uger har jeg ingen varer fået 😟

8. maj 2024

Hold dig langt væk fra at købe noget i…
Hold dig langt væk fra at købe noget i det firma. Levering af robot vindues vasker gik egentligt okay. Iflg. hjemmesiden oplyses det at der er fuld returret indenfor 100 dage hvis ikke produktet lever op til forventningerne. Jeg bor 8 meter fra Storebælt og havgus kan den desværre ikke klare så jeg skrev til Dite at jeg ville returnere den og fik besked på at jeg ville få pengene retur nåede havde modtaget den. Jeg sendte den med Post Nord for 292 kr. og ca 14 dage efter kom den retur med oplysning om, at de havde afvist at modtage den. Siden har jeg skrevet adskillige beskeder til dem, men får intet svar.
Jeg har købt en vare i dette firma 3 gange. Først, sidste og eneste gang.
Denne anmeldelse lavede jeg for læne siden efterhånden og har sent dem adskillige mails uden der er sket noget i forhold til at returnere mine penge🤬😡

22. april 2024

5. januar 2024

Uærlig virksom og dårligt produkt

Maskinen larmer helt vildt meget og har ikke et batteri, så jeg ville returnere den. Dite.nu gav mig en returlabel, men siden har jeg ikke hørt fra dem trods utallige mails - de skylder mig mine penge. Hold jer langt væk!

1. juni 2023

Hej Iben!

Vi beklager dybt de problem du har oplevet med din maskine og vores kundeservice. Vi sætter stor pris på dine kommentarer og ønsker at rette op på situationen så hurtigt som muligt.

Larmen fra maskinen og manglen på et batteri er uacceptabelt, og vi forstår din frustration. Din ret til at returnere produktet er gyldig, og vi beklager for enhver forsinkelse i processen.

Jeg vil gerne meddele, at vi allerede har behandlet din anmodning om tilbagebetaling, og pengene er blevet udstedt til dig. Beløbet er blevet overført til den oprindelige betalingsmetode, du brugte til at foretage købet.

Jeg undskylder på vegne af Dite.nu for den ulejlighed, du har oplevet indtil videre. Vi vil arbejde hårdt for at sikre, at denne situation bliver løst til din tilfredshed.

Endnu en gang beklager vi dybt for ulejligheden, og vi værdsætter din tålmodighed.

Med venlig hilsen,
David
Dite.nu

Den er ikke ok den larmer meget og den…

Den er ikke ok den larmer meget og den tager ikke kanterne og den sprayer kun i kanterne nederst jeg har skrevet til jer men ingen respons .
Jeg vil gerne levere den tilbage . Også den dyre porto jeg måtte betale med ups, selvom i reklamerer med Post Danmark og med gratis forsendelse .
Angeleen
Fik aldrig mine 3000 kr retur

19. september 2023

Ubrugelige produkter fra et uærligt…

Ubrugelige produkter fra et uærligt firma:
Købte en vinduespudser robot der var elendig.
Men henvisning til Dites “100 dages kundetilfredshedsgaranti” ville jeg returnere produktet.
Det var næsten umuligt at få dem til at tage produktet retur og jeg har endnu ikke fået alle pengene retur.
Hold Jer langt væk fra dette uærlige firma med dårlige produkter

2. juli 2023

Er meget glad for min vinduesrobot

Er meget glad for min vinduesrobot, nu kan jeg pudse det vindue jeg ellers ikke kan nå. Jeg er begyndt også at pudse de andre vinduer med robotten, da det bliver lige så godt som jeg selv kan gøre det.
Leveringstiden gør at jeg ikke giver 5 stjerner, da den var vel lang. Ellers har min oplevelse hos DITE.NU været upåklagelig.
Allan Thyme.

2. marts 2023

Købt vinduespudserobot.

Købt vinduespudserobot.
Penge trukket på kort 21/3 med vare først leveret 5/4. Får mail om leveringsproblemer pga stor efterspørgsel, men ikke ok at trække penge 2 uger før levering.
Robot svarer ikke til forventninger. Støjer meget og let snavsede ruder bliver slet ikke rene.
Orienterer firma om jeg ønsker at returnere, og modtaget hurtigt returneringslabel.
Har afsendt 12/5 men har 31/5 ikke fået bekræftigelse på returnering eller penge retur.
Opdatering 2/6:
Har i dag fået penge retur, men 174 kr eller 9% mindre end jeg betalte, selv om jeg har sendt alt retur. Ingen information omkring tilbagebetaling eller hvordan beløb er fremkommet.

31. maj 2023

vil klart anbefale at handle her

hurtig levering,produkt lever helt op til vores forventninger så vil varmt anbefale at handle her

30. maj 2023

Hej Yvonne!

Dejligt at du er tilfreds med vores service🤩!

Adam Dite Support

Hold jer væk

Hold jer væk. Meget lang leveringstid. Svarer ikke når man skriver til dem.
Når man så endelig har fået varen og sender den retur påstår de, at de ikke har modtaget det. Så heldigt, at jeg havde gemt min kvittering fra PostNord . Fik endelig efter flere måneder mine penge retur

18. maj 2023

Hej Pia!

Vi beklager oprigtigt for din oplevelse med os som virksomhed, og for ikke at kunne nå os, desværre har support været meget overbelastet på det seneste, hvilket har ført til forsinkelser i besvarelsen af ​​vores kunder. Allerede nu set i bakspejlet ser jeg, at din pakke blev fejlsorteret på vores lager, hvilket desværre førte til, at din tilbagebetaling tog meget længere tid end forventet. Det beklager vi meget.

Med venlig hilsen, David, Dite Support

Får ej kontakt vare sig per mail eller…

Får ej kontakt vare sig per mail eller telefon. Sprayfunktion på fönsterputsroboten fungerar bristfälligt och fjärrkontrollen bara enstaka gånger.
Anki

3. maj 2023

Hej Ann-Christin!

Ber om ursäkt för förseningen i att besvara dina supportförfrågningar.
På grund av en ovanligt hög volym av supportärenden, så har vi på supporten blivit överbelastade med ärenden vilket tyvärr har orsakat förseningar i våra svarstider.

Vårt support-team har arbetat flitigt för att ta itu med eftersläpningar i ärenden och har ordnat att så att ni får en ny kontroll skickad till er samt besvarat era support frågor.

Ber ännu en gång om ursäkt för er upplevelse
Med vänliga hälsningar,
Adam, Dite Support