Rituals Næstved storcenter.Virkelig lækker butik med meget udvalg. Sødt og venligt personale der trods mkn kørestol gav sig god tid i vejlede og på inggen måde talte ned til mig. Men tværtimod var sø... Se mere
Rituals, Herning Centeret Flinkt personale, men dårlig service. Jeg har fået en creme i gave, som jeg gerne ville bytte til en anden duft – nøjagtig samme produkt, bare en anden duft. Men fordi... Se mere
Arrogante medarbejdere! Jeg havde en super elendig oplevelse i rituals lyngby! Jeg blev mødt af en sur medarbejder havde en meget nedladende attitude og kom med meget flabede kommentarer. Jeg vi... Se mere
Rigtig DÅRLIG service ift. returpolitik. Købte flere produkter over nettet mhp julegave. Da duften ikke faldt i min søsters smag ønskede hun en anden. Kan for det første ikke byttes i deres eg... Se mere
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Select a country and language for the best user exerience on our webshop.
Rokin, 1012, Amsterdam, Holland
- rituals.dk
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Dårlig servive
Lørdags d.2 aug. 25 var jeg forbi Rituals Søndergade for at købe rumspray Ouhd hvor jeg fik at vide, varen var udsolgt MEN var i butikken mandag d.4 aug. Onsdag 6 aug. er jeg forbi igen for at købe den. Varen var ikke kommet, og så blev jeg informeret om, det var den ikke. Og det var åbenbart en serie, som var limit. Det forstod jeg ikke, da jeg har købt den en del gange. Det er useriøst at informere to forskellige ting, og resultatet er, at jeg gik forgæves. UPROFESSIONELT.
Hold jer fra den butiks kæde.
Jeg blev lovet gratis gave efter 1. Dyre køb. Pludselig var min gratis gave ikke længere en mulighed. Jeg måtte skrive besked, fik en QR koden og ned i butikken igen. Koden due ikke, nu må du skrive en mail dagde de i butikken. Ekspideten ringede til chefen for butikken og det hjalp ikke. Meget besværligt og lover kunden falske forventninger.
Virkelig god service i Rituals Aalborg…
Virkelig god service i Rituals Aalborg C. De gange vi har besøgt butikken har vi været meget tilfredse. Hjælpsomme, søde ekspedienter . Har ofte fået små prøver med hjem.
I dag havde vi en reklamation på en solcreme, som ikke kunne spraye -uden problemer blev den ombyttet, selvom vi ingen kvittering havde og selvom den ikke var købt i pågældende butik. Virkelig god stil.
Og lækre produkter :)
Levering!
Har både købt i deres butik i Randers Storcenter og købt online.
Der hvor der lige kommer lidt malurt i bægeret er at bestillingen siges at have 1-2 dages leveringstid, hvilket ikke er korrekt.
Jeg bestilte varer den 11 juli og står først til levering i dag den 14 juli.
Det ser fint med så hurtig levering, men når det ikke sker, virker det utroværdigt!
Derfor 3 stjerner ✨
En lækker gave fortjener en lækker Indpakning
Vi købte en smuk kimono i butikken på Strøget og bad om at få den pakket ind som en gave. Stor var vores overraskelse, da ekspedienten krøllede den sammen i stedet for at folde den så pænt som muligt. Byttemærket, som vi havde bedt om, lagde hun ved siden af i stedet for at sætte det på varen. At der hverken var indpakningspapir eller en gaveæske i en passende størrelse, var ikke hendes fejl - det må være besluttet fra højere sted - men hun gjorde sig slet ikke umage med indpakningen. Det er en skam, for Rituals handler jo, så vidt vi ved, om æstetik og 'lækkerhed'. Noget af det, man som kunde kan få ved at købe i de fysiske butikker frem for online, er netop smuk indpakning fra en ekspedient, der yder en personlig betjening og gør sig umage. Det burde Rituals satse langt mere på, eftersom mange af varerne er oplagte som gaver.
Dårlig oplevelse på alle måder!
Får mail ifm fødselsdag at gave kan afhentes i butik. Det er så under betingelse af andet køb! Dette fremgår dog ikke tydeligt i mailen. Hvilket den venlige ekspedient medgiver mig - hun fortæller, at næsten alle … 9 ud af 10 … læser mail, som jeg havde gjort!
Efterfølgende har forgæves forsøgt at blive udmeldt af klubben/firmaet - uden held, da jeg ikke kan verificere min mail i den mail, de sender til mig! Dårlig oplevelse på alle måder!!
Levering
Jeg bor i Køge hvor min forsendelse skulle leveres, får besked om at jeg skal hente den i en pakkeshop i Lellinge ??? Ved ikke hvordan jeg skal komme til Lellinge ??? Det ligger ikke i nærheden af min bopæl. De skriver der ikke er plads hvor jeg ønskede levering, det er en dårlig undskyldning. Der er andre steder der er langt tættere på. Er ikke sikker på at jeg vil handle der igen (Rituals).
