Nederlands bedrijf, daar werd ik enthousiast van. Chinees product ik dacht oke logissch dat het niet hier in Nederland gemaakt wordt, maar dat je vervolgens een Chinese app en dus al je persoonlijke g... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hele fijne en uitgebreide weegschaal. Niet zomaar 1 met alleen gewicht maar geeft veel uitgebreider weer hoe het allemaal met je lijf verder gesteld is. Ook nog eens super snel bezorgd!
Makkelijk te bestellen. Snel thuis en dat ding meet supersnel en is zo gekoppeld met mijn gsm via Bluetooth . Meten is weten en jonge jonge wat weet deze weegschaal veel. Goede aankoop die ik zek... Se mere
Best leuk apparaat Ben in de eind fase van afvallen En nu gaat om de laatste kilo's En dan uiteraard vasthouden Ik weeg om de dag . Gewend aan lichte schommelingen. Maar dat was ik al gewo... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Om Robi Products
Skrevet af virksomheden
Bij Robi Products geloven we dat inzicht in je lichaam de eerste stap is naar een gezonder leven. Onze slimme weegschalen zijn ontwikkeld om je nauwkeurig en eenvoudig inzicht te geven in je lichaamssamenstelling, zodat jij gefocust kunt blijven op je doelen. Kwaliteit, betrouwbaarheid en gebruiksgemak staan bij ons centraal.
Onze garantie
Je krijgt minimaal 2 jaar garantie op je aankoop. Gaat er iets mis? We lossen het op.
30 dagen bedenktijd
Niet tevreden? Je hebt 30 dagen om je aankoop te retourneren, geen gedoe.
Kontaktoplysninger
Holland
- robistore.nl

Ontdek de Robi S15 weegschaal
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har besvaret 71 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Hele fijne weegschaal met meer opties
Was op zoek naar een weegschaal met meer opties dan alleen je gewicht. Het producht ziet er mooi uit er zitten veel opties op. Ik heb hem nu al een paar keer gebruikt en ik ben er erg blij mee. De levering was ook snel en dat was ook fijn.
Superblij met mijn Robi S15
Superblij met mijn Robi S15. Geweldige weegschaal. Snelle levering.
Goede service …
Er was een probleem met de levering maar na communicatie met het team bij Robi, werd dit zeer netjes opgelost en had ik binnen de 2 dagen mijn product in huis. Mijn conclusie: goede producten en top after sales team!

Besvarelse fra Robi Products
Prima
De bestelling ging makkelijk en de levering vond snel plaats
Enig puntje van kritiek misschien. Product werd gewoon bij de deur gezet terwijl we gewoon thuis waren. Even aanbellen is geen overbodige luxe.
Maar dat staat buiten jullie invloed.
Na 13 maanden 25 augustus ging de draad…
Na 13 maanden 25 augustus ging de draad oprol handvat kapot dit gemeld en zonder gezeur en vriendelijk een nieuwe gekregen op 27 augustus. Wij waren al zo blij met deze betrouwbare weegschaal. Nu met deze service voor ons geen ander merk meer.
Robi S15 weegschaal
Robi S15 weegschaal. De weegschaal zelf lijkt een degelijk, solide product en hij is gemakkelijk te koppelen aan de Fitdays app (die app zelf is niet zo fijn, maar na enige moeite wel overzichtelijk). Voor 2 personen hoef je maar 1 account aan te maken, je moet dan linksboven even de juiste persoon kiezen. Je hoeft de app niet altijd open te hebben tijdens de meting. Als je na een paar keer zonder app, dann weer eens mét app open meet, dan haalt de app de tussenliggende gegevens op. De weegschaal werd heel snel verzonden en bezorgd, maar de verpakking was niet goed dichtgeplakt. Bij de omdoos was één grote flap volledig los. Vandaar 4 sterren. Gelukkig is het zonder schade bij ons gekomen. De meting komt overeen met onze stabiele oude weegschaal.
Voldoet aan de verwachtingen en geeft…
Voldoet aan de verwachtingen en geeft een positieve vibe bij het afvallen.
Retour goed verlopen en terugbetaling…
Retour goed verlopen en terugbetaling waarvoor dank.
Deze weegschaal is perfect
top prijs-kwalitiet
Mijn weegschaal doet alles perfect. De communicatie met de app is ook echt heel goed.
Voormij een erg goed hulpmiddel om mijn gezondheid te managen.
Een absolute aanrader voor een ieder die gezonder wil gaan leven
Mooi product
Snelle levering, goed beschermd verpakt, duidelijke beschrijving hoe te gebruiken, blij mee
Niet alleen gewicht laat de weegschaal…
Niet alleen gewicht laat de weegschaal zien, maar zoveel meer, dat werkt motiverend.
Voor mij.
Helaas vindt ik het gewicht wat de weegschaal aanbeveeld wel heel laag, miz niet haalbaar😜
Heel fijne weegschaal!
Bestelling was netjes op tijd bezorgd, en ik ben helemaal blij met de weegschaal.
De beste weegschaal die ik heb gehad
Snelle service en mooie producten!
Robi moet je wel opeen vaste plaats…
Robi moet je wel opeen vaste plaats kunnen neer zetten. Als je verplaats moet je wachten voordat de 0 in beeld komt. Dat is lastig. De applicatie werkt niet of niet goed als je je telefoon niet in de buurt heb. Verder prima als je niet alle percentages belangrijk vind.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.