Rietveld Taxaties | Registertaxateur motorvoertuigen Anmeldelser

1. Skønsmand
  2. Automægler
  3. Bilforsikringsselskab
  4. Konsulent

Taxateur | Allround car consultant Erkend registertaxateur sportwagens, youngtimers en oldtimers. Door alle verzekeraars erkend Federatie TMV-VRT-Fehac erkend rapport. Ook bemiddelen wij bij aan- en verkoop of advies over onderhoud, verzekeren en alles wat met auto's te maken heeft.

7 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Taxatie voor verzekering

Onlangs mijn auto laten taxeren bij Dennis in Dussen. Gastvrije ontvangst met goede koffie. Tijdens de inspectie veel geleerd over mijn auto.

Dennis heeft verstand van zaken en weet waar hij naar moet kijken. Het is een mooi rapport geworden met een realistische taxatiewaarde.

25. juli 2026

Appraisal of a Ford Focus RS went…

Appraisal of a Ford Focus RS went really smooth. We had a nice chat about the car and the modifications that had been done. Honest guy with a lot of knowledge and shared tips for the future . Takes his time for the appraisal to do it right.
Would go to him again.

20. juni 2026

Zeer tevreden over mijn ervaring bij…

Zeer tevreden over mijn ervaring bij Rietveld Taxaties! Vanaf het eerste moment een vriendelijk ontvangst en een erg fijne, persoonlijke sfeer dankzij Dennis Rietveld, die duidelijk veel kennis en passie heeft voor auto’s. Mijn Peugeot 205 GTI werd met aandacht en vakmanschap getaxeerd, en Dennis nam de tijd om alles rustig uit te leggen. Ook het gesprek over de historie van de auto en het uitwisselen van verhalen maakte het extra leuk. Professioneel, betrokken en gezellig – zeker een aanrader voor iedere autoliefhebber die kwaliteit en persoonlijk contact waardeert!

5. september 2025

Second time around

Had my Porsche appraised by Dennis. This was the second time around. Dennis clearly knows his profession asking and checking for the right details. He demonstrates having a lot of knowledge and happy receiving a realistic and valuable report.

9. september 2025

Excellent experience with Rietveld Valuations.

I recently had my BMW Z 3 appraised by Dennis Rietveld. After a warm welcome and a good cup of coffee, he appraised the car with the attention of an enthusiast. Dennis has a lot of experience and knowledge. I received useful tips for some areas for improvement.A well-maintained report has been drawn up, with which I am very satisfied!

24. juni 2025

taxateur maakte geen haast.

Doordat ik in een file belandde kwam ik te laat aan bij de taxateur. Na mij zou er nog iemand komen voor een taxatie. Er werd eerst tijd gemaakt voor koffie en een praatje. Er werd geen haast gemaakt. De taxatie is voor de verzekering gedaan en alle punten die daarvoor gevraagd worden zijn allemaal goed bekeken. Er zijn foto's gemaakt van de binnen- en buitenkant van de bus. Het rapport is keurig uitgewerkt en op tijd ontvangen om door te sturen naar de verzekering. Ik kan deze taxateur aanraden.

6. maj 2025

Proper valuation.

All classic Alfa's we owned are valued by Dennis to our satisfaction. Always professional, and always time for some Alfa chatting with good coffee.

3. maj 2025