Restaurant Amarone Anmeldelser 17

4,1

4,1

God

Fantastisk oplevelse

Meget behagelig service og meget opmærksomme tjenere. Maden kom hurtigt og var absolut i top. Vi var tre og fik lammekrone, ravioli m/laks og pasta carbonara. Alt var virkelig lækkert og vi spiste alle op. Til dessert fik vi tiramisu og panacotta. Meget tilfredse fra start til slut - priserne var også hæderlige - intet at klage over herfra!

3. april 2026

Priserne har fået et gevadigt løft og…

Priserne har fået et gevadigt løft og deres service er tilsvarende faldet. Vi ventede næsten 30 min mellen forret og hovedret og yderligere 20 min mellem hovedret og dessert. Ærgerligt at de er ved at ødelægge det for dem selv. Når man skal betale tæt på 1000kr for to personer er der mange andre steder hvor pengene er givet bedre ud.

10. januar 2026

Restaurant Amarone

Hej med jer, jeg synes at det her er en af de bedste restauranter som er her og efter Gastro 27 lukkede så er vi taget herhen det er første gang og det er det bedste jeg har smagt så hvis i leder efter en god restaurant så kan i altid komme herhen rigtig god mad og god nej jeg mente rigtig rigtig god service så kom herhen og se hvad de kan!❤️❤️❤️❤️❤️

30. december 2025

Dejlig mad

Har lige haft en dejlig aften på Amarone.
Super hyggeligt sted med venligt og opmærksomt personale og dejlig mad. Glæder mig til næste gang!

28. maj 2025

Til dato dårligste madoplevelse

Vi var fem personer og spise. Maden var kedelig på ingen måde pengene værd. En bøf der var bestilt til at være medium, var stegt fuldstændig askegrå. Pastaret med skaldyr, indeholdt tre rejer og tre kammuslinger, og så ellers en tomatsauce, der ingen smag havde.
Serveringspersonalet havde ikke blik for at være opmærksom på gæsterne, det var virkelig en tynd kop the.
Priserne på maden afspejler på ingen måde kvaliteten. I princippet er jeg ligeglad med prisen, men forventer at det jeg betaler for, er det jeg modtager - og det gør man ikke på Amarone i Allerød

5. april 2024

Bedste italienske spisested i Danmark

Bedste italienske spisested i Danmark. Jeg har kommet her i mange år og vil bestemt anbefale: atmosfæren er helt speciel, personalet fantastisk imødekommende og ikke mindst maden som er autentisk og lækker!

Vinmenuen skuffer aldrig.

20. juli 2020

Super kundeservice!

Super kundeservice!
Det så dejligt et sted at komme. Skøn betjening og rigtig dejlig italiensk mad, når det er bedst. Godt til børn idet de er imødekommende :)

13. juli 2020
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto