Rivièra Maison Anmeldelser 143

TrustScore 2 ud af 5

1,8

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Ik heb nu bijna 4 weken geleden de bestelde dienblad retour gestuurd, met hun eigen retourbon. Alles is ook aangekomen, maar krijg nog steeds mijn geld niet terug. Ik heb hem zeker 6x gebeld, elke kee... Se mere

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Ik ben fan en al jarenlang vaste klant bij Riviera Maison en wil deze week voor het eerst de klantenservice van RM wat vragen. Wat blijkt het mailadres werkt niet, via FB krijg je alleen een standaard... Se mere

Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Wij hadden begin november 24, lampenkapjes besteld, gebeld, nee ze zouden in februari komen maandag gebeld, nee ze komen de derde week van maart! Geen communicatie Maar ik heb nu al mijn geld retou... Se mere

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Waardeloze service: Op 14 oktober 2024 bijzettafel besteld en € 349,- betaald. Levertijd tussen 8 en 12 weken. Na 13 weken maar eens gebeld (6/1): Kreeg heel laconiek te horen dat levering 2e week fe... Se mere

Virksomhedsoplysninger

1. Hjem og have

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. Ontdek onze meubelen en accessoires. Laat u inspireren.

Kontaktoplysninger

4 stjerner
3 stjerner
2 stjerner
1 stjerne

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Mensen let op, retouren niet terugbetaald

Mensen let op, retouren worden niet terugbetaald. Zit al zowat een maand te wachten op terugbetaling van 2 retouren van verschillende bestellingen. Krijg geen antwoord op mailtjes.. dit had ik niet verwacht van Rivièra Maison!

10. februar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Misleidende Aanbieding 1+1 is naar mijn…

Misleidende Aanbieding 1+1 is naar mijn idee 1 betalen en 1 gratis toch?

De gratis levering komt ook niet, zogenaamd korting is er verrekend.

Email gestuurd, geen antwoord meer terug.

Ik bestelde het zodat ik het dubbele Aantal had.

Ook een min punt, het komt in een super ( te) grote doos, .

4. februar 2022

Rue De Temple Triple Lamp

Rue De Temple Triple Lamp. Deze lamp is prachtig maar zeer breekbaar. Een klein stootje en een van de glazen bollen sneuvelde, de glassplinters vlogen door de hele kamer (pas op dieren en kinderen!). Rivier Maison biedt geen vervangende onderdelen. Voor een oplossing werd ik verwezen naar Marktplaats of een glazen bol van een andere merk. Te hoge prijs voor een onveilige lamp en gebrek aan service!

4. februar 2022

Slechte service

Slechte service, afspraken worden niet nagekomen. Zowel niet door het hoofdkantoor als in het filiaal in Leidschendam. Dure producten, maar geen service. Zodra je een aanbetaling hebt gedaan kun je het product/meubelstuk niet meer annuleren. Een gewenste oplossing blijft uit en de aankoop wordt door je strot geduwd. Ik heb echt geen enkele vertrouwen meer in RM en ben zwaar teleurgesteld over de gang van zaken. Er zijn fouten ontstaan vanuit RM, maar er wordt niet tot nauwelijks geacteerd op de klachten die ik heb neergelegd. Vervolgens hebben medewerkers tot twee keer toe een order voor zich van een andere klant waarbij er gegevens met mij gedeeld zijn die ik niet dien te weten. Ik ben naar mijn weten heel helder geweest in wie ik ben en wat mijn vraagstuk was. Leiding en management moeten vervangen worden en er zou eens kritisch gekeken moeten worden naar het personeel van de 'klantenservice' en in de winkels. Deze zijn naar mijn mening niet capabel genoeg. Hierbij baseer ik mij ook op vele andere ontevreden reviews waarbij dezelfde problemen geschetst worden. Voor mij geen aankopen meer bij RM. Ik zal mijn klacht nu neerleggen bij de geschillencommisie aangezien RM niet met een gewenste/passende oplossing komt.

20. januar 2022

Waardeloze service

Het bedrijf oogt chiquer dan ze voor hun klanten zijn. Tot twee keer toe worden mijn bestellingen naar een heel oud adres gestuurd. Eerste keer zou dit opgelost worden in het systeem maar ook de 2e keer gaat het fout. Bestelling wordt vervolgens direct retour gezonden naar Riviera Maison en vervolgens kun je wachten op een terugbetaling. Mail sturen heeft geen zin want deze wordt toch niet beantwoord. Slechte zaak, zo jammer want het weerhoud je van ooit nog een bestelling doen.

7. januar 2022
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

6 eetkamerstoelen gekocht binnen 9…

6 eetkamerstoelen gekocht binnen 9 maanden liet de stof van de achterkanten/rugleuning los, naar de winkel gegaan ook daar hetzelfde probleem bij de stoelen. Er is geen coulance alleen reparatie. Wie wil er zichtbaar gerepareerde stoelen van nog geen jaar oud! Betreffen de stoelen Balmoral Dinning chair. Check de rugleuningen goed!
Nooit meer een meubelstuk van Rivièra Maison! Slechte service alleen contact via de mail telefonisch geprobeerd contact te leggen nooit teruggebeld! Ik heb alle info bewaard en ook alle contactmomenten. Hopelijk vraagt een hogere functionaris hoe de Servicedesk werkt, het is om je dood te schamen!

18. december 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Mooie producten maar de dienstverlening…

Mooie producten maar de dienstverlening is gewoon slecht. Ofwel kan je ze niet bereiken, ofwel vinden ze niets terug. Zelfs niet met een bestel nummer. Echt schrijnend. Ze zouden beter investeren in een betere klantendienst met zulke dure producten.

16. december 2021

Slechte service!

Bestelde artikel was incompleet volgens de klantenserice kun je het retour sturen en aangeven dat je een nieuw artikel wil ontvangen. Dat duurt minimaal 3 weken!! Je mag het artikel ook retour sturen en direct hetzelfde artikel opnieuw bestellen maar dan betaal je wel weer verzendkosten. Krijg je geen korting of vergoeding voor. Ik mocht ook kiezen voor 10,00 euro korting maar dan wel op je volgende nieuwe bestelling!! Wat een ontzettende slechte service, zelf iets incompleet leveren en dan geen service en jammer dan!!!

15. december 2021

Slow and terrible quality

I bought online some wine glasses from them and I got a first package a couple of weeks after the purchase. What a shock when I discovered the terrible quality of the glasses. They were not identical but had differences in the shape and thickness of the glass and they should be all the same! But the worse part was that the glass material had small air bubbles inside. Not even the cheapest Ikea glasses are such a bad quality. This was so shocking. I had to return half of them. You have 14 days to return them back and you have to indicate this in a form in their website. I did all this on time and still received an email from CS telling me I was out of the 14 days period but they would return me the money anyway like as a favor. That was a frustrating email. The second package with the rest of the items I got them 3 months after the purchase!!! And I had again to return half of the items due to the same quality issue. Because of their super expensive prices I always thought they were more "exclusive" and professional, what a disappointment. Maybe other products have better quality and I had just bad luck but at the moment I don't feel like buying anything else from them (and I really had a long wishlist)

13. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Adventskalender is de aanschaf niet waard

Wij waren ondertussen zo gefrustreerd over de kwaliteit van de “leuke unieke en exclusieve” inhoud van de adventskalender dat we nu alles maar hebben open gemaakt. Onze conclusie: totaal niet de waarde die het werd toegedacht door RM. Waarde zou moeten zijn €249,- en ja ja je mocht m kopen voor €179,- in de pre order. Zelfs deze waarde heeft hij niet. Overjarige prullaria, een andere conclusie kan ik er niet aan verbinden.

10. december 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte ervaring en voel mij bekocht

Zeer slechte ervaring en voel mij bekocht..De dure adventskalender van Riviera Maison bevat m.i oude spullen waar men vanaf moest.
Heeft totaal niet de waarde die ze opgegeven hebben,en dan dus ook zeker niet wat ik er voor betaald heb.Wat een afknapper!

9. december 2021

Waardeloos

Heb op maandag 28 november iets besteld. Nog steeds niets ontvangen. Heb vele malen gebeld en ze zeggen steeds dat Post nl het niet heeft opgehaald. Het was een Sinterklaas cadeau. Ben het in de winkel in Rotterdam gaan kopen. Was wel 10 euro duurder daar.

