Super oplevelse
Jeg vil lige gøre opmærksom på at rideklubben karuplund bliver fejlagtigt udstillet i den anmeldelse som, der ligger fra Ulrik af.
Det ligger mig meget på sinde at klarlægge at ridecenter karuplund og rideklubben Karuplund er to forskellige ting, som dog samarbejder.
Men rideklubben har ikke rideundervisning da dette foregår på Ridecenteret.
Men derudover vil jeg rose den måde som min datter bliver modtaget der hver gang af en super entusiastisk ridelærer, og hvordan man forsøger at skabe sammenhold mellem brugerne på de forskellige hold
Og som ridelæreen siger er det ikke kun ridning det handler om, men også fællesskabet.
Dog ligger de samtidig vægt på, at indtil børnene er gamle (øvede) nok at forældrene er med som trækker. Hvilket viser at de tager ansvar, dog er det ikke alle forældre der lytter til det.
Noget andet jeg oplever er at folk glemmer at det er levende skabninger man har med at gøre, som siger fra hvis man gør noget forkert, og det til trods for det bliver givet en super introduktion til at omgås dyrene, samtidig er der altid 1-2 til at hjælpe i stalden når man gør hestene klar til holdet.
Hvilket en far som mig er yderst glad for, da jeg har minus forstand på heste.
Så kan kun anbefale at bestille en prøvetime på ridecenter karuplund.
Og kan man lide det så er rideklubben karuplund super.
Om sommeren har de juniorklub, hvor man ikke rider, men går op i at lave forskellige sociale ting, og lærer om hesten og udstyr. Der er kæpheste sjov.
Samt der bliver afholdt stævner, hvor der er trækker på til dem der er usikre på om de kan selv, samt at der er roset til alle, min datter her fundet et bedre fællesskab der end hun har i skolen.