Rivermode Anmeldelser 465

1,1

De website geeft zich uit als een nederlands bedrijf. Als je een artikel wil retourneren moet je dat terug sturen naar China wat behoorlijk oploopt in de kosten. Verzendkosten zijn vaak hoger dan wat... Se mere

oproep aan iedereen, meldt dit bedrijf en al andere bedrijven die ze hebben (geloof me, ze hebben diverse website, maar vanaf hetzelfde adres) bij ACM. Duurt 30 sec. Ik heb het nu 2 keer gedaan. Re... Se mere

Winterjas besteld van echt leer, zomerjasje gekregen van dunne stof. Retourneren moest naar China, op eigen kosten. Na wat googelen, zelfde jas zien staan bij Ali-expres, vandaar ook dat hij teruggez... Se mere

bestelling geplaatst op 21 januari. Ondertussen nog altijd niets ontvangen. Altijd standaardmail als antwoord dat ze hun best doen om het alsnog te regelen. Op 14 februari dan eindelijk "warme wintert... Se mere

1,1

Dårlig

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Inderdaad jammer dat je geen 0 sterren…

Inderdaad jammer dat je geen 0 sterren kunt geven, want zelfs die ene ster verdienen ze niet.
Wat een waardeloos bedrijf. En dat ik er ben ingetuind!! Mooie advertenties, goed Nederlands, maar waardeloze kleding en service!! Dus leergeld betaald, dat dan weer wel...
Advies: koop niets bij deze misleiders!!!

7. marts 2025

Heel slecht!

Heel slecht! NIETS KOPEN!
Ik heb helaas de ervaring: truien gekocht, helemaal gekruikeld en veel te klein. Ik wil ze retourneren: ik moet zelf de retour betalen naar China! Daarnaast beloven ze je dat ze alles gaan doen voor je! Dus niet

7. marts 2025

Poor quality products

Do not buy products from this company. I payed 38 euro for a jumper that fell far below my expectations. The quality is poor and cheaply put together. The photos on their website are very misleading.

23. februar 2025

0 ster

Spijtig dat 0 ster niet bestaat.
Nep bedrijf. Kwaliteit zero, leveringstijd meer dan een maand, reactie op mails: standaard voorgekauwde onnozele tekst.
Bedrijf dat bestelt bij Chinese reus en met woekerwinst doorverkoopt.
Klik asap op ‘delete’!!

1. marts 2025

Een ster is nog teveel!! Pure oplichters!!!

Een ster is nog teveel!!! Pure oplichting!!!
Sturen gewoon iets op wat je totaal niet besteld hebt en zelfs van dat product is de kwaliteit niet om aan te zien!!! Het lijkt alsof je je bestelling plaatst bij een winkel in Nederland maar alle troep komt uit China!!! Levertijd duurt een paar weken en dan kan je je bestelling ook nog niet eens zomaar terug sturen!!!

Vermijd deze webshop!!!!
Deze zou offline gehaald moeten worden om anderen tegen deze oplichters te beschermen!!!

6. marts 2025

Nog een Ster te veel, gewoon NUL ster waard : wat mij betreft de grootste afzetterij ooit.

Ik heb drie prachtige kasjmieren truien (CFR uw foto’s op uw website )voor mijn man besteld, en krijg hier de grootste oplichting geleverd: drie quasi doorschijnende synthetische (plastieken) glanzende afgrijselijke ondraagbare pullovers.
Ik vroeg een onmiddellijke totale terugbetaling na deze AFZETTTERIJ van de eeuw, maar moest nog eens 60 euro ophoesten om die afval truien terug te sturen.
Ik heb by the way ook 26€ extra importaksen betaald.
Ik dacht dat dit een Nederlands bedrijf was, er wordt wel vriendelijk en snel via mail geantwoord.
Maar nog nooit voelde ik me zo bedrogen.
Er is gewoon geen link tussen wat ik gekocht heb en wat ik geleverd heb gekregen (na drie weken nota bene).
Wat mij betreft : veel geld verloren, en truien voor de vuilnisbelt.

6. marts 2025

Kreeg een jas aan totaal anders als de…

Kreeg een jas aan totaal anders als de foto
Als je wil retourneren kost het je 40 a 60 euro ...
Als je hier besteld, kan je beter shein bestellen.
Het zijn oplichters!
Proberen je nog iets te laten kopen met 30% korting.
Ter compensatie, en je jas moet je houden of de 60€ betalen voor de verzending.

SCAMMERS

4. marts 2025

SCAMMERS

SCAMMERS.
Alle product komen uit China, geen kwaliteit.
Retorneren kost 40 - 60 euro en moet je zelf naar China toesturen, terwijl het nergens in de retourbeleid gezegd.
De bedrijfsadres is ook scammers. 06 nummer die staat is nooit opgenomen. Kvk niet ingeschreven.

5. marts 2025

Arnaque !!

Arnaque !!
Arnaque !!! Ne mérite même pas une étoile. Attention ce site vend des souliers qui ne ressemble pas a leurs photos et qui sont des cartons et qui viennent de chine et qui font payer tres cher et font payer jusqu'à' a 60€ le retour alors que c est eux qui arnaquent les gens !!! Fuyez Fuyez Fuyez ce site !!!

17. februar 2025

Chinese troep!

Gewoon dom dat ik dit keer dit "bedrijf" niet gecheckt heb...
Dropshipping mag schijnbaar maar ik blijf t crimineel vinden dat je door het mooie plaatje misleid wordt en iets totaal anders krijgt. Hoe is t toch mogelijk dat dit niet harder wordt aangepakt? Jongeren op hun kamertje lachen zich kapot. Intussen weet ik nu waar ik op moet letten bij zo'n mooie sites, dus je bent gewaarschuwd! Niets kopen hier!

Do not use this company

Same complaints as others. Extremely long delivery time, costs 40-60 euros to return something but said “free returns” when I purchased.

Koop er niet, bedrog

Bestelling duurde meer dan 2 weken voordat het geleverd werd. Kreeg wel elke keer een update, maar stond weinig in.

Bestelling eenmaal ontvangen, geheel ander vest en materiaal dan op de foto. Het is dus niet het artikel zoals besteld. Retourneren kost 40-60 euro wordt verteld ivm verzending Azië. Overige optie volgende aankoop 50% korting en huidige bestelling behouden (al betaal dus tsja…). Kortom, gaat negens over, zeker geen 100% tevredenheidsgarantie zoals omschreven wordt op de website. Koop er niet!

3. marts 2025

NIETS BESTELLEN, Chinese rommel.

Bestelling binnen een paar uur geannuleerd, helaas toch ontvangen. Allemaal goedkope Chinese rommel, via Alie etc. voor minder dan de helft rechtstreeks te bestellen. NIET INTRAPPEN.

13. februar 2025

Niet bestellen

Niet bestellen! Ze bestellen spullen van themu. Als de levering verkeerd is kan je ze op geen mogelijkheid meer terug sturen. Je word dus verleid op hun website. Echte leugenaars!!!!!!

1. marts 2025