De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere
Se, hvad kunderne siger
oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere
Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere
bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Se mere
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Producten van Aliexpress
Ik vond de prijzen en foto's heel verdacht uitzien. Ik shop vaak van Aliexpress en ik vond dat de foto's veel te veel op die van Aliexpress lijken. En ja, ik heb gelijk, de producten komen van daar en die verkopen ze 3keer zo duur. Altijd dubbel checken mensen, vooral wanneer het te goed uitziet
Oplichting
Oplichting. Maten kloppen niet. Retourneren alleen op eigen kosten naar China! Duurder dan product zelf
Bestelling nooit ontvangen.
Bestelling nooit ontvangen.
Na 10 werkdagen heb ik klantenservice gecontacteerd. Hier zeiden ze gewoon wacht nog 5 dagen.
Na 5 dagen, terug klantenservice gecontacteerd.
Hun antwoord: jouw bestelling hebben we verwerkt en we kunnen niets meer voor jouw doen. Contacteer ZELF maar de bezorgservice.
Klantenservice NUL. Op mijn bestelling nog steeds aan het wachten. Ik bestel hier nooit nog iets…
Ze sturen Chinese rotzooi
Ze sturen Chinese rotzooi . Naatvoering klopt voor geen meter. Kunt het alleen retourneren op eigen kosten naar China. Weigeren het geld terug te betalen.
Is een grote oplichterspraktijk.
Absoluut niks kopen daar. Je bent je geld kwijt en zit met rotzooi waar je niks mee kunt. Je krijgt absoluut niet wat je besteld. Kwaliteit is barste htend.
Ik zie dat er veel mensen slechte…
Ik zie dat er veel mensen slechte ervaringen hebben met river mode. Ik ben nu al 12 dagen aan het wachten op mijn pakket. Is er toevallig al contact op genomen met boos bnn vara?
Handschoenen met mogelijkheid tot…
Handschoenen met mogelijkheid tot bedienen van smartfoon.
DIT GELEVERDE PRODUCT FUNCTIONEERD VAN GEEN KANTEN.REGELRECHTE OPLICHTERIJ.
Misleiding van de ergste soort
Alles wat in eerdere reviews staat is helaas waar. Omdat de website er zeer betrouwbaar uitziet, een adres, telefoonnummer en een 'retourbeleid' worden vermeld, zijn wij erin getuind. Het telefoonnummer is al weken 'in gesprek', mails worden onduidelijk beantwoord, je komt geen steek verder als je de nepartikelen van zeer slechte kwaliteit wilt retourneren. Wij zijn altijd voorzichtig met internetaankopen, maar deze organisatie is zeer geslepen uit op misleiding van de ergste soort. Uiteindelijk is ons het aanbod gedaan om 15% van het betaalde bedrag geretourneerd te krijgen zonder de artikelen terug te sturen. 'Dat helpt niet alleen om de CO2 uitstoot van retourzendingen te verminderen, je draagt dan bij aan een duurzamere oplossing.' Wat een nare mensen. Eerst volledige troep uit China verkopen (dat was nooit onze bedoeling!), en dan dit schijnheilige gedoe. Het ergste vinden wij dat de politie niets kan uitrichten tegen deze boeven, je kunt geen aangifte doen.
Oplichters
Dit bedrijf koopt hun spullen in het buitenland waardoor de levering weken op zich laat wachten, de kwaliteit slecht is en je wanneer je het retour wil sturen tussen de €40,- en €60,- euro betaalt!!!
Niks kopen hier dus!
BIG SCAM
Rivermode does not exist BIG SCAM do not order or go here because it does not exist and the phone number is fake.
NIETS BESTELLEN!!!!
Je krijgt goedkope troep uit China; niet te dragen schoenen. Ze maken reclame met prachtige foto's en nog mooiere omschrijvingen, maar er is niks wat klopt! Bestel hier niet!
Lange levertijd-Retourneren 40-60 euro
Levering duurt lang. Retourzendingen moeten naar magazijn in het buitenland en liggen meestal tussen de 40 en 60 euro.
RiverMode – Arnaque et pratiques abusives
J’ai commandé une veste qui ne correspond pas du tout à la description (différence de couleur). RiverMode refuse de reconnaître la non-conformité et exige un retour à mes frais vers une adresse en Chine, malgré la législation européenne qui les oblige à prendre en charge ces frais.
Je déconseille fortement ce site : produits non conformes, service client inexistant et pratiques abusives.
OPLICHTERS!!!!!!
OPLICHTERS!!!!!!
ZELFS HET RETOURADRES IS VALS!!!
NIET BESTELLEN HIER
Normaal schrijf ik nooit reviews, MAAR ALS JE DIT ZIET VOOR HET BESTELLEN, BESTEL DAN NIET. HET IS TROEPPP
Eigenlijk 0 sterren
Eigenlijk 0 sterren
Het pak ziet er niet uit.
Stond niks over retourneren naar China
En nu krijg ik mail dat dat 40-60 euro gaat kosten
Belachelijk.
Er is gewoon een adres in Amersfoort
Dacht een mooi vest met schapenvacht…
Dacht een mooi vest met schapenvacht gekocht te hebben. Maar na +/- 2weken wachten bleek het gewoon uit China te komen.U bent gewaarschuwd.
Het is een oplichtingswebsite.
Het is een oplichtingswebsite.
Producten zijn van zeer slechte kwaliteit en niet zoals geadverteerd op de website.
Er is geen mogelijkheid tot retourneren of ruilen en het staat ook totaal niet duidelijk op de website.
Zelfs hun telefoonnummer klopt niet, dit bedrijf zou gesloten moeten zijn.
Erg slechte Trui gekocht
Trui gekocht, die met wol gevoerd zou zijn. (Jestox)
Vormeloze goedkope troep uit China.
Retourkosten zijn hoger dan de aanschafkosten.
Let beter op dan ik heb gedaan, en blijf weg bij deze “winkel” .
Je koopt via deze “winkel” bij Ali, Temu of SHEIN.
Wat een ongelofelijk scam
Wat een ongelofelijk scam. Kleding lijkt niet eens op de afbeeldingen. Als je het terug wilt sturen gaat het naar China. Alle kosten zijn voor jou en je wordt niet geholpen. Koop hier niets of weet dat je aan de beurt bent en je geld weg gooit. Dat dit kan en mag adverteren in Nederland. Bizar.
Læs mere om andre typer anmeldelser.