Riotbold Anmeldelser 66

1,6

frajery nie przesłały mi zamówienia, mineły już ponad 2 miesiące od złożenia zamówienia nie ma żadnej informacji na e mail a na srtronie pokazuje że nigdy u nich nie zamawiałem. brak możliwości kontak... Se mere

I ordered stuff on 14thmay special delivery Waited a month to get told I would have to wait another 10 days so asked for a refund which they said would take 7 international days but never receive a... Se mere

DO NOT BUY ANYTHING FROM THESE SCAM ARTISTS! Ordered some clothes for my son a few months ago (TikTok shop) and they still haven’t arrived and I’ve received no updates at all. Surely the platform wh... Se mere

1,6

Dårlig

Blatant day light robbery

Blatant day light robbery. I ordered n have been waiting for 3-4 months. They have cut all communication with me. They did answer a few of my questions via email n they offered me a refund, but once i accepted the refund they ceased all communications with me. I’ve sent them multiple emails n they’re blatantly ignoring me. Please avoid them or dont…

24. juli 2025

Nu cumpărați

Nu cumpărați , nu sunt serioși, încasează banii și nu expediază marfa dorita. După mai multe e mailuri trimise , nu am mai primit nici marfa plătită și nici banii ramburs. Îmi pare RAU că nu am citit recenzii înainte ...as fi înțeles că sunt hoți.

18. maj 2025

SCAM

SCAM . Ordered 120$ worth of clothes , got canceled it’s been 3 months since they said they would give me a refund . 0/10 do not recommend

20. juli 2025

Worst experience of a online order

I ordered stuff on 14thmay special delivery
Waited a month to get told I would have to wait another 10 days so asked for a refund which they said would take 7 international days but never receive any email confirming this.
Also still now my order still says awaiting shipment so I wouldn’t be ordering anything from here again

14. maj 2025

please send it

uhm, I cant really say its good or bad so far, since I just order today, but from the reviews they don't seem good, I order a bape hoodie riotbold and I really hope I receive it, please I'm trusting and investing in this website with the 20$ dollars I had, if my parents find out I fell for a scam all my electronics will be taken away for good, they are really strict.i hope you are seeing this

14. juni 2025

Riotbold scamming criminals

This online retailer is simply best avoided. They cancelled my order using the excuse they could not ship to Australia. Of course they promised a refund which I was doubtful I would ever get as they mentioned that refunds can be complicated and would take some time. In this day and age refunds are not difficult and generally get completed in 2 to 3 days. The purchase was made in February 2025, it is now June and still no refund. Don't risk losing your money, Riotbold are behaving like criminals and can't be trusted.

3. juni 2025

Er dette din virksomhed?