Rivermode Anmeldelser 465

1,1

De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere

oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere

Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere

bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Se mere

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Bestel hier niet!

Bestel hier niet! Ten eerste te late levering. Ten tweede totaal verkeerde maatvoering (en dus willen retourneren).
Retourneren blijkt dan 40-60 euro te zijn.

5. december 2024

Bestelling blijft 3 weken weg

Bestelling blijft 3 weken weg, geen trackingscode alleen een bericht dat er een paar zaken niet goed zijn gegaan.
Uiteindelijk een beschadigd artikel en ook nog eens het verkeerde artikel en verkeerde maat.
Willen we het terugsturen dan wordt gemeld dat het naar het buitenland moet worden teruggezonden en dat de kosten dan tussen de 40 en 60 euro bedragen. Pure oplichting. Advies: NOOIT IETS KOPEN!!!!!

16. december 2024

Absoluut niks bestellen bij deze…

Absoluut niks bestellen bij deze oplichters zooi
Rommel uit China dat je DIK betaald!!
Retourbeleid is dat je €40,- tot €60,- verzendkosten mag betalen om het terug te sturen naar Azië waar het magazijn staat.😂
Helaas een dure les gehad ☹️
Had beter eerst de reviews kunnen lezen.
Bij deze GRATIS advies om niets te bestellen bij deze site.
Je krijgt gegarandeerd een kat in de zak😿

slecht

bezorgtijd duurde enorm lang, blijkt dus idd uit azie tekomen,retourneren zijn kosten over 40,-, maatvoering klopt niet een l besteld een 2xl ontvangen....kortom niets bestellen

16. december 2024

Bedrijf mag geen bestaansrecht hebben

Alles ging mis! De levering duurde lang. Het lijkt een bedrijf uit Amersfoort, maar je krijgt spullen uit China. Tegen Nederlandse prijzen. De kwaliteit was slecht, er zat geen model in. Retourneren is onmogelijk, want de ontvanger betaalt de inklaringskosten niet, dus je retour zal nooit aankomen. Echt schandalig dat dit soort bedrijven bestaan!

25. november 2024

Als ik van te voren reviews had…

Als ik van te voren reviews had bekeken, zou ik hier nooit besteld hebben.
Ik had 2 huispakken (verschillende maten)besteld. De levering duurde weken en toen ik het uiteindelijk kon ophalen bleek in 2 pakken van dezelfde maat te hebben gekregen. En de kwaliteit van de pakken is ver beneden peil. Ik neem ook niet de moeite om het terug te sturen. Ik denk dat ik er wel iemand blij mee kan maken.
Een les voor de volgende keer, eerst reviews lezen.
EN BESTEL NIET/NOOIT BIJ DEZE CLUB.

13. december 2024

Waardeloze rommel..

Rivermode is een van de vele websites waar je wordt opgelicht. Een jas gekocht die veels te klein bleek te zijn, terug sturen is geen optie want dat kost je €40 tot €60.

15. december 2024

rommel

Na 3 weken kreeg ik mijn bestelling, een warm winterjack binnen. Het lijkt totaal niet op de afbeelding.
Het is van een zeer povere kwaliteit, het heeft niet eens steekzakken en geen pasvorm ,het hangt als een zak om je heen. Kortom rommel!
Ik voel mij opgelicht! En het ergste is dat ze dat bij Rivermode donders goed weten daarom vragen ze ook 40€ voor retourzendingen.Mensen wees gewaarschuwd koop daar niet!!!

10. december 2024

Afgeraden

Ik heb inderdaad ook besteld bij river mode en mijn bestelling is ondertussen ook al meer als 2 weken onderweg en mijn mails blijven onbeantwoord.
Hoe kan zelfs dat deze firma mag blijven verkopen na zoveel klachten?
Ik raad deze niet aan.

14. december 2024

Please don’t buy anything!!!!

Please don’t buy anything!!!!! Is a skam!
Products are worthless !!! Nothing compared with pictures and dropshipped from china. Forget getting you money back. ( hope you read this BEFORE spending your hard earned money here)

14. december 2024

Oplichters van rivermode

Oplichters van rivermode. Waardeloze kwaliteit leveren. Klantenservice is een aanfluiting. Belachelijk hoge retourkosten, hoger dan de waarde van het produkt. Idioot. Nooit iets bij kopen dus.

13. december 2024

Oplichters

Oplichters. Ik heb een heel ander product ontvangen dan omschreven. Heb dit uitgelegd aan hun en ze eisen dat ik retour op eigen kosten was €60 (!!!!) is. Ook al heb ik een verkeerd product ontvangen en is het niet mijn schuld.

25. november 2024

Wat een ongelofelijke slechte kwaliteit…

Wat een ongelofelijke slechte kwaliteit en service!!!
Het is dat je geen 0 sterren of min sterren kan geven, anders had dit bedrijf dat zeker verdiend!!!!!

De door mij bestelde truien waren 37,50 per stuk, maar is gewoon goedkope SHEIN zooi!!!! Nog geen 10 euro waard!!

Maat valt ook veel te klein.

Ja ik kan retourneren, maar kost tussen de 40 en 60 euro!!

Ik flikker deze truien gewoon in de vuilnisbak!!

1 goede tip: bestel NOOIT wat bij dit bedrijf.

12. december 2024

Bedrijf levert goedkope rotzooi vanuit…

Bedrijf levert goedkope rotzooi vanuit China, direct vanaf Shein/AliExpress. Maatvoering klopt niet en de beschrijving van de producten klopt niet met de werkelijkeheid. Wanneer je iets retour wilt sturen worden er retourkosten van 40-60 euro in rekening gebracht. Dit ontmoedigingsbeleid werkt blijkbaar, maar ik ga even informeren bij rechtsbijstand hoe dit zit.

10. december 2024

Chinese troep

Chinese troep, rechtstreeks verzonden vanuit China. Retour alleen mogelijk op eigen kosten wat duurder is dan het product zelf. Koop hier niet!

12. december 2024