Rijschool NzovoortAnmeldelser

4,8

Sommige mensen hebben weinig woorden nodig. Margéo is hier zeker één van. Eén rijinstructeur met respect, duidelijkheid, empathie en vooral een topper. Hij zorgt voor extra filmpjes van de routes, hi... Se mere

Oprecht een goeie rij instructeur, altijd geduldig en nooit gefrustreerd of geïrriteerd. Altijd op een rustige manier uitgelegd hoe het moest en had altijd aangeven wanneer iets goed ging. Erg bli... Se mere

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

30 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Dankzij Rijschool N zoVoort ben ik in…

Dankzij Rijschool N zoVoort ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Echt een toprijinstructeur: geduldig, duidelijke uitleg en altijd een leuke sfeer tijdens de lessen. Dankzij de goede begeleiding van Margéo ging ik met veel vertrouwen mijn praktijkexamen in. Zeker een aanrader. Bedankt!

29. juni 2026

Super fijne rijinstructeur

Super fijne rijinstructeur! Altijd kalm en geduldig, geeft duidelijke uitleg. Daarnaast hielp hij mij ook echt met het opbouwen van mijn zelfvertrouwen achter het stuur. Echt een aanrader!

15. maj 2026

Fijne rijschool

Margéo is een fijne, rustige en geduldige instructeur. Hij motiveert je echt, denkt met je mee en legt alles duidelijk uit totdat je het begrijpt. Zelfs wanneer ik geen vertrouwen in mezelf had, bleef hij vertrouwen in mij houden. Hij leert echt auto rijden en niet alleen hoe je moet rijden voor een examen. Dankzij zijn begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald. Bedankt!

7. maj 2026

Top rijschool

Hij neemt echt de tijd zodat je de routes begrijpt, hij maakt en stuurt zelfs video's van de routes die je lastig zou kunnen vinden. Daarnaast is het gezellig in de auto en is alles professioneel. Ik ben in 1x geslaagd door rijschool nzovoort met dank aan zijn steun en geloof in mij

4. maj 2026

Top rijschool!

Hele fijne ervaring bij rijschool-nzovoort. De rijinstructeur is erg aardig en stelt je snel op je gemak. Hij legt alles duidelijk uit en legt niet te veel druk, maar helpt je wel om zo snel mogelijk te slagen. De extra filmpjes voor het praktijkexamen zijn ook erg handig. Zeker een aanrader!

20. april 2026

Heel tevreden!

Ik ben heel tevreden over deze rijinstructeur, door hem ben ik in 1 keer geslaagd🎉 Hij is heel geduldig en legt alles rustig uit. Hij wilt nog meer dat jij slaagt dan dat jij dat zelf wilt. Ik raad hem zeker aan!

21. april 2026

De beste

Hele fijne rijinstructeur. Legt alles duidelijk uit is geduldig en zorgt dat je met vertrouwen leert rijden. Zeker een aanrader!

27. marts 2026

Een top rijinstructeur

Een top rijinstructeur! Altijd vriendelijk, geduldig en met humor. De lessen waren leerzaam maar ook gezellig, waardoor ik met plezier naar elke rijles ging. Dankzij zijn duidelijke uitleg en goede begeleiding heb ik mijn rijbewijs gehaald. Zeker aan te raden! Met veel zelfvertrouwen afgereden en natuurlijk ook in 1x geslaagd!

6. marts 2026

Mijn ervaring was goed

Mijn ervaring was echt leuk rij instructeur leerde me alles en legde me alles goed uit wat echt fijn was en hij is gewoon eerlijk met je. Dankzij hem ben ik vandaag geslaagd🎉

11. februar 2026

TOP RIJSCHOOL!

deze man flikt het keer op keer! die man heeft me geholpen met veel punten niet alleen op de weg maar ook daarbuiten, ik ben hem dankbaar dat hij zoveel tijd voor me heeft gemaakt en ik uiteindelijk ben geslaagd bij hem!

10. februar 2026

Bij deze rijschool moet je echt zijn!

Margéo is echt een topper zowel als rij-instructeur en als persoon zelf. Hij is eerlijk en betrouwbaar. Snap je iets niet? Dat legt hij dat graag nog een keer uit tot je het snapt. Onzeker? Hij verteld je waar je goed in bent en geeft je de zelfvertrouwen die je nodig hebt. Ik kan niets anders zeggen dan doe je rijlessen bij Rijschool NzoVoort!! Dan leer je niet alleen rijden maar ook echt goed en veilig rijden! Uiteraard in 1x geslaagd dankzij Margéo, ik ben hem ontzettend dankbaar.

22. oktober 2025

In 1 keer geslaagd door de duidelijke…

In 1 keer geslaagd door de duidelijke uitleg en geduld van Margéo. Ik ging na elke rijles met een gerust gevoel naar huis omdat hij altijd goeie en eerlijke feedback gaf na afloop. Zo ging ik vol vertrouwen mijn praktijkexamen in! Een super rijschool en instructeur, ik zou hem aan iedereen aanraden :)

3. oktober 2025