RIVSALT Anmeldelser

3,9

Bra och snabb leverans så överlag nöjd men köpte det blåa saltstenarna från persien och upplever att den blåa färgen på er hemsida är betydligt blåare än stenarna som kom. Det var betydligt ljusare i... Se mere

Bra snabb lev. Men saknar en lite berättelse om varje saltsten/krydda. Vart den kommer ifrån, vilken mat den passar till och lite sånt. Vore trevligt om det kund följa med i paketet så man kan ha det... Se mere

Det är en enkel hemsida att använda med lockande bilder till varje produkt, många uppdateringar kring leverans vilket är många plus i kanten!! Leveransen kom hyfsat fort i ett helt och snyggt packat p... Se mere

Det ska vara julklappar så jag har inte testat, men ser mycket trevligt ut Det enda är att jag köpte Spice tasters delight och tyvärr trodde jag att dom (sex kitenjag köpte) skulle ligga i nån li... Se mere

1. E-handelsservice
  2. Designbureau
  3. Fødevareleverandør
  4. Industridesignvirksomhed
  5. Forskning og produktudvikling

Vi är ett designvarumärke för foodies & vanligt folk Är du hembjuden till vänner på middag? Letar du efter farsdagpresent eller kanske en tidig julklapp? Då har du kommit rätt. RIVSALT är den perfekta presenten för de flesta festliga tillfällen. En häftig gastronomisk upplevelse, designad och förpackad i SVERIGE, med kärlek och omtanke. Välkomna - rivsalt.se

God

Svarer typisk inden for 24 timer

1 anmeldelse inden for de sidste 12 måneder

Jättefint present att ge bort

Jättefint present att ge bort. Blir en julklapp så än vet jag inte hur mottagaren tycker

17. november 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Tack! Då hoppas vi att mottagaren blir nöjd och glad!

Det ska vara julklappar så jag har inte…

Det ska vara julklappar så jag har inte testat, men ser mycket trevligt ut
Det enda är att jag köpte
Spice tasters delight och tyvärr trodde jag att dom (sex kitenjag köpte) skulle ligga i nån liten kartong för varje kit 😊
Ser fram emot att få smaka snart

31. oktober 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Hoppas mottagarna blir glada. Vi ska uppdatera på hemsidan så det blir tydligare ang kiten och att de inte kommer i en presentbox. Tack för feedback.

Jättefina, men lite små produkter

Jättefina saltstenar och en mycket uppskattad gåbort present.
Jag trodde produkterna skulle vara större. Det såg ut så på bilderna och det kan vara lite missledande.

14. september 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Tack för fina ord! Svårt att få fram storleken i bilderna, men alla dimensioner på alla produkter och delprodukter finns på hemsidan under varje produkt.

Roligt presenttips.

Roligt presenttips.
Dock väl dyrt.

12. september 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Ja det är en fantastik present. Det är kanske dyrt salt, men man får nog även räkna in upplevelsen och förpackning som sammantaget ju gör det till en fin present.

Har inte hunnit att smaka själv

Har inte hunnit att smaka själv . Men en jättefin present att ge till de som älskar matlagning.
Däremot tycker jag nog att för det priset att det kunde ligga i en finare förpackning.

31. august 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Tack för bra och fin feedback. Vi jobbar faktiskt på en uppdaterad förpackning som kommer lanseras under 2024.

Snabb leverans

Snabb leverans. Blir en fin present till min son som är superduktig på att laga mat.

31. august 2023

Besvarelse fra RIVSALT

Kul! Hoppas sonen blir nöjd.