Nederlands bedrijf, daar werd ik enthousiast van. Chinees product ik dacht oke logissch dat het niet hier in Nederland gemaakt wordt, maar dat je vervolgens een Chinese app en dus al je persoonlijke g... Se mere
Hele fijne en uitgebreide weegschaal. Niet zomaar 1 met alleen gewicht maar geeft veel uitgebreider weer hoe het allemaal met je lijf verder gesteld is. Ook nog eens super snel bezorgd!
Makkelijk te bestellen. Snel thuis en dat ding meet supersnel en is zo gekoppeld met mijn gsm via Bluetooth . Meten is weten en jonge jonge wat weet deze weegschaal veel. Goede aankoop die ik zek... Se mere
Best leuk apparaat Ben in de eind fase van afvallen En nu gaat om de laatste kilo's En dan uiteraard vasthouden Ik weeg om de dag . Gewend aan lichte schommelingen. Maar dat was ik al gewo... Se mere
Om Robi Products
Bij Robi Products geloven we dat inzicht in je lichaam de eerste stap is naar een gezonder leven. Onze slimme weegschalen zijn ontwikkeld om je nauwkeurig en eenvoudig inzicht te geven in je lichaamssamenstelling, zodat jij gefocust kunt blijven op je doelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal.
Onze garantie
Je krijgt minimaal 2 jaar garantie op je aankoop. Gaat er iets mis? We lossen het op.
30 dagen bedenktijd
Niet tevreden? Je hebt 30 dagen om je aankoop te retourneren, geen gedoe.
Holland
- robistore.nl

Ontdek de Robi S15 weegschaal
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Svarer typisk inden for 24 timer
Zeer tevreden!
Zeer tevreden!
Heel erg tevreden over zowel de weegschaal als de service van Robin Products. Mijn pakket was helaas niet geleverd. Nadat ik hierover contact had opgenomen, werd dit heel netjes en snel opgelost en hebben ze zonder problemen een nieuwe weegschaal opgestuurd.
De weegschaal bevalt erg goed en de klantenservice verdient zeker een compliment. Goede service en absoluut een aanrader!
Van bestelling tot levering is alles…
Van bestelling tot levering is alles zeer vlot verlopen ,en de weegschaal lijkt mij ook best in orde makkelijk in gebruik en een goede handleiding erbij
snelle goede levering
Fijne weegschaal.
Fijne weegschaal.
Na het installeren van de app kan ik nu mijn vorderingen bijhouden.
Snelle levering en zorgvuldig verpakt.
Snele levering
Snele levering. Super weegschaal waarbij alles wordt gemeten en handige app waarin het hele proces wordt bijgehouden
Best tevreden.
Ik was heel tevreden met het toestel en de nauwkeurigheid alsook de snelle levering.
Een minpuntje vind ik dat de app niet downloadbaar is op de computer, zodat je een breder beeld kan maken van de grafieken.
Apparaat werkt zoals omschreven.
Apparaat werkt zoals omschreven.
Vanaf 1ste moment staan we versteld van de kracht
Prima service
Prima service, snelle levering.
Simpele connectiviteit met de app en duidelijke inzichten in je lichaamsgegevens.
Erg tevreden tot op heden, want de 1e resultaten zijn zichtbaar :-)
Slechte service DHL maar uitstekende service van ROBI PRODUCTS
Mijn weegschaal was volgens DHL geleverd , niks van waar. Heb direct een nieuwe weegschaal gekregen, ECHT EEN GOEDE SERVICE. TOP!
Nog hartelijk bedankt!
Een tevreden klant!
Doet wat het hoot te doen.
Doet wat het hoot te doen.krijgt 1 ster minder omdat het in en mega groot doos was verpakt ben geen papier recycle station
Hele snelle levering en fijn dat hij…
Hele snelle levering en fijn dat hij alles meet en makkelijk te gebruiken
Netje geleverd in een goede degelijke…
Netje geleverd in een goede degelijke verpakking. En het is een geweldige weegschaal. Makkelijk uit telezen.
Ben super tevreden .