5. december 2021

Niet klantvriendelijk

De adventkalender door een fout van Riviera Maison op verkeerde adres geleverd, daar is het geweigerd en retour gestuurd, waar het een dag later weer is ontvangen. Dit kon ik volgen via de track&trace.
Toen ik hierover ging bellen, werd ik niet correct geholpen. Ik kreeg alleen te horen dat ze niets konden doen en ze zodra ze meer zouden weten, contact zouden opnemen. Daarna nog via what’s app contact gehad. Maar kreeg minimale reactie met wederom geen oplossing. Vandaag dus weer telefonisch contact opgenomen.
Na een zeer lang telefoongesprek werd er medegedeeld dat ik aantal opties had.
1. Het pakket zelf in Amsterdam komen ophalen, ter compensatie zou ik dan een cadeau erbij krijgen.
2. Wachten tot 7 dec. Want dan komt de volgende levering adventkalenders binnen.
3. Een tegoedbon krijgen twv het bedrag.
4. De bestelling annuleren.

Maar de juiste oplossing werd niet geboden:
Het pakket netjes opnieuw versturen, naar dit keer het juiste adres!

Nee, dat deden ze niet!!! Zo slecht!!

Dit is toch echt niet normaal!!! Zo ga je toch niet met klanten om!
Dan zorg je er toch gewoon voor dat het pakket zsm weer wordt verstuurd!
Je vraagt toch niet aan de klant om zelf het pakket op te halen en als dit niet kan, je dus gewoon pech hebt!

Werknemer van de klantenservice daarentegen was uiterst vriendelijk. Bleef kalm en rustig. Deed er alles aan om te helpen. Maar kon helaas tot zijn spijt, niets voor me doen.

25. november 2021

Lastig te retourneren

Lastig te retourneren. Ik had geen account aangemaakt en was een uur bezig om een retour aan te maken, het word je erg lastig gemaakt wat ik heel onprettig vind. Overigens vielen de producten tegen maar dat kan gebeuren.

23. november 2021
Bedømt til 2 ud af 5 stjerner

Gewoon zeer teleurgesteld van de…

Gewoon zeer teleurgesteld van de slechte kwaliteit, mijn mooie vaas is na 2 weken gewoon gebarsten op onze houten tafel met alle gevolgen vandien en de glazen kandelaars horse bit hurricane heeft het ook niet langer dan een maand volgehouden.
Raar want mijn andere spullen gaan jaren mee.

16. november 2021

Zeer slechte ervaring!

Wil je onjuiste leveringstijden, slechte service en beschadigde meubel? Koop dan bij Riviera Maison! Op 19 augustus 2021 heb ik The Hoxton Cabinet Low en The Hoxton Dresser online gekocht. Hoewel de eerste kast op voorraad was, kreeg ik hem pas op 29 september thuisbezorgd. Voor de Dresser stond de leveringstijd 2 tot 4 weken en dit blijkt ook niet correct te zijn. Ik kreeg hem eindelijk op 28 oktober thuis. Ik heb een paar keer klantenservice gebeld en ze komen altijd met hetzelfde antwoord dat door de drukte de leveringstijden niet kloppen. Ik had uiteindelijk twee kasten maar de ellende was nog niet voorbij. Een deurtje van de dresser was beschadigd: er zat een deukje in en het schuifmechanisme werkte niet goed. Ik heb het probleem gelijk via email vermeld met foto’s en video erbij. Geen reactie, alleen automatisch bericht. Over een paar dagen heb ik klantenservice gebeld. Ik kreeg iemand aan de lijn die zei dat ze een oplossing voor mijn probleem zoeken en dat alles goed komt. Ik heb nog een paar dagen gewacht en ik stuurde een tweede email. Weer geen reactie, alleen automatisch antwoord! Als je belt, dan krijg je wel iemand aan de lijn. Maar ze lossen jouw probleem niet op, ze komen met verschillende smoesjes over vertraging of enorme drukte. Het kastje terugsturen is ook geen optie, want ik heb beide kasten als een set gekocht en retourtermijn voor de eerste kast is al ruim overschreden.