VIGTIG VIDEN
Som medarbejder i virksomheden vil jeg gerne dele lidt indsigt baseret på min erfaring og kendskab til procedurerne. Jeg kan forstå, at der i nogle anmeldelser nævnes problemer med bestillinger. I mange af disse tilfælde skyldes det desværre, at kunder uforvarende har handlet via falske hjemmesider. Dette er et tilbagevendende problem, som virksomheden aktivt forsøger at bekæmpe, og som der løbende advares imod – blandt andet via e-mails og anden kommunikation. Det er derfor meget vigtigt altid at sikre sig, at man handler via den officielle hjemmeside: Rituals.com.
Hvad angår returneringer, oplever jeg ofte, at det er muligt at returnere varer, så længe man har enten den originale kvittering eller en byttekvittering. Det er dog vigtigt at bemærke, at alle dele af produktet skal være intakte og i original stand. For eksempel, som nævnt i en tidligere anmeldelse, kan gaveæsker uden bånd ikke returneres, da dette gør dem usælgelige. Vi har desværre ikke ekstra bånd liggende i butikkerne, og vi kan kun tage varer retur, når hele indholdet – inklusive emballage og dekoration – er intakt.
Rituals bedste ekspedient Freja<3
Mig og min veninde var på shopping tur i Vejle her i weekenden.
Vi havde bestemt os for vi skulle ind og se den nye kollektion i Rituals (som duftede virkelig godt)
Vi bliver mødt af mest vedkommende ekspedient Freja nogenside hun fortæller alt vi skulle vide om produkter i den bedste “fortæller stemme” vi overhørte hvor god hun var med alle de andre kunder også.
Det endte med vi fik købt en del fra kollektionen og fortalt hende hvor rart det var at blive ekspederet Freja .
Gave i anledning af min fødselsdag...
Jeg modtog hertil morgen en e-mail fra Rituals, hvor de skrev at jeg ville få en "fødselsdagsgave" fra dem.
Men når jeg så klikker på linket, viser det sig at jeg skal købe en anden vare for at få min "gave"...
Herning.Jeg var for først gang i en af deres…
Jeg var for først gang i en af deres butikker i Herning centeret. Der blev jeg mødt af den sødeste ekspedient, hun var super god til at hjælpe mig med de produkter jeg ønskede. Fantastisk flot butik også.
Kan alligevel ikke bytte
Jeg havde købt produkter, da jeg så kommer hjem finder jeg ud af man har skiftet duften og beholdt den gamle farve på “flasken” på håndsæben. Jeg får så at vide jeg godt kan bytte den, men da jeg så kommer retur kan jeg ikke bytte den alligevel. Jeg får at vide man har skrevet at indholdet er skiftet l nogle måneder før, men da jeg ikke kommer så ofte i forretningen, ved jeg intet om det. Så nu står jeg med produkter for over 200 kr som jeg ikke kan bruge.
Augant og ubehagelig attitude
Jeg havde desværre en rigtig dårlig oplevelse i Rituals i dag. Den ansatte, der var på arbejde, udviste en ekstremt ubehagelig og arrogant attitude – både overfor mig og overfor nogle unge skolepiger, der blot kiggede pænt på varerne og spurgte høfligt.
Der var absolut ingen venlighed eller imødekommenhed at spore, og stemningen blev hurtigt meget trykket. Det er en oplevelse, jeg gerne ville have været foruden, og det er ærgerligt, når man ellers forbinder Rituals med velvære og god service.
Jeg håber virkelig, ledelsen tager dette til efterretning – for sådan en opførsel hører ikke hjemme nogen steder, og slet ikke i en butik, hvor kunderne forventer en afslappende og positiv oplevelse.
Dårlig Dream kollektion, den nye limited edition
Jeg har købt rituals produkter lige fra år 2000, der den blev grundlagt. Først skulle man bestille fra Amsterdam, derefter fra Tyskland, og til sidst kom den også til Danmark.
Alle deres produkter, og jeg har prøvet dem alle, er bare fantastiske. Især kropspleje og alle de dejlige shower foams.
Men, nu I mart udkommer den nye limited edition der hedder Dream kolektion.
Jeg købte med samme nogle produkter, og shower foam er bare så dårlig. Den skal rystes før brug og så skal man have så meget skum til at det blive nok for helle kroppen (som slet ikke er tilfælde med alle de andre shower foams, bare en lille klat skum er nok til helle kroppen.
Så jeg skriver bare i håb at det ikke kommer flere af samme slags i fremtiden.
Heller holde til de dejlige gamle produkter end komme med dårlige limited edition som forringer kvaliteten af denne brand.
Og det er fra en som holder til rituals i 24 år nu.
