Nogle som ved hvem der kan reparere, nu hvor de er gået konkurs? Boardet kørte super fint i 1000 km og nu er der opstået en løs forbindelse af en art, vil jeg tro. Det er Ultimate Hub versionen je... Se mere

Købte et Ultimate [Hub] Har indtil videre været et meget godt skateboard Dog undrer jeg mig lidt over hvorfor at det allerede da jeg fik det havde kørt 40 km samt havde beskidte hjul? Tydelig ændr... Se mere

Jamen altså man kan ik sige mere end et MEGA! fantastisk produkt. Hvis du køber et roadsurfing skateboard, som jeg forslår du gør vil du få et veludført skateboard nice finish, lækker hastighed fe... Se mere

Har købt et ultimate belt + offroad Kit. Produktet er rigtig fint, MEN. Der er ikke mulighed for at købe ekstra belts til offroad kittet "330-5m" Så når der ryger et belt er kittet ubrugelig... Se mere

1. Events og underholdning

Gør oprør mod triviel transport med elektrisk skateboard - RoadSurfing har dansk kundeservice, værksted, lager og levering hurtigere end Usain Bolt.

3,0

Middel

Det her er tredje review jeg har lavet…

Det her er tredje review jeg har lavet af dem her inde men de bliver ved med at fjerne dem, roadsurfing er et scam, ja de sender dit board men Hvis du får problemer med den så skal du ikke regne med at de vil hjælpe dig fik mit board omkring to år siden i den tid jeg har haft den har jeg kun kunne bruge den i omkring 3 måneder alt andet tid har ikke været andet end problemer, fik endelig kontakt til dem sidste år efter måneder af emails til dem så fik jeg et nyt board men det nye board virkede kun i 4 dage før den gik i stykker og nu svarer de jo selvfølgelig igen, så de skylder mig 6000 kr, lad være med at købe fra dem

10. august 2023

Fin levering, forkert var og manglede tilbagemelding, Øv!

Har modtaget mit skateboard hvilket er fantastisk og leveringen var super hurtig og fin!....Men jeg har modtaget en forkert vare I stedet for det jeg ellers havde bestilt derud over, har ydermere forsøgt at komme i komme til roadsurfing på samtlige medier og funktioner uden tilbagemelding på denne meget uheldige situation...

2. marts 2024

Købte et ultimate hub og der har ikke…

Købte et ultimate hub og der har ikke været andet end problemer med det da det kom virkede det i et stykke tid så begyndte tænd knappen at fejle og det begyndte at sige underlige lyde men det kunne stadig køre så en dag helt tilfældigt kunne det ikke oplades mere så mig og min far kontaktede dem men fik ikke noget svar så vi tog til deres adresse hvor vi fik at vide at ejeren var flyttet for længst så igen kontakter vi service og så svare de endelig men de mener det vores egen skyld. Så siger de at vi skal have nyt batteri så det køber vi men det virker stadig ikke så skriver vi igen og så går der 2 uger før de svare. De skriver at de vil sende en ny knap og en ny controller. Det bliv aldrig sendt og de har ikke svaret i 2 måneder

1. oktober 2023

Rigtig fint skateboard - dårlig kundeservice

Rigtig fint skateboard jeg har modtaget og brugt.

Men deres kundeservice er nærmeste ikke eksisterende. De svarer en gang eller 2 om måneden ca. Endelig efter et par måneder har jeg fået hul igennem og de ville sende en ny fjernbetjening til mig, da min var defekt og blot skulle bruge mine oplysninger. Men herefter har der være radiotavshed igen i 3 ugers tid.

Det forlyder at der er en konkurs begæring. Det synes jeg Roadsurfing bør melde ud, eller blot lade være med at svarer kunder overhovedet.
Det her med at svarer hver 2-3 uge, det er til mere frustration end hjælp.

OPDATERING 2023-11-20:

Jeg har nu modtaget fjernbetjening :)

8. november 2023

Er meget utilfredshed over deres…

Er meget utilfredshed over deres kundeservice og reklamationsproces. Startet godt, men siden de fandt ud af at det var en reklamationssag har de ikke været til at komme i kontakt med. Utroværdigt. Kan ikke anbefale at købe noget her.

31. oktober 2023

Konkurs firma?

Skulle have mit skateboard repareret, derfor kontaktede jeg support som informeret mig om at firmaet var gået konkurs. Jeg fik dog kontakt til ejeren af RoadSurfing som sagde han gerne ville kigge på det alligevel bare for at være flink. Så derfor fik jeg en personlig adresse til ejeren hvor jeg skulle komme og aflevere mit skateboard, da jeg så ankommer på adressen fortæller naboen at ejeren af Roadsurfing er flyttet forlængst. Jeg får så en ny adresse ude ved deres "kontor". Bygningen består af en masse lokaler, for små virksomheder. Jeg finder deres lokale hvor jeg stiller skateboardet med en seddel om min support sag og kontakt oplysninger til mig.

Siden dag har jeg ikke kunne få fat på dem eller mit skateboard igen.

31. oktober 2023

Svindler

Har bestilt et nyt hjul sæt samt nye remme.. betalt 500kr uden og modtage noget. Absolut et svindler firma og handle med!

8. oktober 2023

Hej Tony,

Vi har desværre oplevet en fejl i integrationen imellem vores lager og vores hjemmeside. Det har betydet at varerne er blevet forsinket. Det beklager jeg.
Jeg har lagt ekstra udstyr med i den forsinket pakke til en værdi af 400kr oveni, som undskyldning for at varen blev sendt en smule for sent. Jeg håber det hjælper på det.

Ingen respons

Jeg har tidligere modtaget god service i forhold til hvad jeg skulle bestille af reservedele.
Men denne gang har jeg betalt 350 kr. og får ikke leveret min vare. Der er ingen respons på mine gentagne emails, og jeg kan ikke ringe til nogen kundeservice.
Hvad sker der??

7. september 2023

Hej Mette,

Jeg har lagt ekstra udstyr med i den forsinket pakke, som undskyldning for at varen blev sendt for sent. Jeg håber det hjælper på det.

Skidt service ift. Sidst

Jeg har nu skrevet 2 mails til jer om at blive kontaktet og har endnu ikke fået så meget som et svar over mail hvilket er en helt anden oplevelse end for 1 år siden da jeg snakkede med mekanikeren personligt i tlf. Den løsning vi snakkede om dengang står jeg og gerne vil bestille, hvilket jeg også har skrevet i den ene mail, men jeg vil have en snak først og det vender i ikke tilbage på...
Ærgerligt da jeg fik så god service sidste gang..

11. september 2023

Har haft en fantastisk oplevelse!

Har haft en fantastisk oplevelse med Roadsurfing.dk! Fra start til slut blev jeg mødt af professionel service og en brugervenlig platform. Uanset om du er ny indenfor roadsurfing eller erfaren, så leverer Roadsurfing.dk en enestående service, som gør rejsen endnu mere mindeværdig. Kan varmt anbefales!

19. september 2023

Fup firma

Fup firma. Trækker penge med det samme, uden at varen er sendt. Har gjort indsigelse, igennem bank.

15. september 2023

Hej Kenneth,

Jeg kan se at ordren er afhentet og leveret. Jeg håber i vil trække jeres indsigelse tilbage, så jeg ikke skal til at slås med banken, for at vi får betaling for vores produkt.