10. november 2021

Service is huilen

Bijna al mijn meubels komen bij Riviera Maison vandaan.
Bestaande uit deelleveringen.
Prima.
Maar zodra er iets geleverd wordt, dan begint de ellende.
Zo wordt er voorgaande al gezegd dat het niet lukt om het meubel op z’n plaats te zetten ( terwijl je bij je afspraak duidelijk aangeeft dat het bijv naar boven moet )
Zo hebben we zelf de kast ( waar de bovenkant niet van was mee geverfd )en het hoofdbord naar boven moeten weten te krijgen.
Terwijl op de website duidelijk wordt aangegeven dat het verzorgd wordt.
Overigens moet je zelf even alles nalopen met wel kwalitatieve schroeven want daar wordt bij rm op bezuinigd.
Zo moest ik zelf m’n tafelblad weer vast zetten.
Je betaald meer dan genoeg maar service Ho maar.

3. oktober 2021

The experience with Riviera Maison was dismaying

The experience with Riviera Maison was simply dismaying.
We ordered a hoekbank sofa in March at their Heemstede shop, after 3 deliveries of the wrong item (once was the wrong color, twice was the wrong shape) we decided in late September to cancel the order.
Along this horrible journey, their personnel shone for their incompetence and lack of attention to costumer, always trying to push the responsibility to another department.
Should you see one of their shops, my warm advice is to pass by!

27. september 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zeer slechte kwaliteit tegen een veel te dure prijs

Vanwege een nieuw huis nieuwe accessoires gekocht. Helaas nu ons huis af is en we het aan het inrichten zijn is er zoveel kapot echt om te janken wat een slechte kwaliteit. Salontafel na 1 week schroefdraad kapot en staat dus helemaal scheef en wankel op zijn poten niet meer te gebruiken. Bijzettafels kan je omhoog zetten maar de schroef houdt het blad niet zodat je kop koffie naar beneden dondert, alleen te gebruiken als je hem niet omhoog zet dus, maar daar hadden wij ze juist voor gekocht. Lamp helemaal kapot bij de fitting, de stukken lagen kapot in de doos niet meer te gebruiken want er kan geen bolletje meer in. Elektrische pepermolen kapot ook na dure duracel batterijen geen peperkorrels te vermalen. Verstuiver met heerlijke geur, werkt niet, dus niet gebruiken. Ik koop echt niks meer teleurstelling op teleurstelling. Nog wel geprobeerd om contact te leggen maar dan krijg je dus als antwoord dat je eerst alles uit moet pakken en controleren. Zo ontzettend jammer.

12. september 2021
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

RM Residenza van zeer matige kwaliteit

Twee jaar geleden een bank gekocht in de uitverkoop van de winkel. Het betreft een Residenza bank welke normaal €2.799,- en nu dus voor de helft van de prijs. Wij wisten dat er geen garantie op de bank zat maar hadden vertrouwen in de bank gezien de prijs. Bank zat in eerste instantie heerlijk. Echter, de bank zakte na verloop van tijd onnoemelijk ver door en de kussens zakten telkens weer in, wij zaten bijna op de grond (en ons gewicht is normaal;). Kortom; leuke bank om een uur in te loungen maar niet om tot rust te komen. Hierop besloten om contact te leggen met de klantenservice met als idee dat dit toch niet kan kloppen en er vast een oplossing voor dit probleem is. Echte service was echter ver te zoeken. Eerste reactie was dat het een sale model betrof en er dus geen garantie op de bank zit. Dat snap ik maar met het idee dat dit toch niet de bedoeling mag zijn van een RM bank nogmaals contact gezocht.
Tweede reactie was dat dit standaard voor deze bank is en dat ik versteviging kan laten aanbrengen. Dat moet je dan uiteraard wel zelf regelen.
Voor het merk dat RM pretendeert te zijn is de kwaliteit en service ronduit slecht te noemen. Ik raad iedereen af om geen Residenza te kopen want als onze bank zo hoort te zijn, is dat een regelrechte kat in de zak die u koopt!

20. august 2021
Uopfordret anmeldelse

Læs mere om andre typer anmeldelser.