Se, hvad kunderne siger
Beste rijles instructeur
Beste rijles instructeur. Helpt met alles waar je moeite mee hebt als je het aangeeft.
Deze rijschool is goed aan te raden
Deze rijschool is goed aan te raden. In 4 maanden tijd helemaal klaar gestoomd om in 1 keer me praktijk examen te behalen.. dit allemaal dankzij emre , top rijinstructeur in Rijswijk en omgeving. Met veel plezier me rijlessen mogen doen. Hij heeft alle volledige aandacht voor jou. Zodat ook jij in 1 keer kan slagen.
Ik had een echt een top intructeur
Ik had een echt een top intructeur, Vidaj. Hij heeft me er echt door heen gesleept, maar gelukkig kon je ook lekker met hem kletsen. zeker een aanrader deze rijschool!
Super rijschool.
In eerste instantie had ik een andere rij instructeur en ik wa genoodzaakt om te wisselen, en kreeg met Omran een MEGA upgrade. Wat een lieve, geduldige, rustige en professionele man is dit! Ik ben zo blij dat ik uiteindelijk bij Omran geplaatst ben, dit was een fantastische ervaring en dankzij hem ben ik geslaagd. Ook Iris van de centrale, heeft mij ontzettend goed geholpen met alle problemen van mijn 1e rij instructeur. Ik raad iedereen nationale rijschool ook, ze zijn professioneel, menselijk en begripvol. Al helemaal raad ik Omran aan. Ik raad iedereen Omran aan!
Dankzij Majid
Dankzij Majid, een ontzettend geduldige en betrokken rijinstructeur, heb ik niet alleen leren rijden, maar ook echt vertrouwen in mezelf gekregen in het verkeer. Hij bleef altijd rustig en stelde me op mijn gemak, zelfs op de momenten dat ik veel last had van examenspanning.
Door zijn fijne begeleiding lukte het me om tijdens mijn examen kalm te blijven en ben ik geslaagd!
Ik ben hem daar heel dankbaar voor en kan hem van harte aanraden aan iedereen die op zoek is naar een lieve, begripvolle en professionele rijinstructeur.
TOP instructeur
Als je bij Nationale Rijschool komt te staan, woont in Amsterdam, en Sakine jouw instructeur wordt. Nou dan heb je mazzel. Die vrouw is uitstekend. Altijd legt ze alles duidelijk, helder en rustig uit. Ze geeft enorm vele tips, neemt haar éigen video’s op om thuis te kunnen studeren, geeft een gevoel van zekerheid en vertrouwen, en is verder gewoon een heel leuk mens met wie je over alles en niks kan kletsen.
Wel geef ik vier sterren omdat mijn vorige instructeur niet zo goed was en ben ik best veel gereden uren aan hem kwijt, en dat werd niet super ideaal opgelost, maar ik zeg het nog een keer: als Sakine hem wordt, is je slagingskans waarschijnlijk mooi hoog!
Top instructeur gehad👌
Mijn rijinstructeur (Omran) is een ontzettend goede instructeur. Duidelijke app en in 1 keer geslaagd! Zeker aan te raden
Hele goede rij instructeur Waleed!!
Waleed is echt een top rijinstructeur. Hij legt alles duidelijk en rustig uit en zorgt ervoor dat je je op je gemak voelt tijdens het rijden. Dankzij zijn hulp kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen achter het stuur. Als je iets fout doet, maakt hij daar geen probleem van maar helpt hij je juist om het beter te begrijpen. Dat vond ik heel fijn! Ook met het plannen van de lessen was hij heel flexibel. En nu binnen 2,5 maand geslaagddd ☺️
Binnen 2 maanden in 1x geslaagd
Ik heb rijlessen gevolgd bij Nationale Rijschool. Binnen 2 maanden heb ik mijn rijbewijs in 1x gehaald.
De app werkt goed met een rooster en facturen.
Je krijgt waar voor je geld, de prijs- kwaliteitsverhouding is super.
De instructrice, Sakine, is heel rustig en kan goed aangeven wat goed gaat en waar verbetering moet komen.
Al met al enorm tevreden
Heel fijne en leerzame rijlessen gehad
Heel fijne en leerzame rijlessen gehad van Raoul, waardoor ik in 1x geslaagd ben.
Mijn overige vragen zijn goed beantwoord door John van de Backoffice, waardoor alles duidelijk was.
Aanrader!!
Instructeur
Had in het begin een raar instructeur. Toen van instructeur gewisseld goede hulp en lees gekregen.
Relaxed
Relaxed, app was goed van nationale en een goede instructeur genaamd Omar
Geslaagd!!
Ja hoor en ook ik ben in een keer geslaagd met mijn examen en dat allemaal dankzij de leuke en duidelijke lessen van Ilan, hartstikke bedankt voor alle lessen en leuke momenten
Ik wil graag mijn ervaring delen met…
Ik wil graag mijn ervaring delen met Nationale Rijschool, en in het bijzonder met Waleed. Dankzij zijn geduld, duidelijke uitleg en professionele begeleiding heb ik mijn rijexamen in één keer gehaald. Hij wist precies waar mijn aandachtspunten lagen en heeft mij stap voor stap geholpen om zelfverzekerd de weg op te gaan.
Echt een top instructeur en zeker een aanrader voor iedereen die wil slagen!
I had my driving exam in Haarlem
I had my driving exam in Haarlem. Bilal was my instructor and I highly recommend him! I felt confident and prepared for the exam and I passed :)
I also had a good experience paying with Klarna.
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor…
Ik wil jullie hartelijk bedanken voor alle begeleiding, geduld en steun tijdens mijn rijopleiding. Dankzij jullie inzet en goede uitleg ben ik gisteren geslaagd voor mijn praktijkexamen!
In het bijzonder wil ik Changur bedanken voor het vertrouwen, de duidelijke feedback en de fijne lessen. Ik heb veel geleerd en kijk met een goed gevoel terug op deze periode.
Nogmaals dank voor alles!
Dejwar
Ik heb een zeer positieve ervaring!
Ik heb een zeer positieve ervaring gehad met de Nationale Rijschool. Het was fijn dat ik snel kon beginnen met lessen. Vooral mijn rijinstructeur, Rodi van der Ham, maakte echt het verschil. Hij is niet alleen een uitstekende en professionele instructeur, maar zorgt ook voor een ontspannen en gezellige sfeer tijdens de lessen. Hierdoor voelde ik me snel op mijn gemak en heb ik met vertrouwen leren rijden.
Heel blij!!!
In korte tijd veel geleerd van mijn rijinstructeur wadie, ik heb super lessen gehad in breda! Veel gelachen in de auto over van alles :)
Wat een service zeg👌
Wat een service zeg👌. Via nationale rijschool in contact gekomen met rijschool Wadie uit Breda. Wat heeft deze man mij ontzettend goed geholpen met het behalen van mijn rijbewijs. Hij wist na 1 a 2 lessen al precies waar mijn minpunten zaten en heeft mij hier met 15 (ja u leest het goed) lessen aan mijn rijbewijs geholpen. Ik had al wel wat ervaring met rijden, maar tussen rijden en veilig rijden zit een zeer groot verschil.
Bij deze rijschool Wadie en nationale rijschool locatie breda. HARTSTIKKE BEDANKT!!!!!!!!!!!
Waleed is een zeer goede rijinstructeur…
Waleed is een zeer goede rijinstructeur ik heb eerder een andere rijinstructeur gehad maar waleed leert je echt de details en de fijne kneepjes van het autorijden! Echt goed een aanrader voor wie echt wil leren autorijden.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.