Virksomheden har svaret
Det är en enkel hemsida att använda med lockande bilder till varje produkt, många uppdateringar kring leverans vilket är många plus i kanten!! Leveransen kom hyfsat fort i ett helt och snyggt packat p... Se mere
Virksomheden har svaret
Det ska vara julklappar så jag har inte testat, men ser mycket trevligt ut Det enda är att jag köpte Spice tasters delight och tyvärr trodde jag att dom (sex kitenjag köpte) skulle ligga i nån li... Se mere
Virksomheden har svaret
Vi är ett designvarumärke för foodies & vanligt folk Är du hembjuden till vänner på middag? Letar du efter farsdagpresent eller kanske en tidig julklapp? Då har du kommit rätt. RIVSALT är den perfekta presenten för de flesta festliga tillfällen. En häftig gastronomisk upplevelse, designad och förpackad i SVERIGE, med kärlek och omtanke. Välkomna - rivsalt.se
Järavallsvägen 64, 23733, Bjärred, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
The “grinder” is worthless. No taste with either salt or pepper. It’s a fancy gimmick.

Snabbt och smidigt.
Inget strul med något.
Väldigt trevliga produkter.

Besvarelse fra RIVSALT
Enkelt att beställa, tydlig info om innehåll i paket. Snabb leverans och super produkter.

Besvarelse fra RIVSALT
Nöjd med leveransen och varorna , bara att jag blev lite snopen hur litet det var, rivjärnet i trästället till pepparn. Det var en gåva så inget vi har använt.
Bra snabb lev. Men saknar en lite berättelse om varje saltsten/krydda. Vart den kommer ifrån, vilken mat den passar till och lite sånt. Vore trevligt om det kund följa med i paketet så man kan ha det ihop med saltstenarna/ kryddorna på bordet när man ska krydda maten.

Besvarelse fra RIVSALT
Bra och snabb leverans så överlag nöjd men köpte det blåa saltstenarna från persien och upplever att den blåa färgen på er hemsida är betydligt blåare än stenarna som kom. Det var betydligt ljusare i färgen och mer åt det ljuslila nästan rosa hållet än den blå man ser på hemsidan.
Men gott salt ändå.

Besvarelse fra RIVSALT
Jättefina produkter och trevligt bemötande.
Kul att prova något annan variation av salt. Väldigt uppskattat av familj och vänner.

Besvarelse fra RIVSALT
Ringde företaget för att kolla om snabb leverans,trevlig personal
Jättefin present

Besvarelse fra RIVSALT
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.