Nogle som ved hvem der kan reparere, nu hvor de er gået konkurs? Boardet kørte super fint i 1000 km og nu er der opstået en løs forbindelse af en art, vil jeg tro. Det er Ultimate Hub versionen je... Se mere
Købte et Ultimate [Hub] Har indtil videre været et meget godt skateboard Dog undrer jeg mig lidt over hvorfor at det allerede da jeg fik det havde kørt 40 km samt havde beskidte hjul? Tydelig ændr... Se mere
Jamen altså man kan ik sige mere end et MEGA! fantastisk produkt. Hvis du køber et roadsurfing skateboard, som jeg forslår du gør vil du få et veludført skateboard nice finish, lækker hastighed fe... Se mere
Har købt et ultimate belt + offroad Kit. Produktet er rigtig fint, MEN. Der er ikke mulighed for at købe ekstra belts til offroad kittet "330-5m" Så når der ryger et belt er kittet ubrugelig... Se mere
Gør oprør mod triviel transport med elektrisk skateboard - RoadSurfing har dansk kundeservice, værksted, lager og levering hurtigere end Usain Bolt.
Rosenkæret 22A, 2860 , Søborg, Danmark
- +45 88447030
- info@roadsurfing.dk
- roadsurfing.dk
Andre kiggede også på
Kan klart anbefales
Jeg har lige købt mit 3 Long board hos roadsurfing. Leveringen er hurtig og kvaliteten er i top. Derudover er der altid god service hvis noget nu skulle gå i stykker. Kan klart anbefales:)
Fantastisk produkt og god service
Hurtig levering :-)
Fantastisk service
Jeg tror faktisk aldrig, jeg har oplevet bedre service, end den jeg har fået ved Road Surfing (Lasse). Jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Mine bedste anbefalinger
Hurtig levering. Boardet er god kvalitet, det er nemt at lære at bruge. Man føler sig som total “bad ass” når man kører på det. Mine bedste anbefalinger til roadsurfing.dk
Fantastisk hurtig levering
Fantastisk hurtig levering. God support. Samt service. Vi har haft et af de første longboards. Vores søn har brugt det hver dag til skole i 3 år. Virker stadig. Men nu er batteriet ved at dø. Bestilte et nyt hos roadsurfing i går efter samtale med dem. Det kom i dag.
Kæmpe mangel at man ikke kan skifte batteri hurtigt
Vi er en del der har boardet og alle mangler at man hurtigt kan klikke batteriet af og klikke et nyt i som man har med sig i en taske. Det vil gøre at man kan kører langt på det. Lige nu kan man max kører 10-13 km med bakker osv. det er alt for lidt. Kig på alle andre batteridrevne maskiner som dewalt skruemaskiner, bosch støvsuger osv. de har et nemt klik ud og i batteri system. Det ville være en win/win. Gladere og flere kunder der vil droppe offentlig transport, cyklen osv. og i ville have meresalg på batterier. FÅ DET NU LAVET BOYS! ;)
God service!
Hurtig levering og god kundeservice. Har desværre ikke prøvet boardet endnu da der er salt på vejene, men boardet er god kvalitet og virker lækkert.
Jeg er tilfreds
Jeg modtog min pakke ekstremt hurtigt og uden problemer. Produkterne levede op til forventningerne.
Det er bare altid godt :-)
Rigtig god service :)
Flot performance ...
Godt produkt, godt markedsført, troværdig aftale og opfyldelse, en god gave at give til et glad barnebarn, der siger, "at jeg har det bedste, nu".
Utrolig kundeservice
Vil give min bedste bedømmelse til Roadsurfing mht. service.
Har endnu ikke haft fornøjelsen af selve produktet, da dette var en gave. Men selve servicen og hjælpen, at få pakken frem til destinationen til tiden har været langt over hvad man kunne forvente.
Så, tak til Roadsurfing for god service og at få pakken frem før jul :-)
Vil helt sikkert anbefale andre, at handle på Roadsurfing.
God service og lækkert bord :)
God service og lækkert bord :)
Betaling tog lang tid før de blev trukket...
Men henviser denne side til mine venner :)
Super hurtig rigtig levering:)!
Meget hurtig levering og supergod…
Meget hurtig levering og supergod service, da jeg kontaktede dem om nogle manglende lygter ved leveringen, som meget hurtigt blev eftersendt.
Har da sjældent oplevet noget så…
Har da sjældent oplevet noget så lækkert at køre på! Ejer et Hub 2.0, og jeg var ved at stå på hovedet over accelerationen, skarp styring rundt om hjørner og de store hjul der afdæmper stød i vejen rigtig flot! Kæmpe optur over fleksen i bambussen. Og tak for stamp på grib, nu bliver jeg ikke overrasket ved opstart ;) Good job - jeg stemmer på Roadsurfing.