Rich Kunststoffen Anmeldelser 338

4,8

Duidelijke web-side en afhandeling voor aankoop. Mooie prijzen. Materiaal zoals verwacht. Maandag besteld, woensdag geleverd. Eén minpuntje, maar dat gaat over de leverancier, om 9.20 u mail gek... Se mere

Producten ok maar er mag wel een automatisch proces komen die je per direct een tracking nummer mailt eens het label is aangemaakt zoals bij de meeste bedrijven. Pas 2u voor levering kreeg ik een tra... Se mere

Was de voordeligste voor wat ik wilde hebben. Zondagavond besteld en zending volgende dag gereed. Levering duurde wat langer maar dat kwam door externe factoren waarvan ik netjes op de hoogte ben g... Se mere

Wat prettig dat de voorraad op de website overeenkomt met wat er daadwerkelijk in het magazijn ligt. Dat kun je niet van alle webshops verwachten maar wel van Richard! Levering was bovendien lekker sn... Se mere

1. Plastikgrossist
  2. Plastikfremstilling
  3. Leverandør af plastprodukter
  4. Leverandør af polyætylen- og plastovertræk

www.richkunststoffen.nl is een webshop dat zich richt op technische kunststoffen. Ons doel is om deze specifieke kunststoffen voor iedereen beschikbaar te maken.

4,8

Prima bedrijf

Goede producten, hoge kwaliteit, uitstekende service

28. marts 2026

Besvarelse fra Rich Kunststoffen

Dat is fijn te horen, dank Bart!

TOP levering

goede communicatie, snelle levering, TOP

31. marts 2026

Dank u wel Ron!!!

5 sterren!

Snelle service, goeie prijs en zeldzaam aanbod!

25. marts 2026

Besvarelse fra Rich Kunststoffen

Dank je wel Dirk voor de maximale sterren!!!! :)

Zeer snelle levering

6. februar 2026

Dank je wel Ben!! Hopelijk tot snel

Krijg wel snel antwoord.

Krijg wel snel antwoord.
Maar de levering duurt even te lang .
Ik had gehoopt dat het iets sneller geleverd zou worden.
Maar ok het materiaal is goed.

30. januar 2026

Goedemorgen Jacobus,
Dank u wel voor uw bericht. U heeft de bestelling vrijdag aan het einde van de dag geplaatst. Deze is maandag met de post meegegaan en wordt vandaag bezorgd. Onze excuses dat het iets langer heeft geduurd en bedankt voor uw geduld.

Duidelijk, snel, betaalbaar

De website is duidelijk, de prijzen concurrerend, de bezorging was snel en in het verwachte tijdvenster.

19. januar 2026

Besvarelse fra Rich Kunststoffen

Bedankt voor de mooie beoordeling KEES!!!

Top bedrijf

Zoals al jaren, duidelijke website, eenvoudig bestellen, snelle levering en goede service.

15. januar 2026

Besvarelse fra Rich Kunststoffen

Bedankt voor het compliment Mathieu!!!

Goed advies

Goed advies