Ik was op het juiste tijdstip op de juiste locatie in Bilthoven, maar er was niemand voor de keuring. Zij beweren echter dat de arts er wel was. Ik kan geen nieuwe afspraak maken, tenzij ik weer 90 eu... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Rustig ontvangen. Algemeen gesprek vooraf, Ter zake onderwerpen werden in alle rust besproken. Dus conclusie : Keuringsarts rijbewijs HIER BEN JE OP HET JUISTE ADRES. Nogmaals bedankt. (Tot ziens... Se mere
Aanmelding via internet verliep prima. Voldoende mogelijkheden om een afspraak te maken. Snelle bevestiging via e-mail. Keuringarts Marc ter Steeg heeft de keuring in alle rust tot volle tevredenheid... Se mere
Deze rijbewijskeuring door dr Marc ter Steeg in Ede op mijn 61e jaar was een prettige en professionele ervaring. Professioneel in de zin van administratieve begeleiding, zijn persoonlijke interesse e... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snel en goed gekeurd
Snel en goed gekeurd. Ook informatie gegeven.
Een nuttige keuring
Een kundige man , vriendelijk en een prettig persoon
Prettige en gerouitineerde arts die op…
Prettige en gerouitineerde arts die op specifieke dingen doorvraagt.
Een vlotte keuring zonder overbodige…
Een vlotte keuring zonder overbodige poespas. Ik had de dezelfde dag de beslissing van het cbr in huis.
Snel en efficiënt geholpen
Goede ontvangst
Goede ontvangst, prettige arts. Hij gaf ook nuttige informatie.
Info en keuring vlot verlopen
Informatie over procesgang tijdig en ter zake. Afspraak en keuring vlot en kundig verlopen.
efficiënte, vriendelijke behandeling
Geen wachttijd, efficiënte, vriendelijke behandeling
Arts stelde direct op gemak
Perfect voor deze dokter
Snelle beschikbaar, afspraak wel gehaast, niet hygiënisch
Snel beschikbaar voor een afspraak dat was lekker.
Dat je plaspotje van thuis mee moest nemen vond ik raar, dit hoort lijkt mij ter plaatsen te gebeuren.... Anders kan je van iedereen mee nemen.
Vrij rommelig.
Niet hygiënisch, stip voor plas te checken werd gewoon op het doosje van de strips gelegd.
Ga ik hier nog een keer heen nee.....
Voor nog geen 10 minuten ook vrij prijzig, €90,-
Prettige ervaring
Geen wachttijd, prettig ‘geholpen’ door een vriendelijke arts en ik werd goed geïnformeerd.
vriendelijk en netjes gegaan
Rustige onrvangst en de stelt je snel…
Rustige onrvangst en de stelt je snel op je gemak
Goede en vriendelijke arts.
Goede en vriendelijke arts.
Wel 20 minute wachttijd na het afgesproen tijdstip.
I had my medical examination here and…
I had my medical examination here and everything went very smoothly. The staff were friendly, professional and helpful. The whole process was quick and well organized. I definitely recommend their service.
Prima arts goede ontvangst
Twijfel over de zinvolheid
De betrokken arts was vriendelijk en toegankelijk. De keuring inhoudelijk stelde nauwelijks iets voor.
Ik aarzel bij de zinvolheid en de daaraan verbonden kosten van deze keuring in het kader van de rijvaardigheid. Het geheel heeft veel weg van een papieren tijger…
Goede timing
Goede timing, prettige behandeling, niks mismee
Complimenten!
de behandeling zoals hij mens met je…
de behandeling zoals hij mens met je omgaat.
kunnen een hoop andere nog een hoop van leren