Jeg bestilte to LÆKRE regnjakker i str. M og L for at være sikker på at kunne passe en af dem. Jeg sendte den ene retur med virkelig nem returneringssystem og får debiteret det fulde beløb uden d... Se mere
Produktet, da det endelig kom, var god og pasformen var perfekt. Problemet var leveringen. Levering estimeret til 4-6 dage, hvilket godt kunne gøres en anelse hurtigere. Jeg fik forholdsvis hurti... Se mere
Jeg fik stålet min pakke ved min hoveddør (levering fra dao). Jeg kontaktede RR, og de svarede indenfor få timer, og gav mig muligheden for at få pengene retur eller en erstatningsvare. Dagen e... Se mere
Købte en jakke tilbage i januar. Efter knap to måneder begyndte syninger flere steder, at gå op og fleece delen havde ekstrem meget piling. Skrev og sendte billeder til kundeservice, og her var Chri... Se mere
Free returns ✓ Awesome fit ✓ Great quality ✓ We're changing the game of the outdoor industry by developing affordable, high-quality clothes together with our community.
Sverige
Svarer typisk inden for 1 uge
Gode produkter, men tilbudskoder virker åbenbart ikke🤔

Besvarelse fra RevolutionRace
Bestilte nogle daybreak bukser da jeg ønskede nogle ekstra slidstærke bukser til alm brug istedet for jeans. Efter 3 dages brug fnuller de på oversiden af lår samt indersiden af lår. Laver en reklamation med billeder. Men hører aldrig fra dem. Hører efterfølgende fra andre at de har samme oplevelse med firmaet.

Besvarelse fra RevolutionRace
Der var engang Revolution race var godt men nu er det virkelig blevet noget skod. Prøvede at bestille tøj til min kæreste som skulle bruges til julegaver men alle 3 ting jeg prøvede var udsolgt i xl.
Når jeg skal ha bukser til mig selv skal jeg være yderst heldig hvis jeg kan få de bukser jeg kan lide i den længde jeg skal bruge. Det er virkelig gået ned af bakke for Revolution race hvis i spørger mig 😡øv

Besvarelse fra RevolutionRace
Lækre produkter, hurtig levering og til fair priser

Besvarelse fra RevolutionRace
Det er simpelhen så dårlig service i køre jer. jeg købte ved singles day tilbuddene. hvor i kort tid efter sætter priserne meget længere ned. i vælger så at skrive til mig og andre at i ikke kan sende penge retur, fordi jeres system ikke kan. og at vi skal sende det retur. udfordringen er nu at, vi ikke alle bare skal købe før pengene er retur, og da det først sker dagen før blackfriday, så er der total udsolgt, også selv om de vare som man skal bruge burde ligge der, fordi de lige er sendt retur. når man så skriver til jer er det en lam AI bot som skriver. og fortæller at det ikke er fair overfor andre kunder og derfor man ikke vil sende pengene retur, så lyver i jo til jeres egen fordel. samt gider jeg ikke snakke med en AI BOT som intet ved. gi mig et normalt menneske! TAK i er mere end velkommen til at kontakte mig så vi kan finde en løsning,

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg bestilte et par vinterstøvler online, og alt gik fint i starten. Hurtig pakning og afsendelse.
Men nu har min pakke opholdt sig i Sverige i 5 dage på grund af mangelfuld emballering, som der står i PostNord app’en.
Når jeg så kontakter deres support, så får man et AI genereret svar, som fortæller hvad jeg i forvejen allerede ved.
Jeg mangler et menneskeligt svar efterhånden.

Besvarelse fra RevolutionRace
Har handlet her flere gange, super kvalitet og gode priser. Kan kun anbefales.

Super kvalitets produkter.
Hurtig levering.
Ingen bøvl ved returnering - uanset årsag.

Besvarelse fra RevolutionRace
God pasform, slidstærke materialer og geniale funktioner i tøjet. Kæmpe anbefaling herfra 🙌

Besvarelse fra RevolutionRace
Altid et godt produkt, vandtætte jakker og gode tilbud. Helt på højde med "Ræven" bare i et mere praktisk og moderne design
Bestilte i dag og håber jeg når at få pakke inden fredag da jeg skal bruge den. Nu ser vi
Update til RR. Den kom allerede torsdag middag. Perfekt, tak for jeres ekstra indsats for at få den frem. På gensyn

Besvarelse fra RevolutionRace
Hjemmesiden er nem at finde rundt i. Jeg glæder mig til at modtage min bestilling, og håber, at det bliver den samme gode oplevelse. Har tidligere handlet i butikken i Sverige, som kan anbefales. Bunker af tøj og sko til meget favorable priser.

Besvarelse fra RevolutionRace
Bestilte for et par uger siden en masse produkter på tilbud. Nu er der nye tilbud (som det virker som om der er hver 2-3 dag).
Dejligt man dagligt skal holde øje med om de ting man køber er blevet billigere.. og det er de i mit tilfælde. Super dårlig stil.

Besvarelse fra RevolutionRace
Helt fantastisk service når produkterne fejler. Mega effiktivt og nemt for forburgeren

Besvarelse fra RevolutionRace
Jeg har købt jeres bukser hos jer i over et år nu. og går ikke i andet. Er så glade for dem😊 jeg bruger ikke jeres andre produkter kun bukser. Så det er kun dem jeg kan snakke med på.
Vh Casper Nielsen

Besvarelse fra RevolutionRace
Nem hjemmeside at finde rundt på. Det er 3. Gang jeg køber bukser ved jer. Bukserne er bare gode, og jeg har lokket familie til også at få nogen bukser fra jer

Besvarelse fra RevolutionRace
Super tilbud lækkert tøj og super pasform

Besvarelse fra RevolutionRace
Når de bombarderer Facebook med reklamer for udsalg er det når de kun har nogle få yderstørelser tilbage, spild af tid at klikke på deres adds.