River island Anmeldelser

5.480

2,5

Fuldstændig håbløs kunderservice, der bare gentager sig selv. Nærmest umuligt at sende nlget retur, smart nok for så ender man jo med at give op.

Helt umuligt at returnere varer fra Danmark. Du skal selv betale fragten til UK.... Desuden en helt håbløs kundeservice, der snakker dårligt (indisk) engelsk og ikke forstår hvad du sige. De lovede... Se mere

1. Dametøjsbutik
  2. Herretøjsbutik

Find the latest women's clothing and men's fashion at River Island as well as the latest girls and boys clothes collection. Shop online at your favourite high street store

Under middel

5 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 1 uge

(5.480)

Kan ikke anbefales!

27. maj 2026

1 stjerne er alt for meget!

1 stjerne er alt for meget!
50kr for levering af ordren - Ganske acceptabelt.
657kr for at få et returlabel - Fuldstændig uhørt
ALDRIG KØB FRA RIVER ISLAND

1. juli 2025

Helt umuligt at returnere varer fra…

Desuden en helt håbløs kundeservice, der snakker dårligt (indisk) engelsk og ikke forstår hvad du sige. De lovede at sende et pre-paid returlabel og nu har de sendt samme som jeg allerred selv har printet ud, og som IKKE er pre-paid.
Hvis de vil konkurrere med Zara og Mango som er samme prisklasse, må de vedlægge eller mail pre-paid pakkelabels. Vi danske kunder acceptere ikke så dårlig service!!
Godt nok sidste gang jeg handler der.

23. november 2023

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review.

I would like to investigate this further for you.

If I can kindly ask you to email us using the reference Trustpilot/order number a member of our team will contact, you directly.

Thanks,
Team RI

Ikke køb fra dem hvis du bor i dk

Ikke køb fra dem hvis du bor i dk. De sendte de forkerte varer og jeg sendte dem tilbage på den billigste måde med frimærker som brev (96kr). Fragt med track and T. kostede 206 kr.
De siger de endnu ikke har modtaget pakken 14 dage efter og en kvittering på frimærkerne er ikke nok bevis. Så skal betale for, at have modtaget forkerte varer og 96 kr for retur, som de ikke modtog fra PostNord.

1. februar 2023

Sender forkerte ting og trækker penge for ting de ikke sender

Bestilte midt i august et par jakkesætsbukser. Jeg følte så, at de var for store, så jeg ville sende dem retur. Ugen efter ville jeg bestille dem i en størrelse mindre, og jeg fandt desuden en matchende jakke til sættet. Da jeg ville betale, lagde jeg dog mærke til, at bukserne der lå i kurven var en anden størrelse end den jeg havde tilføjet. Jeg prøvede at slette dem og tilføje dem igen, men det samme skete. Jeg blev enig med mig selv om, at det bare var mig der ikke kunne finde ud af størrelseskonverteringen (man vælger størrelse i EU-størrelser, men i kurven vises det i U.K.-størrelser af en eller anden grund). Jeg bestilte så, og modtog et par bukser der var endnu større end det første par. Jeg kunne kun vælge op til EU 54, men det jeg havde modtaget var UK 38, hvilket svarer til EU 58. Derudover var jakken der slet ikke. Jeg kunne så se på min profil på deres hjemmeside se, at jakken var annulleret. Det havde jeg ikke fået nogen besked om. Desuden har de trukket pengene for den og til dags dato stadig ikke refunderet for den. De svarer ikke på deres kundeservice. Vanvittig måde at drive virksomhed på. Ville gerne sige, at jeg kunne finde på at vende tilbage, for de har meget fedt tøj, men det kan jeg selvfølgelig ikke efter sådan en oplevelse. Glæder mig utroligt meget til at høre en forklaring.

23. august 2022

Hello,

Thank you for taking the time to leave your review today.

I am sorry to hear about the experience you have received when shopping with our brand on this occasion. I would like to investigate this further for you. If I can kindly ask you to email us using the reference Trustpilot/order number a member of our team will contact you directly.

Thanks,
Team RI

Sender defekt vare og nægter betale for returomkostningerne

Købte en beige frakke og fik en beige frakke med små pletter på front, ærmer og bagside. Skrev til deres kundeservice ang at have modtaget en defekt vare, og de nægter indrømme at den er defekt (retur af defekte varer skal nemlig dækkes af sælger). I stedet kræver de at man selv skal sende varen tilbage på egen bekostning og derefter vil de vurdere hvorvidt det er en fejl at en beige frakke har tydelige pletter på flere steder. Klassisk metode for at afskrække kunder fra at returnere varer da man i sidste ende betalt lige så meget for returomkostningerne som man eventuelt får tilbagebetalt.