09-02-2025 Rituals Rødovre Centrum
09-02-2025 Rituals Rødovre Centrum
Jeg har været en loyal kunde hos Rituals i Rødovre Centrum gennem flere år og handler typisk i butikken to til tre gange om måneden. Desværre har jeg gentagne gange oplevet en utilfredsstillende kundeservice fra to specifikke medarbejdere, hvilket jeg nu ser mig nødsaget til at gøre opmærksom på.
Ved mit seneste besøg blev jeg ikke budt velkommen, da jeg trådte ind i butikken. Jeg gik rundt i 15 minutter og forsøgte selv at finde de produkter, jeg ledte efter, uden at få nogen form for hjælp – til trods for at der ikke var travlt i butikken. Vi var maksimalt tre kunder i denne periode, men de to medarbejdere var optaget af private samtaler og højlydt latter frem for at assistere kunderne.
En tredje medarbejder, (hun havde tørklæde på) som stod ved kassen, var den eneste, der viste engagement i kundeservicen. Det var først, da hun var færdig med at betjene en anden kunde, at jeg blev budt velkommen og hjulpet. De to andre medarbejdere passerede mig FLERE gange og fik endda øjenkontakt, men undlod konsekvent at tilbyde assistance. Da jeg til sidst selv henvendte mig, fik jeg en klar fornemmelse af at være til ulejlighed, hvilket var en ubehagelig oplevelse.
Måtte gå derfra tomhændet fordi jeg ikke havde lyst til at handle der og heller ej i fremtiden.
Jeg sætter stor pris på Rituals’ produkter og koncept, men en sådan adfærd er efter min mening langt fra den service, man bør forvente af en butik med Rituals’ standard. Jeg håber derfor, at denne henvendelse vil blive taget til efterretning, så oplevelsen for fremtidige kunder kan afspejle den professionalisme og opmærksomhed, man forventer.
RITUALS HERLEV BYMIDTE
RITUALS HERLEV BYMIDTE
WAOW siger jeg bare - jeg skulle den 3. Feburar 2025 ind og købe en gave til min veninde som lige var blevet forlovet, og med det samme bliver jeg mødt af jordens gladeste medarbejder, der kommer gående med det største smil og spørger om jeg har brug for noget :)
Alt gik som smurt! Hun hjalp med alle mine spørgsmål og alle de udfordringer jeg havde.
Ved kassen gav hun den bedste service man kunne ønske sig’
Gik derfra glad og overlykkelig for at der stadig findes så søde mennesker.
Godt gået Herlev!❤️
Gaver kan ikke byttes
Jeg havde fået et set produkter i julegave, som jeg med det samme vidste, skulle byttes. Jeg tager ud i butikken for at bytte det og får at vide at det lille røde bånd, som oprindeligt var rundt om æsken, skulle med. De vil ikke bytte min gave. Pga et lille stykke bånd, som gør indpakningen “uoriginal”. Personen, der købte gaven, er heller ikke blevet oplyst om dette. Det her bånd, de mener mangler, ligner almindelig gaveindpakning. Hvis man ikke engang kan have et par tilsvarende bånd liggende i sine butikker, når det er så hamrende vigtigt, og folk står og ikke kan bytte gaver, så ved jeg snart ikke hvor ringe service det er.
Professionel og venlig betjening
Jeg har altid oplevet god service i butikken Vejle, og jeg ved, at min svigermor har mødt venlighed og en ligeså professionel betjening som jeg - i Kolding ✨ Jeg elsker deres produkter og har også bestilt fra deres app uden problemer.
Aldrig mere Rituals!
Aldrig mere Rituals!
I dag havde jeg en af de dårligste kundeoplevelser, jeg nogensinde har haft. Den fandt sted i butikken i Algade i Aalborg. Jeg ville gerne have byttet en gave til noget andet og fandt også noget, jeg gerne ville have i stedet for. Men da beløbet ikke præcist ramte de 194 kr., som var værdien af de varer, jeg ville have byttet, kunne det ikke lade sig gøre. Der var en difference på 6 kr. i mit favør, som jeg var villig til at give afkald på. Dette kunne ikke lade sig gøre. Et tilgodebevis ville de heller ikke udstede. Så efter at havde stået og skændtes om sølle 6 kr., fik jeg ikke lov til at bytte mine gave, hvis ikke jeg ville købe for over beløbet. Med andre ord skulle jeg have penge op af lommen for at bytte mine gaver til noget, jeg egentlig ikke ville have. Det hele endte med, at jeg tog mine ting med igen. En ringere og mere firkantet og ufleksibel service har jeg aldrig oplevet. Og personalet var fuldstændig ligeglade. Jeg kommer der aldrig igen og jeg er færdig med Rituals, ligesom jeg vil dele denne oplevelse.
Har bestilt og betalt for noget der…
Har bestilt og betalt for noget der ikke kan spores, og det er nærmest umuligt at komme i kontakt med dem. Tænker mine penge er væk og jeg har fået en lærestreg om ikke at købe noget fra dem igen.