Riktigt bra kundservice kan man ju enkelt säga! Hade lite frågor om det jag skulle beställa på en söndag kväll och hade svar inom 30min. Därefter skickades allt inom nån timme av beställningen (vardag... Se mere
Gjorde en beställning på en nyckelring för Volvo snygg i alacantra läder 7oktober.blev lovad 1-3arbetadagar för leverans har fortfarande inte fått mitt paket eller nån vidare information vart det tagi... Se mere
När jag betalade blev det fel så de fick inte min order. Jag mailade dem och de löste det snabbt och bra, de höll kommunikationen och såg till att jag blev kompenserad för dröjmålet trots det inte v... Se mere
Helt okej bolag förutom att jag fick betala 500 i frakt och leveransen tog en väldigt lång tid. Beställde M sport stötfångare för min bmw f10 den 2024/12/28 - 2025/02/07 vilket var lite mer än 1 månad... Se mere
Det tager typisk over 1 måned at svare
Snabb leverans samt bra saker👍 väldigt…
Snabb leverans samt bra saker👍 väldigt nöjd
Lite väl dålig förpackning
Jag beställde en mobilhållare med Volvo logga på. Ser cool ut på bilderna på webbsidan men...
Verkligheten ja...jag fick en öppnad kartong med Kina-tecken över hela lådan. Sakerna hade fallit ut i de vadderade kuvertet. Inga instruktioner om hur man ska sätta fast den. Inte riktigt vad jag hade förväntat mig.
Mycket trevlig butik
Mycket trevlig butik, väldigt hjälpsam och stor bonus att allt jag sökte fanns i lager
Väldigt snabb leverans utav emblemen…
Väldigt snabb leverans utav emblemen jag beställde.
Mycket bra kundservice
Supersnabb leverans
Supersnabb leverans, bra kvalité på produkterna
Snyggt mobilskal BMW M iPhone 16.
Snyggt mobilskal BMW M iPhone 16.
Snabb leverans = inom ett dygn +++++
Fick hem min beställning extremt fort…
Fick hem min beställning extremt fort och utan krångel , supernöjd
Hej jag köpte land rover lampor som jag…
Hej jag köpte land rover lampor som jag blev mycket nöjd kvalitet och mycket bra pris och snygg också för bra pris ger en 10/10 🌟
Snabb leverans ⭐️
Otroligt företag
Trevligt kundbemötande, bra service och snabb leverans. Rekommenderar starkt!
Snabb leverans hem till brevlådan
Snabb leverans hem till brevlådan
Inga konstigheter👍
Snabb leverans och bra kvalitet
Jag fick vänta i 9 veckor på en vara…
Jag fick vänta i 9 veckor på en vara trots att den stod som ”i lager” ”leverans inom 2-3 dagar” på hemsidan under hela tiden. Dessutom utlovades jag kompensation som jag nu 11 veckor senare inte sett skymten av. Nu har de slutat att svara på mail trots att jag absolut inte varit otrevlig på något vis. Uselt!!
Fejkade omdömen med utländska namn
Fejkade omdömen med utländska namn. Fick leverans efter nära 2 månaders väntan. Blev utlovad både 25% och 30% rabatt pga av försenad leverans men fick betala ordinarie pris.
Dålig respons, förskjuten leverans hela tiden med dagar, veckor och utlovar prisrabatt för att man väntar som man inte får.
Extremt dåligt hanterat.
sjukt snabb leverans
Extremt bra kundbemötande. Sjukt snabb leverans och tydlig hemsida.
Så underbart att handla bilstyling hos…
Så underbart att handla bilstyling hos er ni har det man behöver jag kommer rekommendera er till mina vänner! Smidigt snabbt och enkelt bra kvalitet och allt man kan behöva till bilen
Serviceminded utöver det vanliga
När jag betalade blev det fel så de fick inte min order.
Jag mailade dem och de löste det snabbt och bra, de höll kommunikationen och såg till att jag blev kompenserad för dröjmålet trots det inte var doms fel att det blev fel mellan dems sida och klarna.
Det kallar jag kundservice!