17. januar 2022

Hi Sara,

We would like to look into this further for you, please contact us at Customer.services@river-island.com with "Trust Pilot" in the subject of your email.

Jess

Næsten umuligt at returnere pakker

Næsten umuligt at returnere pakker!

Jeg skulle returnere noget tøj som dsv ikke passede. Jeg kiggede hjemmesiden igennem for en returadresse, hvilket ikke er oplyst nogen steder, så jeg skrev til kundeservice. De blev ved med at linke til den samme side på hjemmesiden uden adresseoplysninger. Tilsidst fandt jeg en lille adresse skrevet med småt på ydersiden af den fysiske pakke som mine vare var kommet i. Jeg tog chancen og sendte til den adresse. Først efter jeg havde sendt pakken retur, modtager jeg svar på en anden adresse fra kundeservice. Jeg fik mine penge tilbage, dog tog det nok over en måned.

6. december 2020

Hi Sian,

Kinds regards,

Kunne ikke returnere

Hvis der bare kunne gives 0 stjerner... Er du fra Danmark? Så hold dig væk! Jeg købte et par støvler der ikke passede, og jeg ville derfor returnere dem. Det er stort set umuligt. Jeg prøvede at læse mig frem til fremgangsmåden på deres hjemmeside, som ingen mening gav. Jeg havde hverken returlabel eller adresse jeg kunne sende pakken retur til. Jeg kontaktede derfor kundeservice der hver gang gav mig et standardsvar og linkede mig til netop den side jeg allerede havde været på - til trods for at jeg skrev den ikke kunne hjælpe mig. Returtiden er nu udløbet og jeg står med et par støvler jeg ikke kan bruge. Så spild af penge. Kære River Island, gør jeres returfremgangsmåde mere overskuelig og ansæt mennesker istedet for robotter i jeres “kundeservice”.

21. august 2020

Købte en dyr julegave på black Friday…

Købte en dyr julegave på black Friday tilbud og siden kan ikke vise rabatten selvom købet var rabatgivende- FRAUD

28. november 2019

Hi Suzannah,

I am sorry to hear that the discount wouldn't work.

So we can look into your concerns, can you please contact via CSInternal@river-island.com with "Trust Pilot" in the subject of the email.

Rigtig god

Bestilte mine sko derfra mandag, og fik dem torsdag

16. september 2019

Hi Cecile,

Thank you for your kind feedback and I am happy to hear that your experience with River Island has been a positive one.

Keith

Dårlig kvalitet..

Jeg har købt et par sko til omkring 750kr. (Chelsea boost snake print)
Jeg synes de var sindssygt pæne og en okay pris. Jeg har prøvet skoene og allerede efter et par dage så de forfærdelige ud! Elastikken kan overhovedet ikke holde. Jeg kunne forstå hvis jeg havde en bred fod, men de er super smalle og de er endda lidt for store i størrelsen.
Når jeg kontakter dem siger de jeg skal sende dem tilbage, men det er ikke sikkert at jeg får nogle nye eller får pengene retur? Så det er 700 ud af vinduet, plus fragt.. det var lidt noget andet hvis de kostede 200kr.

Men det er nok sidste gang jeg køber sko frem dem.

10. april 2019

Hi Pernille,

I am sorry to see our services have not met your expectations.

In order for our team to look further in to this issue I would like to ask for you to contact us via CSInternal@river-island.com with "Trust Pilot" in the subject of the email.

Apologies, we do not have Danish advisers to respond to you in Danish. We would ask for you to email us in English as we are a UK based company.

Once you email in we can look to assist you further.

Ruchelle

Absolut elendig service.

Jeg har ofte købt tøj i deres fysiske butikker i London og tøjet fejler absolut intet og derfor tænkte jeg heller ikke det ville være noget problem at bestille på webshoppen. Der tog jeg fejl. Bestilte noget tøj jeg skulle bruge til nytår et stykke tid før jul og i dag den 8. Januar har jeg stadig ikke modtaget noget. Jeg har kontaktet kundeservice flere gange og der er ingen hjælp at hente, blev blot bedt om at ringe til de lokale posthuse og høre om de har min pakke. Så desværre er anmeldelserne sande, jeg fraråder alle at bestille herfra.

8. januar 2019

Hi Cæcilie,

I am sorry to hear that you were unhappy with the service you received.

In order for me to look into this further, I would like to ask for you to contact me via CSInternal@river-island.com with "Trust Pilot" in the subject of the email and also provide your order number.

Look forward to hearing from you,

Bestilte et par sko

Bestilte et par sko, da de var udsolgt alle andre steder. Jeg var dog meget skeptisk for, om jeg skulle bestille skoene, efter at have set anmeldelserne herinde, men jeg valgte så at bestiller dem. Da jeg bestilte skoene, fik jeg et tracknummer, men virkede dog ikke og kundeservice var heller ikke til nogen hjælp. Fik dog skoene til sidst, men en uge efter den forventede levering.

1. januar 2019

Ingen hjælp at hente

Jeg kan kun tilslutte mig andre, der beretter om en uduelig kundeservice.

Når man kontakter dem mht. til sin pakke, er der absolut ingen hjælp at hente, men de skriver blot, at man skal tjekke med sit lokale posthus. Ja tak, hvis ikke jeg har fået en seddel om, at pakken er kommet, hjælper det jo ikke meget.

5. oktober 2018

HI Lukas

We are sorry to learn of the nature of your complaint.

In order for us to investigate this further for you, please contact us via our email address at CSinternal@river-island.com and add 'Trust Pilot' to the subject bar. If you have an order number, please include this also.

Alternatively we do have the option to be contacted via Live Chat through our website.

We look forward to hearing from you.

Jane

Ikke eksisterende service når pakken er væk..

Har bestilt en pakke der skulle være leveret for nogle dage siden. Jeg har ikke kunne finde tracking eller lign. på pakken, og kender ikke til det selskab de siger det er sendt med (DPD er det der kommer frem når jeg prøver at tracke fra deres egen side)

Jeg skrev til kundeservice som blankt afviste at hjælpe mig. "når pakken har forladt UK kan vi ikke tracke den". Jeg sagde de måtte vide hvem den så evt .overgik til i DK - "jeg vil rådgive dig til at tjekke med dit lokale post service hvem der har pakken".
Da jeg blev lidt kritisk og sagde de så bare sendte pakken afsted uden på nogen måde at sikre sig den kom til deres kunde, fik jeg at vide:
"hvis det var alt, må du have en dejlig dag." også blev chatten lukket ned af dem.

Så nu sidder jeg her - En pakke der er væk, vred over deres ikke eksisterende service, og skal så åbenbart ringe til samtlige fragtselskaber i Danmark for at finde min pakke.

Og ikke nok med, at man som kunde er rigtig ked af ikke at ane hvor sin pakke er. Så hjælper det absolut ikke på humøret, at man kommer i kontakt med sådan en ansat som ikke evner den mindste form for forståelse eller hjælpsomhed!

Det var så nok første og sidste gang jeg nogensinde handler hos River Island.

22. juli 2018

Hi Maiken,

Thank you for taking the time to provide a review.

I am sorry to hear you have not recived your parcel.

Please email in to CSinternal@river-island.com with "Trust Pilot" and our team will be happy to look further into this for you.

Looking forward to hearing from you,

JK

Ingen information om levering og ingen respons fra kundeservice

Man får ingen information om hvor langt pakken er, eller om den overhovedet bliver leveret. Du kan lige så godt give op med at kontakte kundeservice da de på ingen måde svarer dig - du har ingen chance for at vide om din pakke er på vej eller hvad der sker.
I sidste ende modtog jeg dog min pakke, mere end 2 uger efter den forventede leveringsdato.

Kvaliteten på det jeg havde købt var iorden, men har ikke tænkt mig at købe herfra igen, grundet den elendige levering og undren om ens pakke overhovedet kommer.

29. maj 2018

Uheldig

Jeg var rigtig uheldig ikke at få noget som helst besked om at min pakke var kommet. Der står den er forsøgt leveret men intet pakkenummer eller kvittering for at den ligger på posthuset.
Kundeservicen er helt til grin, de vil have mig til at spørge på posthuset uden pakkenummer..
Nu er pakken åbenbart sendt tilbage..så nu venter jeg bare på mine penge :S

24. oktober 2017

Pisse dårlig service

Pisse dårlig service , de har ikk engang track nr på det jeg har købt og har snart ventet 15 dage og har ikk fået en skid og de vil have mig til at vente til 26 august 😂😂

15. august 2017

Rigtig god oplevelse!!

Jeg har tidl bestilt tøj til mig selv, men denne gang var jeg modigt sprunget ud i køb af jakkesæt, sko, skjorte osv til min kæreste. Udover at de havde et kæmpe udvalg i deres udsalgsvarer, hvor jeg valgte det meste fra, så modtog vi pakken 10 dage før den forventede leveringsdag og det hele sad som skræddersyet på ham. Mega lækker kvalitet og de havde ligeledes sendt en gratis pose med til jakkesættet.

23. juli 2015