Ik ben ontzettend blij dat ik mijn rijbewijs heb gehaald! Het was een uitdagende maar leerzame ervaring. Mijn rijinstructeur, Emek, was geweldig. Hij was geduldig, professioneel en gaf duidelijke inst... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super ervaring gehad bij deze rijschool. Iskender was m'n rijinstructeur fijn rustig persoon met veel geduld en rust dat was voor mij heel prettig. Na 20 jaar wachten toch nu op m'n 42ste m'n rijbew... Se mere
⭐⭐⭐⭐⭐ Rijschool Arena is echt een aanrader! Ik heb hier een geweldige ervaring gehad. De instructeurs zijn professioneel, geduldig en zorgen ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens de lessen.... Se mere
Persoonlijk raad ik jullie allemaal aan om Lessen te nemen bij rijschool Arena. De lessen zelf zijn heel professioneel, waarbij wordt opgelet op wat de leerling goed kan en niet goed kan om uiteindel... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Rijschool Arena is opgericht in 2004 en is voortdurend in beweging. Wij werken naar de wensen van onze leerlingen toe. Wij zijn actief in Kampen, IJsselmuiden, Dronten, Emmeloord, Hattem en Zwolle. Al jaren is Rijschool Arena gespecialiseerd in het geven van rijlessen en beschikt het over bepaalde certificaten, zoals faalangst, autisme en ADHD. Hierdoor kunnen wij elke leerling optimaal lesgeven dat voor hem of haar van toepassing is. Bovendien proberen wij het vertrouwen en leerproces van de leerlingen te vergroten door de lessen goed te verzorgen. Dus twijfel niet en schrijf je nu in!
Kontaktoplysninger
Luit 1, 8265 RW, Kampen, Holland
- 0685775965
- info@rijschoolarena.nl
- rijschoolarena.nl
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Goede ervaring!
Zeer goede ervaring gehad met deze rijschool.
Ook een zeer leuke en goed opgeleide instructrice met veel ervaring in haar vak.
Deze rijschool is zeker een aanrader!
Deze rijschool is zeker een aanrader! Ik heb veel plezier beleefd in de tijd dat ik rijlessen heb gevolgd. Leuke rij instructeurs en vooral super behulpzaam!
Leerzame lessen gehad
Leerzame lessen gehad. Ervaren mensen, ze leveren kwaliteit meer kans op slagen
Top rijschool!
Hele fijne rijschool! Vriendelijke rij instructeurs en helpen graag! Ik heb met veel plezier hier rijlessen genomen!
Beste rij instructeurs top mensen!
Rijschool Arena is een top bedrijf!
Dikke aanrader
Remziye als instructeur gehad, wat een topper! Hartstikke gezellig en leerzaam
Top rijschool een echte aanrader!
Goede rijschool met super aardige…
Goede rijschool met super aardige instructeurs. Een aanrader dus!
Læs mere om andre typer anmeldelser.